Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanglm -- 20 Şubat 2015; 13:06:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanglm

Saat sıfırdır, kesinlikle kullanılmamış, kayışında kısaltma yapılmamış, arka jelatini çıkarılmamıştır. Kemer/Antalya Baran saatden aldığım aynı saatin başka renginin kapak mekanizmasının sıkıntılı çıkması nedeniyle değişim olarak alınmıştır. Aynı renkte diesel saatim olduğu için kullanmayı düşünmüyorum. Saat 1. sınıf bir replikadır. Görünen özelliklerinin tümü çalışmaktadır. Miyota pilli mekanizmaya sahiptir. Bu ilandaki LİNK saatin birebir aynısıdır. Resimlerini merak eden bu ilandan bakabilir. Ben aldığım fiyat olan 300 TL'ye satacağım. Satılmazsa da kendim takacağım. Lütfen kaliteli replika saatden anlayan arkadaşlar yorum yazsın. izmir içi öncelikli tercihim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

satıldı

Size bir şey sormak istiyorum bu saatlerin fotodaki gibi niçin kafa kısmı kasadan çıkıyor yani oradaki mantık neden?

• Mantık şu. saati ve takvimi ayarlamak veya kronoyu çalıştırıp resetlemek için saatin gövdesini kaldırıyorsunuz. ilk başta garip gibi görünse de saata çok özel bir hava katıyor. Her eline alan kurcalamk istiyor tabi mekanizmayı, orası biraz can sıkıcı :) ilgi çeken bir mekanizma yani.

• evet haklısınız güzel bir fikir saat de güzel ilgimi çekti ama maalesef fiyatı bana göre yüksek geldi
    Size iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooce

evet haklısınız güzel bir fikir saat de güzel ilgimi çekti ama maalesef fiyatı bana göre yüksek geldi
    Size iyi satışlar.

Teklifinizi yapın Pm ile. Değerlendireyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.