Şimdi Ara

[SATILDI] 2x4GB (8GB) DDR3 1600Hz SODIMM Notebook RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    MSI GE60 Notebook'ta bulunan 4+4GB rami 8+8 ile güncelledim. Bu nedenle başlıkta belirttiğim RAM'leri satıyorum.
    Dual çalışacağı için aynı modülden iki adet vardır. Ayrı satmayı düşünmüyorum.

Makineden sökülmüş çalışan Ramlerdir. Markası Elixir'dir. Aşağıdaki ekranda gözükmektedir.

Trabzon'da elden deneyerek, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde. Sahibinden.com GET açarım. Sanal pazar ilanı da olur.
    Fiyat:90TL pazarlıksız.

[SATILDI] 2x4GB (8GB) DDR3 1600Hz SODIMM Notebook RAM

[SATILDI] 2x4GB (8GB) DDR3 1600Hz SODIMM Notebook RAM [SATILDI] 2x4GB (8GB) DDR3 1600Hz SODIMM Notebook RAM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_kaya -- 25 Nisan 2016; 0:21:25 >

• Kendi Notebook'uma taktığım RAM'lerin linki. ihtiyacı olan varsa sıfır fiyatları uygun.

https://bilendenal.com/urun/kingston-8gb-ddr3l-1600mhz-cl11-lv-dr-2rx8-notebook-bellegi-kvr16ls11-8/?identity=1442494002543127466

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_kaya -- 23 Mart 2016; 21:37:16 >
    Hocam bende de msi var ama eski cx serilerinden. benim ram 4 gb 8e çıkarmayı istiyorum eğer tekini satmak istersen ben almak isterim 45 tlden..

Size yazarım.
    İyi akşamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.