Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
SAT | 105 SP 10700k + Crucial Ram

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
5800X'den daha mı güçlü? 5600X'in bile çok rahat tekli çekirdekde daha güçlü olduğuna kalıbımı basarım.
-
Senin kalıbını bastığın işlemci doğru düzgün ram uyumluluğu yok, oyunlarda donma yapıyor reset atana kadar düzelmiyor. Gereksiz ısınıyor. Halen basmak istersen ayrı. Intel tekelinin karşısında güzel bir rakip olması sevindirici ama bu sorunlara çözüm bulmaması çok üzücü...
-
SP değeri güzel, iyi OC olur.
-
SP değeri iyi olsa ne olur hocam:) adamlar alırken ona bakmıyor şaka gibi. 10700k sonuçta diyorlar
-
Standart kullanıcı için farketmez. K serisi alip OC yapmayan bi dünya kullanıcı var. OC ile uğraşan kişilerin dikkatini çekecektir. Biraz geç satılır ama değerinde satılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Time Spy testinde 12k puanı falan geçtim ben. Baktığında bu puanı 5800-5900x gibi işlemciler zor yakalıyor. 5900x 12.5 bin civarına geliyor. Test sistemi benim sistemimden daha iyi bu arada. Hem anakart olarak hem ram olarak. Özelden sizinle yine bu konu hakkında uzadı uzadıya konuşmak isterim. Burada bi Hero veya Unify anakart olsa etkisi inanilmaz fazla olur. Örneğin; Viper Steel 4000mhz lik bir ram ile puanı daha çok arttırma imkanı var. Yukarıdaki arkadaşın imkansiz dediği şeyi ben zaten test ederek kendi gözümle gördüm.
-
Ne saçma yorum ya. Bu sorunlar herkeste yaşandığı için mi en çok satan işlemcilerden biri? RMA bir işlemciye göre genellemenize anca gülerler.
-
RMA işlemci mi? Arkadaşıma 5600X topladık belki de alınabilecek en iyi anakartı aldığımız halde ramler xmp profili ile doğru düzgün çalışmıyor işlemci overclock istiyor ki güncel bir işlemciye ne overclocku? ? Kardeşimde var yine aynı şekil. Donma olayını da arkadaşım yaşıyor internetteki sorunlardan görüp yazmadım. Sen herkesi internet yorumlarına bakıp geliyor falan mı sanıyorsun? Oyunun ortasında donuyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorsun
linus tech tips
Strange freezing issue in Windows with new 5800X system.https://linustechtips.com/topic/1305516-strange-freezing-issue-in-windows-with-new-5800x-systemlinus tech tips
Ryzen 5 5600X randomly freezeshttps://linustechtips.com/topic/1355786-ryzen-5-5600x-randomly-freezes
-
TR'de bile o kadar Ryzen işlemci satılıyor bu sorunlar size mi denk geliyor? İnandırıcı gelmedi. Ayrıca 4000 MHZ falan RAM alıp XMP açmayı denememişsinizdir umarım. 3600 hadi bilemedin 3800 üzeri ram kitleri uygun değil Ryzenler için. Gerçi haklısın, AMD'nin bunu koca koca yazması lazım ki insanlar sonra XMP açılmıyor diye dönüş yapmasın.
En Beğenilen Yanıtlar

5800X'den daha mı güçlü? 5600X'in bile çok rahat tekli çekirdekde daha güçlü olduğuna kalıbımı basarım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X