Şimdi Ara

şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vsu7q.png su %43 nasil duzeltcem sarji yutuyo bi yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ıos yada wp ye gecerek ondan kurtulabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ıos yada wp ye gecerek ondan kurtulabılırsın

bu mudur çözüm? adam yardım istemiş sizin yaptığınıza bakın! komik.

@potter44 sistem ortalaması sürekli mi böyle?
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Evet cogunlukla yuksek

• potter44 P kullanıcısına yanıt
    1. sistem üzerinde ki uygulamaların arka planda çalışmadığından emin olun.. home tuşuna uzun basarak arka planda çalışan uygulamaları görebilirsiniz.
    2.cihazı günde 1 kere mutlaka kapatıp açıp.
    3.cihazda antivirüs yüklü değilse yükleyin taratın daha sonra dilerseniz kaldırın.

bunları denemeniz de fayda var
  • calısma tabanı androıd olan telefonun nasıl kısmayı dusunuyorsunuz androıdı ?

altta onerılerde bulunmussunuzda telefonu ac kapa yaparsanız tum uygulamalar kapanıp tekrar acılır ve buda extra bı enerjı kaybı demektır..

sarjı zaten % 4 gıtmıs ılerleyen zamanlarda bu % daha da azalır(sarj %40 50 lere geldıgınde..) olay normal bıraz kullanımdan sonra ekran suresı androıd e yaklasıcak...

androıd e vırus bulastıgını ne gordum ne de duydum

@-KuTLuBeY- @potter44
  • benim bildiğim o anlık bir ölçüm değil totalin sonucu yani telefon durduğu yerde illaki harcayacak ve en çok da uygulama kullanmıyorsanız işletim sistemi harcayacak yanlış mıyım gün içinde yüzdeleri değişiyor ancak toplamı sabit kalıyor bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    her sistemin kullanım kısıtlaması vardır. yani bilinçli kullanımı kasdediyorum burda..
    cihazı arada bir hiç değilse 2 günde bir aç kapa yapmak gayet sağlıklıdır. cihazın kullanım aşamasında ki her uygulama, yeniden başlatma olduğunda açılmaz (kullanıcı açmadığı sürece) yani sen bir uygulama açarsın kapatırsın ama o sistemde kaydını alır ram da hazır bekler.. cihazı kapatıp açtığında ise o uygulamayı çalıştırmazsan sistemde boş yere çalışmaz. unutmayın ki android işlemciden çok ram tabanlı bir sistemdir.
    android e virüs bulaştığını görmemiş olabilirsiniz.. sırf merakımdan markette saçma sapan uygulamaları indirip denemişliğim vardır. sonucunda sistemin nasıl saçmaladığını, zorlandığını gördüm.
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    dediğiniz doğru o oranlar cihazın kullanımına göre değişkenlik gösterir. zaten ben de arkadaşa ilk (sürekli mi böyle) diye sordum. eğer android sistem (normal kullanımda) sürekli yüksek oranda çalışıyor ise mutlaka altta gereksiz çalışan uygulama vardır.
  • Buyuk ihtimalle arkada sacma uygulamalar var ve ekran kapanınca telefon uyku moduna giremiyor. Bi formatla telefonu ve virus programı gibi gereksiz seyler yukleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 22 Aralık 2013; 20:08:41 >
  • bende android sistemi %7 görünüyor açıp dahil olan paketlere bakınca bunları gördüm bunlar haricinde birşeyler varsa belki anormallik vardır karşılaştırmak için yazdım bir bakın bakalım bunlar haricinde ekstradan birşeyler daaha varmı değil mi bana kıyaslamak doğru geldi @-KuTLuBeY- @potter44
    Google backup transport
    ayarlar deposu
    pc suite service
    miror link cert test
    location services
    ayarlar
    font server
    com.lge.lockscreen
    eltest
    com.lge.systemui
    birleşik eula
    safety care
    ayarlar
    görünüm oranı düzeltmesi
    anahtar zinciri
    akıllı ekran
    lg backup
    widevine keybox Test
    lginstallservice
    com.lge.doubletap
    görev yön.
    LGatcmd service
    tak&aç
    android sistemi
    shutdown monitör
    erişilebilirlik
    camera test
    tema seçici
    lg setup wizard
    com.lge.internal
    input devices
    com.lge.hiddenmenu
    com.lge.lgdmsgcm
    lgsystemserver
    com.lge.lgfota.permission

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3807

benim bildiğim o anlık bir ölçüm değil totalin sonucu yani telefon durduğu yerde illaki harcayacak ve en çok da uygulama kullanmıyorsanız işletim sistemi harcayacak yanlış mıyım gün içinde yüzdeleri değişiyor ancak toplamı sabit kalıyor bende

Aynen olay bundan ibaret..
    O total durumun ayrıntısı hiç bir uygulamayı kullanmadığın için giden %4'ü Android sistem kullanmış doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 22 Aralık 2013; 20:24:27 >
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vt0bq.pnghttp://u1312.hizliresim.com/1j/q/vt0cm.png

• ben bir sıkıntı göremedim bence sende takılma ne kadar gidiyor ki şarj süresi
  • Durum gayet normal,ne bekliyordunuz ki,Android sistemi hiç şarj harcamadan nasıl çalışsın.
    Bende de LG G2 var.2 günlük kullanım sonucunda şarj %53'e düşmüş.%80 parlaklıkta 2 saat 10 dakika ekran süresi(Pil kullanımında %10 görünüyor),Android sistemi ise %42.Eğer cihazımı tam %100 şarjdan çekip devamlı oyun oynarsam 6 saat civarı bir ekran süresi alırım ve pil kullanımına baktığımda ekranı %90'larda Android sistemini ise %6-7 görürüm.Farklı bir şekilde %100 şarjdan çekip cihazın hiç ekranını açmadan beklemeye alırsam 10 günden fazla bir pil süresi alırım ki ekran %1 bile değil,Android Sistemi ise %90'ların üzerinde olur.Yani tamamiyle kullanım alışkanlıklarıyla alakalı bir durum.
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Ben sadece internetten gezinirken ekran %30 larda 3 dk 1 sarj dusuyor arkada acik uygulama yoktur

• Hocam cihazı kaç günde bir şarj ediyorsunuz.Birde şarj ederken yüzde kaçlardan başlatıyor ve %100'e kadar şarj ediyor musunuz?
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    %15 den sonra 100 olana kdr takiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ıos yada wp ye gecerek ondan kurtulabılırsın

sen orda kalmaya devam et. Resimden de görüleceği üzere şarjın %100 den %99 a düşmesi tam 21 saat sürdü.
    Amacım zaten standby süresini ölçmekti.
    Bu süre zarfında %55 parlaklıkta 20 dk ekran açık
    1 dk lık telefon görüşmesi yapıldı.
     şarj

• Bu da farklı bir zamandaki ekran sürem. yaklaşık 2,5 saat oyun, iki üç saat wifi, 1 saat kadar da 3g kullanımı

yalnız şunu belirtmek isterim ki 2.3 ghz 4 çekirdek ve full hd ekranda full oyun oynama süresi 4-5 saat arası ancak görüyor. Ayrıca 3g de şarjı su gibi emen diğer faktör.
     şarj
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.