Şimdi Ara

--ŞARTLAR DEĞİŞTİ-- 49.com.tr'de BKM Express indirimi 80TL'ye 40TL indirim + KARGO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
11
Favori
23.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • faber castellin ucuz kalemini göndermişer banada . sipariş ettiigim ürün bu değildiki . olaya bak ya . dalga geçer gibi sipariş göndermiş adamlar
  • 1 tüpte boya eksik . dalga geçer gibi sipariş yollamışlar . neye dayanarak gönderdiler bunu . kontrol etme yokmu gönderirken . adam ucuz kalemleri koymuş 1 tüpte boya eksik koymuş göndermiş . almayın bir şey . kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • Sipaariş ettiklerim tam ve eksiksiz gelmiş. Ama internet siatesi sipariş takibi çok kötü. Kargo bugün hazırlanıyora dönüştü ama bugün sipariş geldi. Ups kargo diyordu yurtiçi ile geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo benimde geldi eksiksiz ama 40 tllik kalemi gidip 10'lu kalem kutusunun içine sıkıştırmışlar hiç bir koruma yoktu rotring 500'ün kutusu vb yok mu?
  • Parmak boyası ve oyun hamuru aldım 1 hafta oldu halen tedarik aşamasında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargo da beklediğimden hızlı geldi. Ama yanlış geldi :D Rotring 500 ve Mantar pano istemiştim. Mantar pano gayet iyi paketlenmişti ama kalemi bulmam 5 dk sürdü herhalde. Mantar panonun arkasına patpat içinde bantlamışlardı. Kalemi ise yanlış göndermişler. Rotring 300 göndermişler. Sitede aradım ama öyle bir kalem modeli dahi yoktu . Mh'ne mesaj attım anında dönüş yaptılar ve özür dilediler kalemi kargoya vermemi kendilerinin de kargomu yola cıkaracaklarını söylediler. Ertesi gün kargoyu karşı ödemeli yolladım ve tekrar mesaj attım ürünü size karşı ödemeli yolladım diye. Gene anında cevap geldi kargomun dünden yola çıktığını söyleyip tekrar özür diledile. Kargom bugün gelmiş. Yarın alacağım inşaallah. Anında cevap vermeleri ve çok hızlı kargolamaları çok hoşuma gitti. İlk alışveriş için gayet iyi bir başlangıç oldu. 49.com iyi bir intiba uynadırdı bende. hadi hayırlısı




  • 2 şiparişim vardı birinde fosforluları yanlış gönderdiler birinde 48 tl lik kalem yerine asetatlı kalem göndermişler aradım asetatlı kalem sizde kalsın eksik olan ürünü gün içerisinde kargoya verelim dediler bakalım gelirse genel anlamda site yogunluğundan ve kargo takibi olmamasının dışında gayet iyi ilgilendiklerni düşünüyorum bayada ucuza gelmiş oldu ürünler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termos şişe aldım 350 ml yoktu 500 ml yolladılar piyasa fiyatı tek başına 60 lira artı fotokopi kağıdı ve 100 lü zarf aldım 35 lira ödedim gayet güzel bir alışverişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişim 6gün sonra eksiksiz olarak geldi.
  • Kampanya iyi ama paketleme rezalet. Dalga geçer gibi paketleme yapiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki sparisim vardi ikiside sorunsuz ve 3 gun içerisinde geldi. 1 den fazla siparisler iptal olacak denildigi için uğraşmak istemedim. yoksa 10 15 sparisim olurdu.

    Not: satıcı degilim kullaniciyim. :) kirtasiye hastası öğretmen sporum. Bu kampanyandan once de bu siteden stabilo set vs almistim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 22 Ekim 2017; 14:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Ekim'de vermiş olduğum siparişlerim hala hazırlanıyor. Ne zaman gönderilecek bilen yok!
  • Anlaşmalı diye yurtiçiye gittim zarzor adresi bulabildik 7tl ödeme yazdı küçük poşete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen hafta başında verdim cuma günü geldi hepsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş yapıp ürünleri hala eline ulaşmayan var mı benim gibi ?

    ilk kampanya çıktığı zaman alışveriş yaptım 60/40 indirim vardı o zaman ancak kargo ücreti ile 28 tl ödedim. Ayın 15 inde alışveriş yaptım 5-6 gün siparişiniz hazırlanıyor olarak gözüküyordu. Sonra bir akşam saat 7-8 gibi bir numaradan aradılar 49.com dan aradığını söyleyerek siparişimin 2 hafta içerisinde hazırlanamayacağını aşırı yoğunluk olduğundan yurtdışından sipariş ettiklerini vs vs söyledi. Ardından bir mail geldi siparişiniz onaylandı diye ancak kargo takip numarası vb hiç bişey yok. Ayın 25 inde ben aradım 49.com'u İrem Hanım isminde birine bağlandım siparişiniz gözüküyor detaylı bilgi verebilmek için 10 dk sonra ben sizi tekrar arayım dedi ve hala arayacak. iyice şüphelenmeye başladım böyle kampanya yapacaksan hiç yapma reklam yapmak için kampanya yapıyorlar rezillikleri ile reklam oluyorlar. Gerçekten başarılı bir reklam kampanyası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterofsth -- 28 Ekim 2017; 17:39:41 >




  • Benim siparisim geldi. Eşimin siparişi , aynı adres diye iptal edilmiş. Kartlar, BKM filan ayrı. Cuma günü aradığımda söylediler. O zaman dedim parayı iade ettiniz mi? Aramasak , hiç iadede yapmayacaklar. Cuma günü iade işlemini baslattilar.

    Siparişi iptal ediyorsun, mail ile bilgilendirme yapmiyorsun. Telefon ile bilgi vermiyorsun. Bir de ücreti iade etmiyorsun.

    Çok ayıp ya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofis malzemesi ihtiyacı vardı hepsini tamamlamış oldum, iyi denk geldi. Teşekkürler.

    Delgeç, zımba, kalem, sekreter dosyası ıvır zıvır şeyler 91.93 TL Tuttu. 40 TL indirim. 51,93 +8 TL Kargo
  • Bugün kargo geldi. Ürünler eksiksiz teslim edildi, bir sorun yok.

    Tek aklıma takılan 49.com.tr ile ilgili değil sanırım, bu rotring eski kalitesi yok mu yoksa kalite kalite fiyatı değişiyor mu? Made in chine menşei olarak geldi. Eski rotring dediğin oturaklı ağır olur böyle ele gelirdi şimdi ki hafif plastik pek beğenmedim.
  • FatihYağın F kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun benim siparişler hala gelmedi. Arada birsürü mailleşmeler vs olay iyice uzadı bakalım şu an kargo firmasında gözüküyor. Yeni rotring ler maalesef dediğiniz gibi ve eski kalitesi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir açıklama yapmışlar ben olsam iyi giydiririm kendilerine siz bireysiniz de eşiniz sizinle yaşıyor diye birey değil mi hadi aynı karttan yapılsa neyse haksız olabilirdiniz ama bu olayda sonuna kadar siz haklıymışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.