Şimdi Ara

TD500 SIFIR 2000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 TD500 SIFIR 2000TL

Ürünü 2020 ekim gibi sistem toplamak için almıştım. Hiç kullanılmadı sıfır kutusunda duruyor. 3X120 A-RGB FANLAR MEVCUT. İncehesap faturalı. Ürünün garantisi haliyle kutusunda bitmiş oldu ama kasanın garantisinin de bir işe yaradığını görmedim açıkçası. Eğer teslim alındığında herhangi arıza ortaya çıkarsa iade alırım. TAKAS VE PAZARLIK DÜŞÜNÜLMÜYOR.

Güncel fiyat linkini paylaşıyorum, daha uyguna bulan iletebilir.

www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-4x120mm-argb-led-fanli-midt-atx-beyaz-kasa.html

Fiyat:2000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

refarans olumlu alışveriş:@salom(xbox360 ps3 takasladım) @corvus_corvusan(dreamcast,xbox,gba-pc takasladım)@aftermath666(xbox360 aldım) @free-4(psp aldım) @cahitdikici(ps2-nintendo ds takasladım,ps1 sattım)@ilkbilir(xbox aldım,oyun aldım,god of war3-uncharted takasladım)@ fred78(birçok alışveriş)@yurt(psp sattım)@SonyPSP(dsLite sattım) @timefreezer(gamecube sattım)@recepyarmali(ps3 oyunları sattım)@mehmetazz(5800 sattım)@nuribaras(blu-ray film sattım(2012)@bestnewyorker(ps2 sattım)@berkem89(IpodTouch sattım)@m.kutsal(xbox360 sattım),@Nosferatu`(ps3 sattım)ve birçok unuttuğum alışveriş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.