Şimdi Ara

-SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -SATILDI-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waspsich -- 1 Ağustos 2014; 17:06:26 >



  • resim yok mu
  • Hocam ürün arkadaşın pm ile No verirseniz Whatsapp tan yollatabilirim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satildi yazmissiniz ama hikaye. Arkadasla pmden tel alisverisi yaptik resim atacakti atmadi. Bilgisayar nerede diye aradim Sirinevler dediniz bende bayram tatiline geldim Istanbula ve cok yakinim sirinevlere dedim once birkac saat isim var dediniz sonra da cok yorgunum yarin bakarsiniz dediniz cuma gunu cumadan sonra goruselim diye sozlestik.Cumadan once aradim kimse acmadi cumadan sonra aradim isteyim aksam eve gecince 6 gibi ariycam dediniz aramadiniz. 8 gibi tekrar atadim acmadiniz.
    Suan bakiyorum urun datildi yaziyor ortada urun felan yok arkadasinizinsa nasil boyle anlik dutum guncelliyorsunuz. Neticede bu atkadasla uzak alisveris yapilmaz hele once para hic gonderilmez 3 gundur urunu gostermemek icin bahane uyduran birinde urunde yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonla görüştüğünüz kişi ürünün sahibi olan arkadaşım Rica etti koydum resim istediniz telinizi ona verdim onla görüştünüz. Telefonu açıp açmadığını ürüne bakıp bakmadığınızı bilemem bana sattım dedi ben de ona göre güncelledim konuyu. Bura gelip böyle yazarak kendi kendinize bi çıkarım yapmışsınız. Ben sattığım ürünler de hiç bir zaman önceden para gönderimi istemedim istemem zaten genel de İstanbul içi elden yaparım alışverişlerimi;) bu ürün için de arkadaş ricası üzerine açtım pm leri takip edip arkadaşa yönlendirdim o dakkadan sonra alışveriş onla sizin aranızda olan bi durum orası da beni ilgilendirmiyo tekrar arayın konuşun isterseniz bi gerekli açıklamayı o yapar size herhalde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz arkadasimin diyorsunuz ben bunada inanmadigimi soyledim. Yazimda yazmisim kac kere arayip ne konustugumuzu insanin en kiymetli seyi vaktidir. Uc gundur o bu su derken vaktimi harcadiniz ya da harcadi ki buda ticaret yapmamak icin bir sebep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden anlamamak için uğraşıyosun ? Istersen ben arayım seni farklı biri olduğuma İnan . O da sorun değil de arkadaşıma güvenip açtım ben konuyu o senle konuşup başka birine sattıysa orasını bilemem. Dediğin gibi öyle bi durum varsa onun yüzünden bana olan güven sarsılır. Ben ulaşabilirsem yine bi sorar sana dönmesini söylerim ama anlattığım durum haricinde farklı hiç bişey yoktur. Böyle yaparak benim güvenilirliğimi karalamış oluyosun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman arkadasinizla gorusup yazmaniz daha dogru olurdu. Anlattigimdan bir kelam fazla gerceklesmedi. Benle konustuktan sonra 1 saat icinde satmis olsun telefon acmasinada gerek yok ben zaten aradim birkac defa alo urun satildi demek zor degil. Suanda benim kafamda durum olmayan birurunun pazarlamaya calisilmasi isler karisincada satildi denmesi seklindedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kendi güvenirliğinizi karalamışsınız maalesef. İsterseniz dayınız adına açın, sizin açtığınız ilanlar sizi bağlar. İlanda sattığım cihazın sahibi sözünü yerine getirmemiş diye birşey olamaz. Cihazın sahibi güvenilir bir arkadaş değilse adına neden ilan açıyorsunuz? Güvenilir ise arkadaşa neden yalan söylemiş? Neden zamanını çalmış? Her halükarda haksızsınız ve bu sizin güvenilirliğinizi sorgulatır. Bazı insanların ticaret ahlakı maalesef böyle. Mağdur arkadaşa geçmiş olsun.
  • Zaten durum arkadaşla görüşüp yazıldı arkadaşım demekki sizinle anlaşamadığını varsayıp satmış.. Bana sadece satıldı dedi ben de ona göre güncelledim konuyu.
    Aracı oldum başıma böyle bişey geldi. Mağduriyetiniz için özür dilerim ben kendi adıma arkadaşa da sizi arattırıcam ulaştığım zaman. En azından bi açıklama yapar size.
    Diğer arkadaşa da gelince hocam sizde ticari ahlak demişsiniz de ben burda dükkan işletmiyorum kendi elimde olan fazla ve değiştirmek istediğim ürünleri satıyorum zaman zaman bu sefer de iş arkadaşım rica etti onu kırmamak için ilan açtım böyle bi durum oldu bunu nasıl ahlakla bağdaştırdınız çözemedim. Ki olaylara benden bile uzak durumdasınız sadece bi tarafın söyledikleri üzerinden yorum yapmışsınız. Tabiki arkadaşın bi mağduriyeti var şuan için ama en az onun kadar bu durumda ben de mağdur olmuş haldeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin arkadaş gece ye doğru mesaj atmış . Mesajda herşey apaçık ortada adam size satmaktan vazgeçtiğiniz söylemiş (keşke telefonlarıma çıkıp bana da söyleseydi.) Sizde satıldı diye konuyu kapatmışsınız ki mesajlarınızda hala haberdar değilmiş gibi demekki bir başkasıyla anlaşmış falan demiştiniz, özellikle dürüstlüğünüz için teşekkür ederim.
     -SATILDI-




  • Ya arkadaş anlatamadım gitti bana gün içinde mesajla sattım dedi ben konuyu düzenledim akşam size de haber versin diye ona ulaştığımda satmadım aslında satmaktan vazgeçtim dedi size de o dediği zamanı söylemiş. Bi daha da hatır için konu falan açmam... İkinizin arasında kaldım çırpınıyorum resmen. Siz de neye inanmak istiyosanız inanın. Daha da diycek bişeyim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.