Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşimin 3 yıldır kullandığı cool 1 cihazı satmak istiyoruz. Cihazın bir kere ekranı değişti. Buna bağlı olarak tuşlarındaki ışıklar biraz sönük yanmakta fakat işleyişine etki etmiyor sapasağlam çalışmakta. Telefonda çalışmayan herhangi bir parça yok zaten. Imeisi repair yontemi ile kayıtlı. Kutusu mevcut ve şarj aleti bozulduğu için mevcut değil. Pili konusunda bir fikrim yok çünkü cihazı ben kullanmadım. Test edip editleyecegim fakat 10 üzerinden 7 yada 6 diye düşünüyorum randıman açısından. Yanında 2 adet kılıf, 1 adet 3. parti kablo ve 1 adet micro usb deb type c ye çeviren adaptör verilecektir.
    İstediğimiz fiyat 300 lira. Ciddi alıcılar icin pazarlık payı mevcuttur. Ayın 16sina kadar hatay ili iskenderun ve Kırıkhan ilçelerinde elden teslim yapabilirim. 17 si ve daha sonrasinda elden teslim ancak istanbulda olur. Diğer iller icin once ödeme sonra kargo şeklinde satış mümkün.


    edit: cihazin pil performansindsan dolayi fiiyati dusurdum arkadaslar. beklerken sarj yemiyor ancak aktif kullanimda cok ekran suresi 3-4 saate dusuyor.
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinodinson -- 11 Haziran 2019; 23:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • forumdan @thevincent e satilmistir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.