Şimdi Ara

SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,
    Amazondan aldığım Google'ın Chrome OS işletim sistemli 13.3Inch ekrana sahip Intel işlemcili ASUS Chromebook'um sıfır olarak satılıktır.Chromebook'lar Türkiyede satılmıyor.Amazondan 2 adet chromebook almıştım birtaneside ACER marka 11Inch.Acer'i kendim kullanıp ASUS'u satmak istemiyorum.Ürün daha yeni geldi ve test amaçlı bile açmadım.Kutusunda durmaktadır.Ürün KIRMIZI renktir.

- Asus Chromebook (Chrome OS işletim sistemi)
    - Dual Core Celeron N2830 2.16 GHz
    - 4 GB RAM
    - 13'' HD Led Ekran,
    - 10 saate kadar pil ömrü
    - HD Webcam,USB 3.0, USB 2.0, HDMI, SD Kart Okuyucu, & Bluetooth 4.0 girişleri.
    - 16 GB SSD
    - Kırmızı Renk

Açıkcası kullanışlı,film dizi izlemelik,hızlı,şık,taşınabilir,pili çok giden bir cihaz düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Bu fiyata alacağınız bir tabletten kat kat daha fazla işinizi görecektir.Türkiyede neden satılmadığına dair pek fikrim yok ama önümüzdeki yıllarda Türkiye pazarına girer bence bu aletler.Sanırım Türkiyedeki rakipleri HP'nin streamleridir.Çoğu işinizi görür.

Fiyat : SATILDI'dir.
    PM yoluyla hemen geri dönüş yapılır.

SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR) SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR) SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR)

SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR) SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR) SATILDI * ASUS Chromebook 13.3 Inch-Chrome OS (SIFIR)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_fox -- 29 Mart 2016; 3:30:24 >

• hocam kırmızı olmasa düşünüyordum.
    || iPhone 7 32 GB Silver|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Google OnHub || Airties Air 4920 || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.