Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 10 Ocak 2014; 14:39:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • arkadaşlar lc power ı çoğunuz bilmeyebilir. amper değerlerine bakın öyle alın çok sağlam kartları ısınmadan besler ve sessiz bir psudur. alan pişman olmaz. indirim istemeyin 90-100 tl lik 500 wattlardan daha iyidir .

• 50 tl verebilirim kargo genden olur

iy ialış verişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

50 tl verebilirim kargo genden olur

iy ialış verişler

forumda bunu aşın artık ya verilen fiyattan kargo parasını düşmek işte yada indirim isteyip kargo parasını karşı tarafa razı etmek yada zaten anormal uygun olan bir fiyatın :D üstünden tekrar indirim istemek. 550 watt gerçek psu dur ve forumda bütün 500-550 watt psulara bakın amper değerleri bu kadar yüksek olan var mı :) lc- power ı herkes bilmez bir zamanlar çok üstün bir markaydı ve zaten 22 tl verip içine mavi ledli silent fan takmıştım size 50 ye versem ne değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Kasım 2013; 8:24:56 >

• ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Onu da geçtim de böyle açıktan şu kadar verebilirim diyerek bir insan kendini neden rezil eder yani ? 550w psu, içinde ledli fan var ve 50 TL ? VAllahi Ankara'da olsam kesinlikle alırdım , kasada 300w var, minicik masrafla sistem rahatlardı oc için filan.
    Hayırlı satışlar, süper fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Onu da geçtim de böyle açıktan şu kadar verebilirim diyerek bir insan kendini neden rezil eder yani ? 550w psu, içinde ledli fan var ve 50 TL ? VAllahi Ankara'da olsam kesinlikle alırdım , kasada 300w var, minicik masrafla sistem rahatlardı oc için filan.
    Hayırlı satışlar, süper fiyat.

sağol hacım :)

• rezil etme olarak algılayorsanız yapacak bir hareket yok.

Ben teklifimi yaptım.

İlana verebileceğim fiyatı yazdım. Aynısını benim ilanlarıma başkaları da yazabilir.

İlanına istediği fiyattan daha düşük fiyat yazıldı diye sinirlenmek, malım istediğim fiyata satılamayacak diye üzülmek, potansiyel alıcıları düşük fiyata yöneltecek diye endişe duymak vb. gibi düşüncelerim olmamıştır olmayacaktır.

Aynısını Size de tavsiye ederim. İster anlayın ister anlamayın saygı duyarım.

Ben forumu elimdeki ikinci el ürünü evde kullanmıyorken boş boş duracağına makul bir fiyata para etsin benim işime yarasın ucuz fiyata alacak olanın da işi görülsün diye kullanmanın uygun olacağını düşünüyorum.

Elimdeki ürünleri en az zararla satıp veya elimdeki ürünlerden kar edip ticari işler peşinde koşma olarak görenlerden değilim.

İster anlayın ister anlamayın.

Rezil kelimesini görünce açıklama yapayım istedim.

İyi alış verişler.

• size kimse rezil demedi :D konuya yorum serbesttir ama siz uzayın lütfen saçmalıklarını kimse dinlemek zorunda değil. benim gözümde 5 tl için adam öldürebilecek kapasiteniz var :D sıkıntınız varsa msj atarsınız. konuya teklif yazılmaz öğrenin. açık artırma yeri değil burası.

hem insanın önce bilinci olacak sonra kendinden haberi olacak :D pm yazmışsın msj atmışsın bak olmaz demişim konuya gelip halen 50tl 50 tl yazmışsın 14 kasım 25 kasım :D 80 tl edecek ürüne 60 tl yazdım diye 10 tl zorla kesecek adama satacak ürünüm yok yahu :D dursun çürüsün yada ucuza birinin işine yarasın yarı parasına değil. indirimin edebi adabı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 1 Aralık 2013; 11:36:24 >

• Merhaba, ürün satılmadıysa sanal pazardan ilan açarsanız hemen almak istiyorum (LC-POWER 550 WATT PSU) bağlantı kablosu sayısı nedir ? sanırım 4 sata çıkışı vardı yanılıyor muyum ? ilanı açıp link atarsanız alımı yapabilirim. İyi günler
  • pm acil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.