|
Net 120 metrekare daire için 5.000₺’ye kadar şarjlı süpürge tavsiye edebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Net 120 metrekare daire için 5.000₺’ye kadar şarjlı süpürge tavsiye edebilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
demek ki amajondan 2,5k ya aldığın greenline mı ne işte o makineyi ya attın ya da ordakilerden birine verdin. temizleye temizleye inşana havale geçirtecek kadar bu yayla gibim dayreye şazlı magine dayanmaz, get bi elektürüklü süpürga al... |
|
Bütçe 5.000 TL ... |
|
|
Günde 1 defa 5 dakika çalışacak makine için o kadar bütçe ayırmam... |
|
Yok senın 10 dakikada süpüreceğin yeri 30 dakikada süpürüyor. Ama elinde süpürge ayakta iki büklüm sen uğraşmıyorsun. İşi hızlı yapmıyor. Özellikle yatakların koltukların altına da girdiği üçin dip bucak koltuk çekmeden marabalıktan uzak süpürge yapıyor. bizim süpürgenin adı da “tatya ırgatova” ırgatlığı o yaptıgı için ismi bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne zamandır kullanıyorsunuz? Asıl memnuniyet sebebiniz nedir? Sabahtan akşama kadar bomboş kalacak bir dairede nasıl olacak… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xapminin uygulaması var. 1 sefer temizlik diyorsunuz tüm haritayı çıkartıyor sonra haritadan odaları yasaklı yerleri vs belirliyorsunuz. sonra siz işteylen wifiye bağlı oldugu için misal şu şu şu odaları süpür diyorsunuz. Eğer silme haznesini takarsanız hep süpürür hem siler evde olmanıza bile gerek yok. misal yemek yediğiniz yeri oda olarak tanımlarsınız yemekten sonra kahvenizi içerken süpür dersiniz masaların altını falan süpürür siler. önemli konular. hafif halı gibi takılacağı şeyler olmamalı her mobilya yerden 12 cm yüksekte olmalı. Gerekirse koltukların bazaların ayaklarını değiştirip yükseltmeniz gerek. kullandıgınız sandalyelerin ayak acıklıkları 40-50 cm olursa sandalyeleri kaldırmanıza gerek kalmaz. ben 8 yıldır kullanıuorum bir sorun arıza olmadı. alacaksanız lazerli gözü olanlardan alın göz yoksa tak tak vurarak objeleri tanıyor ve o yaylar vurdugu yerler bozuluyor. Bizim 10 sene onceki oyleydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
En sevdiğim yanı da ben kahvemi içerken tüm evi süpürüyor siliyor. Koltukların yatakların altını süpürüyor. Koltuk itip çekmiyorum. silme konusunda tüm eve haznesi yetmiyor. O yuzden 2 odaya gonderiyorum hazneyi doldurup diğer 2 odaya gönderiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Beyaz https://app.hb.biz/kkpFogQw4dIv Bu model sanırım sizinkinin üst versiyonu, lazer gözlü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
maraba marka süpürge alsın, uzun saplı, pilsiz, manual süpürge, bir de uzun saplı faraşı var, ayakta yürüreyerek süpürgeyi yapar. robot süpürge detaylı süpüremiyor pek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2026; 11:38:12 > |
|
Ben her seyin manual olanını severim gercek kontrol manual, bir de burada kedi robot süpürgeyi kovalıyor. Manual ırgat süpürgesini duvarın kösesinde otururken dürttüm geçenlerde hissssssssssssssssssss diye tısladı mesela kızınca daha tatlı oluyor, kızgın kedilerin o kızgın suratları cok hosuma gidiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2026; 11:47:17 > |
|
|
Bu tarz ğrünlerde uğraşmamak için 14 gun koşulsuz iadeli olarak internetten alınmalı. Yoksa nerden alırsan al aldıgın anda arızalı vs çıkarsa garanti süreçleriyle uğraşırsın. Xaomi türkiye garantisi sormalısın. Benım henuz hiç arıza yapmafı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abi tobot süpürge müthiş birşey. Biz ailecek askeri düzene geçtik. Hanım komutan. Çocuk er oldu. Muhabbet kuşumuzun da rütbesi er. Ama muhabbet kuşumuz biz evde yokken de nöbet tutuğundan dolayı onbaşı olmak üzere. Ben de çavuşum. Robot süpürge de onbaşıydı ama eve verdiği faydadan dolayı bu haftasonu çavuşluk töreni var. Çavuş olacak. Öyle düşün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 12 Ağustos 2026; 12:2:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eureka BR5 El Kablosuz Elektrikli Süpürge 250W 18000Pa Emme 6000mAh Pil 350ml Toz Kapasitesi LED Far ile Yıkanabilir Filtre https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BNFGJ59V/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A8DUG25FGQYAO&psc=1HB'den 3.000 TL'ye sipariş geçtim. Yorumların birinde Xiaomi ürünü yazması dikkatimi çekti... |
|
|
Marabalığı bir yaşam tarzına çevirmiş bu ırgatın, yine bir cimrilik ürneği göstererek, yayla gibi evine reva gördüğü aslında 1+1 ve 1+0 dayrelere, bekarlar ve ürgencilere hitap eden ve amaşon gibi bir sitede bir insan evladının bile yorum yapmadığı bu ne idüğü belirsiz bir ürüne tamah etmesi heç de şaşırtmadı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Ağustos 2026; 15:40:41 > |
|