Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satıldı
    22" Philips monitor ve 19" Acer monitör birlikte 200TL.Pazarlık yoktur.Sadece İstanbul içi elden satış.Ayrı ayrı almak isterseniz Philips 150TL Acer 75TL.

Modelleri

Philips 220VW Çözünürlük 1685x1050 Sıkıntısız şekilde çalısıyor ölü pixel çizik vs yok.

Acer G195HQV Çözünürlük 1366x768 Açılıyor ekrana bağlantı yok yazısı geliyor.Ekran kartım analog sinyal desteklemediği için deneme şansım yok.O yüzden ölü pixel vs olup olmadığını bilmiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Acer çalışıyor ama durumunu bilmiyorum uzun süredir kullanmadım

Bu cümlenin Türkçesi nedir? Çalışıyor ama durumunu bilmiyorum ne yani? Yazar ne anlatıyor bu cümlede. Sattığın malın durumunu nasıl bilmiyorsun, bilmiyorsan çalıştığını ne biliyorsun?

Benim anladığım; Acer sorunlu, alan bu bozuk derse zaten ben ilana durumunu bilmiyorum yazmıştım denecek. Ha kimse alacak mı? Hayır. Bir umut yazılmış bir ilan.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    hocam ilanlara bakıyorum senin yorumların dikkatimi çekti lakin birgün benim ilanımada yorum yazarsın diye baya tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 25 Mart 2016; 1:13:59 >

celtic_frost (x1650pro:alındı)*cumayi ( p4-3.00 işlemci:satıldı)*forcun ( D915 işlemci:alındı)*AC Kırıklar(airties rt-205:satıldı)*artemisbd(p4 3.00:alındı)*ali öksüz(2x1gb bigboy ram : alındı)*veri bilgisayar murat (dwd-rw :alındı)* trayep ( rt-111 modem : alındı)*kissesforyou (seagate hdd :alındı şehirdışı)*tolgatoguc (lcd monitör :alındı)*viper08(masa üstü pc: satıldı şehir dışı)*azelea(hdd satıldı)*bonnitacix (p d işlemci alındı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Acer çalışıyor ama durumunu bilmiyorum uzun süredir kullanmadım

Bu cümlenin Türkçesi nedir? Çalışıyor ama durumunu bilmiyorum ne yani? Yazar ne anlatıyor bu cümlede. Sattığın malın durumunu nasıl bilmiyorsun, bilmiyorsan çalıştığını ne biliyorsun?

Benim anladığım; Acer sorunlu, alan bu bozuk derse zaten ben ilana durumunu bilmiyorum yazmıştım denecek. Ha kimse alacak mı? Hayır. Bir umut yazılmış bir ilan.

katılıyorum sattığınız ürünün tam olarak durumunu belirtmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztin -- 25 Mart 2016; 2:16:36 >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • Durumunu bilmeyecek bir konu yok kullandığınız PC gen sökün 22 inç takıp deneyin 19 inç monitörü. GÜzel fiyat vermişsinzi 2 monitor için ama üstü kapalı cümle kullandığınız için almayı düşünen kişileri kaçırıyrsunuz.

Hayırlı satışlar.

Gittigidiyor Referans;http://profil.gittigidiyor.com/cesi_aga

Sanalpazar Referans;http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=400338
  • Monitörü deneme şansım olmadığı için durumunu kesin bilmiyorum ama açılıyor ve ekrana bağlantı yok yazısı geliyor.Bu nedenle İstanbul içi satmak istiyorum eğer şehir dışına gider ve sorunlu çıkarsa daha büyük bir sıkıntı hem alıcı hem benim için.Almak isteyenin gelip deneyip içine sinmesi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.