Şimdi Ara

(Al/Sat/Tak) gobl1n'in ThinkPad ağırlıklı Pro Lappop Pazarı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
26
Favori
44.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 256 SSD, 8 RAM'li x230 Eskişehir'den Burak adlı arkadaşa satıldı. Zahmet edip buraya kadar geldi, makinesini seçerek aldı. Seçtiği makineyi tahmin edin? İlanda fotoğrafları olan cihaz. Ama iyi oldu. İyi bir yazılımcıyla daha tanışmış oldum. Güle güle, iyi günlerde kullansın. İlana başka bir x230 ekleyeceğim.
  • Merhaba hocam, elinizde hic x220 bulunur mu?

    Libreboot+debian kullanacagim veya dualboot debian+win7.

    Genellikle disarida kullanacagim o yuzden pil omru benim icin cok onemli.

    Tesekkur ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15139F -- 22 Aralık 2017; 10:4:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest


    Merhaba hocam, elinizde hic x220 bulunur mu?

    Libreboot+debian kullanacagim veya dualboot debian+win7.

    Genellikle disarida kullanacagim o yuzden pil omru benim icin cok onemli.

    Tesekkur ederim.

    Merhaba. Üç tane özel sipariş IPS ekranlı var. Biri benim. İkisine kıyıp da ilan çıkamadım, ama en az birini elden çıkaracağım.
  • gobl1n kullanıcısına yanıt
    Sag olun. Ilanlarinizi takip ediyorum. Satmaya karar verdiginiz zaman haberlesiriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

    Sag olun. Ilanlarinizi takip ediyorum. Satmaya karar verdiginiz zaman haberlesiriz.

    İsterseniz WhatsApp'tan yazın, akşam fotoğraf atayım. 0532 654 4755. Durum şöyle: Üçü de çok temiz ve büyük bataryalı, birinin sağ USB'sinin tırnakları fiziksel olarak yamulmuş. O cihaz benim olabilir. İki USB bana yetiyor. İşletim sistem karışıklığını engellemek için, MSATA SSD + SATA SSD / SATA HDD olarak verebilirim. IPS X220 çok, çok nadir bulunuyor. Aldığım yerde daha fazla temiz cihaz olsaydı, daha fazla alırdım. Ele gelecek üç tane çıktı. 25-30 makineye baktım.
  • Bir x220 @juti95 nick'li kardeşimize satıldı. Fizik talebesi. Geldi, kendime ayırdığım en temiz cihazı istedi. Kıramadım. Güle güle kullansın. Bir USB portu bozuk cihazı kendim kullanacağım. Diğerini satacağım.



    Bir T420 özel siparişle Sinop'tan psikolog Burak'a satıldı. Elimde yoktu. Tedarikçilerimde de yoktu. Yılvaşından önce bulup, bedava Windows upgrade etmem gerekiyordu. Temiz 1600x900 panelli buldum, öğleyin gönderdim. O da güle güle kullansın.



    İkisi de ihtiyaçlarına uyan formdaki en iyi makineleri aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...Bu arada @kametuze nick'li arkadaşla tekrar alışveriş ettik. Hani şu x230 kasasında kırık olan. Yedek parça için hala haber bekliyorum. Umarım halledeceğiz.



    kametuze x230'dan sonra benden 500'lük 7mm, ince HDD istemişti. Sıfır WD Blue denk geldi, öğleyin gönderdim. Yani aramızda herhangi bir güvensizlik veya problem yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

    Ben Sinop'dan Burak İzzet Böke Beyden 28.12.2017 tarihinde çok temiz Lenovo T 420 satın aldım. Bu yorumu bugün elime ulaşan İzzet Böke Beyden aldığım thinkpadden yazıyorum :) Öncelikle donaniımhaber.com sahiplerine beni İzzet Böke Bey ile tanışmama vesile olup Lenovo Thinkpad T 420 sahibi yaptığı için çok teşekkür ediyorum. İzzet Böke Bey bilgisayar konusunda çok iyi teknik bilgiye sahip olmakla birlikte tüm sorularımı büyük bir sabırla cevaplandırdı. İşinde son derece profesyonel sözünün eri bir insan cihazı bana göndermeden önce yapması gereken testleri beni bilgilendirerek gerçekleştirmesi gerektiğini anlattı. Bulduğu laptoplar ile telefonla beni sık sık arayarak bilgilendirdi. Kısmet bu ya Windows 10 upgrade ine 3 gün kala :) T420 yi Windows'a 10 yükseltip Eft yaptığımın akşamüstü 17.00 de kargoya vererek beni Lenovo Thinkpad T420 sahibi yaptığı için kendisine çok teşekkür eder kendisine bereketli hayırlı kazançlar dilerim. Kendisinden gönül rahatlığı ile gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.




  • abi thinkpad buluşması mı yapsak aklıma geldi gece gece :) bizi de hastası ettin bu cihazların
  • madman1 M kullanıcısına yanıt
    Yapalım. Artık herkesi Thinkpad sahibi yaptık sanırım. Satış yapamıyorum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gobl1n

    Yapalım. Artık herkesi Thinkpad sahibi yaptık sanırım. Satış yapamıyorum. :)

    yada alacak kişiler efsanelerin farkında değil :)
  • "Rüya gibi Thinkpad X220 Pro, 1600 mhz 8 GB, IPS, 128 SSD, dual boot (W10 & MacOS), özel wi-fi, Thinkpadci'nin kendi tercihi" @sarbar nick'li üyeye satıldı. Ödeme ulaştı. Yarın öğleyin kargo.

    En temizini ilana koymuştum, onu göndereceğim. Zaten uzaktan güvenip de para gönderene elimdekilerin en iyisini gönderiyorum. Onların güveni daha kıymetli. Sıkışmazsam başka x220 satmam. Biri yedek kalsın.
  • İzzet beyden aldığım x220 elime ulaştı.Kendisine bu alışverişten ve ayrıca gösterdiği ilgi,alakadan dolayı teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarbar

    İzzet beyden aldığım x220 elime ulaştı.Kendisine bu alışverişten ve ayrıca gösterdiği ilgi,alakadan dolayı teşekkür ediyorum.

    Teşekkürler. Dünyanın en ideal laptopunu Hackintosh uyumlu hale getirilmiş şekilde aldınız. İzninizle referans istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir X230 quad i7'ye upgrade'li bir T430'la takaslandı. Onur, eski müşterim ve sevdiğim bir kardeşimdir. İlana bir X230 ve bir quad i7 T430 ekleyeceğim.



    X230 veya T430'una mor Enter'lı X220 (T420 vs.) klasik klavyesi taktırmak isteyen olursa, bu hizmeti 50 TL'ye sunuyor. İşçilik ücretidir. Yazılımını hallediyor, klavyeyi de güzel bir şekilde zımparalayıp takıyor. Yanımda yaptı. İsteyen benle iletişime geçebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom bios yükleyerek t420lere ivy işlemci takılabilir mi yoksa coreboot şart mı? Coreboot kurulumu biraz zahmetli, siz bu hizmeti veriyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: make.believe

    Custom bios yükleyerek t420lere ivy işlemci takılabilir mi yoksa coreboot şart mı? Coreboot kurulumu biraz zahmetli, siz bu hizmeti veriyor musunuz?

    Coreboot. Touchpad'de bazı sıkıntılar oluyormuş. Bir-iki ay önce problem kalmadığı yazılmış. ben hiç denemedim. Tavsiye de etmiyorum.

    https://www.reddit.com/r/thinkpad/comments/6wd6hk/anyone_with_t420t520_coreboot_ivy_bridge_or_quad/




  • Hastasıyım şu thinkpad in. Ama maalesef bütçem yok...
    :(

    Evdeki DELL ile gittiği yere kadar artık.
  • mesutalf kullanıcısına yanıt
    Böyle düzene... Diye giriyormuşum, ama yeri değil. Görüyorum ki Linuxçusunuz ve eski üyesiniz. x230'lar ortaklı. Onlarda çok bir şey yapamıyorum, ama elimden gelen yardımı yaparım da, yaptırırım da. Zaten forumda yazdığım fiyata Thinkpad sattığım sanırım hiç olmadı. Sahibinden ve Letgo'yla aynı gitsinler, adalet olsun diye aynısını yazıyorum. İskonto istenmese bile ben ikram ediyorum.
  • make.believe kullanıcısına yanıt
    Chipset değiştiği için wifi whitelist yada ram hızı kadar kolay bir mod değil o yüzden coreboot şart. Tek sıkıntı şu an T420de coreboot çok stabil değil. Coreboot sayfasına bakarsan Windows altında bayağı sıkıntılı şu an. Touchpad sorunundan, termal driverların çalışmamasına her şey var. Ama diyorsan zaten Linux kullanıyorum yada sayfadakiler benim için çok sıkıntı değil, soic-8 klipsi söyleyip yaparım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.