Şimdi Ara

satıldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BAAB655C -- 28 Haziran 2016; 10:30:51 >

• 18 win ile LEM ? Vay be şapka çıkarıyorum :) nice my friend

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiteWolfTr W kullanıcısına yanıt
    mllk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BAAB655C -- 28 Haziran 2016; 10:41:40 >
  • Ne demek istedigini anlamadim :D neyse
  • WhiteWolfTr W kullanıcısına yanıt
    demek istediğim şu 2 hesap global yaptığım için yeni bir hesapta 10 vini silverden leme kadar olan oyuncularla oynadığım için çocuk oyuncağı geliyor sen tabi sürekli silver oynadığın için anlamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin k.

demek istediğim şu 2 hesap global yaptığım için yeni bir hesapta 10 vini silverden leme kadar olan oyuncularla oynadığım için çocuk oyuncağı geliyor sen tabi sürekli silver oynadığın için anlamazsın

Bu nasıl egoistlik arkadaş sana kötü bişey yazmadı. Sabun gibi üste çıkmaya çalışıyorsun,aşşağılıyorsun.

• Blaize kullanıcısına yanıt
    ADAM BANA HİLE YAPTIĞIMI İMA ETTİ. (AVUKATIDA GELDİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin k.

ADAM BANA HİLE YAPTIĞIMI İMA ETTİ. (AVUKATIDA GELDİ)

Adam seni tebrik etti, sen yanlış anladın veya anlamak istediğin gibi anladın. Çok büyük görüyorsun heralde kendini hadi kolay gelsin.
  • Arkadaş kimse bişeyi ima etmedi biraz kendine gel. Nova-mg arası oynuyorum bu arada. Çok iyi oynuyorsan ne mutlu sana insana hakaret eder gibi hava atmaya devam et sen. Ama bak şimdi şüphe etmeye başladım.
    Hack olabilir ban tehlikesini düşünüp satın alın beyler.
    Hadi bakalım böyle nasıl beğendinmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.