Yaşım 28, sarışın bir kızla sevgili olmak istiyorum ancak olmuyor. Araba aldık hala yok. Var mi benim gibi bulamayan? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarışın bulamıyorum

-
-
zenci buldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cemalim bakıyo o işlere
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maraz olsa bulurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhangi bi tane normal bul, sarı sana daha çok yakışıyor hayatım, bitanem, çiçeğim falan de, sarışın olsun, oldu bitti. Hakiki sarışın bulmak hem zordur, hem de masraflı olur.
-
Araba almak yerine biraz gezmeliydin. Sarışını bol ülkelere en az 15 günlük geziler, gezi öncesi ve sırasında bol miktarda uygulama eşleşmesi üzerinden date ayarlamaları falan yapacaktın. Türkiye'deki sarışın dediğin zaten çakma, öylesini istiyorsan bul bir kız boyatırsın sarıya oldu bitti.
-
Orijinal olsun olmuşken
-
Orijinal sarılar o kadar da güzel değil her gen yanında başka genleri de getiriyor sarışınlık da burun ve yüzdeki orantıyı bozuyor şurayı daha asimetrik gösteriyor
Çakma sarılar daha kaliteli duruyor tabii simsiyah saça sapsarı gibi değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok çok güzel sarisinlar da var
Sen dişi misin
Opsiyonel
16 sene evvel Yuliya söz verince Ağustos ayı için Adam&Eve Otel' de 2 kişilik 5 gece rezervasyon yabtırmıştım.
Ancak rezervasyona bir iki ay kala Yuliya ile irtibatım kesildi.
Rezervayonu iptal ettirmek istemiyordum zira iptal sigortası yoktu.
Kankadan rica ettim benimle gelsin diye ama otel bu defa "Balayı otelinde 2 sap kalamaz" cevabı verdi.
Çaresizce internetten yeni bir sarışın aramaya başladım.
Rezervasyona 1 a y kala gelin sitesinden yeni bir sarışın bulmuştum.
Kıza durumu anlattım ve tatil teklif edince kabul etti, gerçi henüz 20 yaşına yeni girmişti ama sorun olmazdı.
ICQ' dan yazışmaya devam ettik, hatta görüntülü de konuştuk.
Bir görüntülü görüşme sırasında "Sende biraz göbek var" deyince karar verdim göbee eritmeye.
Ofiste sadece yarım saat olan öğlen arasında herkeş yemee çıkarken ben ofiste kalıp hızlı adımlarla volta attım.
Akşam eve gelince 50 mekik ve 50 şınav çalıştım.
Düzenli olarak yapınca 1 ay sonra bu hale geldim:
Kız gelmişken geri gitmemesi için yıldırımlı nikah yabtım...
-
Gelin sitesi ne?
-
-
Yaş geçti artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X