Şimdi Ara

SAT | 105 SP 10700k + Crucial Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 11 ay
  • Cevaplayan Üyeler 6
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Ortalama Mesaj Aralığı 7 gün 23 saat 9 dakika
  • Favoriye Eklediklerim 3
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Surfing with the Alien (3 mesaj) GhosTeS (3 mesaj) Furkanydn (2 mesaj) claswan (2 mesaj) coolhearts (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (11 mesaj) (1 mesaj)
  • @
Konunun Etiketleri
Intel #s1200 AMD / Intel #Intel Şehir #Aydın İlan Türü #Takaslık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAT | 105 SP 10700k + Crucial Ram

İslemci + ram

www.anandtech.com
    Multi-chip Intel Core i9-11900K Overclocking Review: Four Boards, Cryo Cooling
    https://www.anandtech.com/show/16857/overclocking-with-intel-rocket-lake-four-core-i911900k-binned-and-analyzed/6
    silicon lottery
    Historical Binning Statistics
    https://siliconlottery.com/pages/statistics

Buradan verilen voltajlara ve overclock değerine bakabilirsiniz.

Anakartın kutu, garanti ve faturası tamdır arkadaşlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

• Bence sistem değişikliği yapmayın derim. Ryzenlerde sistem ve game tarafında kararsızlık oldukça fazla.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

5800X'den daha mı güçlü? 5600X'in bile çok rahat tekli çekirdekde daha güçlü olduğuna kalıbımı basarım.

• GhosTeS G kullanıcısına yanıt

Senin kalıbını bastığın işlemci doğru düzgün ram uyumluluğu yok, oyunlarda donma yapıyor reset atana kadar düzelmiyor. Gereksiz ısınıyor. Halen basmak istersen ayrı. Intel tekelinin karşısında güzel bir rakip olması sevindirici ama bu sorunlara çözüm bulmaması çok üzücü...

• SP değeri güzel, iyi OC olur.

• Furkanydn kullanıcısına yanıt

SP değeri iyi olsa ne olur hocam:) adamlar alırken ona bakmıyor şaka gibi. 10700k sonuçta diyorlar

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Standart kullanıcı için farketmez. K serisi alip OC yapmayan bi dünya kullanıcı var. OC ile uğraşan kişilerin dikkatini çekecektir. Biraz geç satılır ama değerinde satılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt

Time Spy testinde 12k puanı falan geçtim ben. Baktığında bu puanı 5800-5900x gibi işlemciler zor yakalıyor. 5900x 12.5 bin civarına geliyor. Test sistemi benim sistemimden daha iyi bu arada. Hem anakart olarak hem ram olarak. Özelden sizinle yine bu konu hakkında uzadı uzadıya konuşmak isterim. Burada bi Hero veya Unify anakart olsa etkisi inanilmaz fazla olur. Örneğin; Viper Steel 4000mhz lik bir ram ile puanı daha çok arttırma imkanı var. Yukarıdaki arkadaşın imkansiz dediği şeyi ben zaten test ederek kendi gözümle gördüm.

• claswan kullanıcısına yanıt

Ne saçma yorum ya. Bu sorunlar herkeste yaşandığı için mi en çok satan işlemcilerden biri? RMA bir işlemciye göre genellemenize anca gülerler.

• GhosTeS G kullanıcısına yanıt

RMA işlemci mi? Arkadaşıma 5600X topladık belki de alınabilecek en iyi anakartı aldığımız halde ramler xmp profili ile doğru düzgün çalışmıyor işlemci overclock istiyor ki güncel bir işlemciye ne overclocku? ? Kardeşimde var yine aynı şekil. Donma olayını da arkadaşım yaşıyor internetteki sorunlardan görüp yazmadım. Sen herkesi internet yorumlarına bakıp geliyor falan mı sanıyorsun? Oyunun ortasında donuyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorsun

linus tech tips
    Strange freezing issue in Windows with new 5800X system.
    https://linustechtips.com/topic/1305516-strange-freezing-issue-in-windows-with-new-5800x-system

• TR'de bile o kadar Ryzen işlemci satılıyor bu sorunlar size mi denk geliyor? İnandırıcı gelmedi. Ayrıca 4000 MHZ falan RAM alıp XMP açmayı denememişsinizdir umarım. 3600 hadi bilemedin 3800 üzeri ram kitleri uygun değil Ryzenler için. Gerçi haklısın, AMD'nin bunu koca koca yazması lazım ki insanlar sonra XMP açılmıyor diye dönüş yapmasın.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.