Şimdi Ara

ŞARJ ALETİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şarj Aleti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler; Şarj aletiniz bozulmuşsa ve yenisine ihtiyaç duyuyorsanız o zaman kaliteli şarj edebilen cihazlardan yararlanmanız sizin açınızdan en doğru karar olacaktır. Bu konuda şarj aleti alırken bazı noktalara dikkat etmeniz doğru şarj aletine ulaşmanız için oldukça yararlı olacaktır. Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda ilk dikkat etmeniz gereken husus şarj aletinin mAh değeridir. Bu değer cep telefonunuz ile uyumlu bir değere sahip olması gerekir. Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda örnek olarak cep telefonunuzun mAh değeri 3000 ile şarj aletinin bu değerden düşük olmaması gerekir. Eğer şarj aletiniz bu değerden düşük bir değere sahip ise bu durumda şarj etme süresi çok uzayacağı gibi cep telefonunuzun bataryasına da zarar verme ihtimali bulunmaktadır. Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bir diğer husus ise cihazların kalitesidir.

    Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda CE sertifikası çok önemlidir. Bu sertifika cihazların üzerinde CE yazması ürünün orijinal ve gerekli testlerden geçmiş olduğu anlamına gelmektedir. Bu detay sayesinde kalitesiz cihazları ayırt edebilirsiniz. Genel olarak bilindik markalardan satın almanız da önemlidir. Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler listesinde kalite çok önemlidir. Bunun nedeni ise şark aletinin değerleri doğruyu yansıtmadığı zamanlarda yine sorunların yaşanabilmesidir. Şarj aleti alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bu detaylara dikkat ederek sizlerde doğru ve kaliteli bir şarj aleti alabilirsiniz. Böylelikle herhangi bir sorun yaşamadan cep telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü bir şarj aletine sahip olmak içinwww.tumsarf.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Kaynak: ŞARJ ALETİ ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER








  • Merhaba. 3600 mah yani 3.6 ah değerinde bataryası olan bir akıllı telefon kullanıyorum. Hadi bana 3.6a şarj aleti bulunuz ve bu telefon ile çalıştırınız. Sonuçta şarj aleti telefonun bataryası kaç mah ise ona uygun olmalı yazmışsınız, değil mi?





    Ayrıca CE sertifikasına neden bu kadar güvendiğinizi anlayamadım, mevcut Çinli arkadaşlar sertifikayı almasa bile basıyor logoyu geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 28 Kasım 2016; 10:39:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıdan orjinal sarj aleti alınmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.