Şimdi Ara

satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR ELİMDE FAZLALIK BULUNAN ESKİ KARTIMI SATIYORUM İHTİYAÇ FAZLASIDIR.ÜRÜNÜ TEST ETTİM SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR .ELDEN TESLİM OLURSA GÜZEL OLUR ŞEHİR DIŞINA GÜZELCE PAKETLENİP KARGO ALICI ÖDEMELİ GÖNDERİLİR ALICIYA HAYIRLI OLSUN
    SATİLDİ... TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     satildi satildi satildi satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evlibarkli -- 20 Nisan 2016; 22:49:44 >

• Bu kartla GTA5'i nasıl çalıştırdığınızı merak ettim. Önerilen en düşük ekran kartı HD 4870. Bende bu kartın aynısı vardı ve GTA4'ü bile düzgün çalıştıramamıştım. Kartı 8 sene önce almıştım ve o zamanlar bile hiçbir oyunu yüksek ayarlarda oynayamıyordum. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Şu an işlemcilerin içindeki entegre GPU'lar bile bu karttan kat be kat iyidir:

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-HD-4600-Desktop-125-GHz-vs-ATI-HD-3650/2168vsm7982

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim ben bu oyunu bu kartta acip oynadim diyorsam oynamisimdir eger inanmiyorsan gelirsin sana kanitini gosteririm ozaman ne diyeceksin acaba cok merak ediyorum burda ilan baltalamak kolay tabi ayip ya yapmayin sunu artik negeciyor elinize boyle yapmakla anlamıyorum

• Kardeşim ben sana yalan söylüyosun demiyorum, zaten sen kendi ağzında 7-8 FPS anca alıyorum diyosun. Bu sorunsuz oynamak değildir. Bir oyun 30FPS'den düşük oynuycaksan hiç oynama zaten. 640*480 çözünürlükte 7-8 FPS oyun mu oynanır!
  • Ya benim tahminim 7-8 kac fps oldugunu olcmedim sadece karti deneme amacli oyunu en düşük ayarda actim gayet guzel 15 dakka falan oynadim fakat ayarlar düşük oldugu icin atari oyunlarindan pek farki yoktu.durum bu.eger hala tatmin olmadiysan adresimi vereyim trabzonda isen herzaman kanitlamaya hazirim hem alacak arkadaslar icin iyi bir kanit olur.

satıldı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evlibarkli kullanıcısına yanıt
    Buraya aldığınız FPS ile ilgili bir kaç görüntü koyun.
    Almak isteyen arkadaşlar için de açıklayıcı olur. İnsanlar yanlış yönlenmesin.
  • Kart suan paketli durumda zaten gta 5 akici sekilde oynama kapasitesine sahip bi kart olmadigi ortada sadece gta 5 gibi yuksey özellik isteyen bir oyunu acmayi basardi onu belirtmek istedim egerki ciddi bi alici cikarsa hertürlü testi atmayada hazirim

• Oyunu ben 10 senelik kartlada açarım oyunu açmak bi marifet değil olay en düşüktede olsa 30fps alabilmek insanları yanlış yönlendiriyorsun adam 50 liraya alacak aaa gta 5 ucuza oynarız düşük grafikle bi açacak 10fps hadi buyur... Ben geforce 210 kullanıyorum 800*600 en low ayarlarda 30fps zor alıyorum senin 3650 ddr2 kartla bunu yapman imkansız geçtim gta 5i ben 5570 ilede oynadım ki kat kat iyi bir kart 3650den yine tatmin edici sonuçlar alamadım alacak kişi görüntü versin diye alır ancak yada cod mw3 tarzı oyunlar oynar

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Al bide burdan yak kardeşim ne zorunuz var benim ilanlarimla anlama ozurlumusunuz nesiniz anlamadim adamlar savas actilar bana kaldiriyom ilani lanet olsun ya

İlanı veren arkadaş inşallah alıcı bulursun bende de bu kartın AGP veriyonu vardı 1 sene kullanıp satmıştım

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.