Şimdi Ara

Şarkıcı Çelik Balık Pazarında Banyo Lifi Satarken Görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemde farklı sehirlerdeki bakkal ve eczanelerde ihtivaç sahiplerinin veresiye borclarını kapatarak gündeme gelen 60 yaşındaki şarkicı Çelik Erisçi, bu kez bir balik pazarinda banyo lif satarken görüntülendi. Sanatçıyı tezgah basında gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, birçok kişi hem alişveriş yaptı hem de kendisivle sohbet edip fotograf cektirdi. O anları sosval medva hesabından paylaşan Çelik, tezgahın başına geçme nedenini açıklayarak bazı insanlarının olduğunu, bir teyzesi, bir amcası, bir kardeşi bulunduğunu belirtti ve desteğin her zaman maddi olmak zorunda olmadığını, bazen sadece yanında durmanın da yeterli olduğunu vurguladı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandiırdı; kullanıcıların büyük bölümü sanatçının bu davanısma yaklasımını takdirle karsıladı.

Kaynak:

• Helal olsun reise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın amacı para kazanmak değil ki. Kendi de açıklamış zaten, tanıdığı esnafa destek olmak için tezgahın başına geçmiş. Bence böyle şeyler reklama da dönüşse sonuçta esnafın satışına katkı sağlıyorsa kimseye zararı yok. 

Diğer taraftan ünlü olunca bu tarz marjinal şeyleri yapmak daha kolay oluyor. Ama ona rağmen yapmayanlar olduğu için gene de takdiri hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.