Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 12 Aralık 2021 19:26 1 1 SATILDI merhabalar severek kullandigim telefonumu nakit ihtiyacindan satisa cikartiyorum telefonun yaklasik 1 yil once orjinal oled ekran ile ekrani degisti o ayni gun face id gitti o gunden beri bu sekilde sorunsuz kullanmaktayim pili %70 te ben gun icerisinde aktif kullaniyorum 1 gun goturuyor beni alan kisi isterse degistirebilir kozmatik olarak cok temiz vurugu falan yok kilcal cizikleri mevcut kutusu faturasi var fakat yanimda degil o yuzden veremiyorum cihazi sifir kendim aldim 3 senedir bende ahizesi hoperloru sorunsuz faceid disinda tum fonksiyonlari tam calisir durumdaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iphone 14 pro max purple 256gb kutulu [SATILDI] iphone 15 pro 128gb %100 batarya 3 aylik yd [SATILDI] Iphone 14 pro max siyah 3 aylik batarya %100 orjinal [SATILDI] corsair ddr4 tek modul 16gb versiyon 4.xx ram satilik 1000tl