Şimdi Ara

Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nötron yozluğu N kullanıcısına yanıt

    "1400 yıl öncesi" diyerek İslam'a "dogma" diyen "bilim dini" müritlerinin, bilimsel sembol ve ritüelleri bunlar. Heykelin heryerinden bilim akıyor maşallah. Bunlar hep bilim aşkı. "Yobazlar" anlamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kirpi sonic, önceki mesajları unut demeye başladın. Ben onlar hakkında fikir yazarım ama sen benim mason olduğumu, islam düşmanı olduğumu, devlet düşmanı olduğumu kanıtladıktan hemen sonra. Söz.Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    Bu arada gerçek düşüncelerini yaz, yani yok demokratım yok fikirlere saygım var yok sadece istimarcılara karşıyım falan hikayelerine girmeden. Gerçek kimliğinle yaz artık.


    Bir de hala tahrik etmeye çalışıp sonra düzgünce tartışmayı bekleme lütfen. Sen ne isen karşılığını aynı şekilde alırsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Kasım 2020; 2:7:48 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Düzgünce tartışma bekleyen kim arkadaşım? İnsanları kemalistler ve diğerleri diye ayırıp, diğerlerini linç etmek amaçlı forumu kullanan birinden ben bir düzgünlük beklemiyorum ki zaten :) Madem benim masonluk hakkında yazdığım mesajlara hoplayıp zıplıyorsun, net olarak fikrini öğrenmek istiyorum artık ki neden bu kadar öfkelendiğini anlayayım. Ben sana ne mason, ne islam düşmanı, ne devlet düşmanı demedim başta. Sen "Atatürk düşmanı buuu saldırıııın" modunda, laflarımın Atatürk'e değil, İslam düşmanı Kemalistlere olduğunu bildiğin halde durduk yere milleti bana saldırtmaya çalıştığın için, ben de senin üslubunla sana cevap veriyorum. Yapmak istediğin şeyin farkında olmadığımı mı sanıyorsun? Atatürk düşmanı diye saldırıp yazdığım gerçekleri itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun durmadan. Bunu bildiğim için aynı tahrik dilini ben de sana kullanıyorum, rahatsız olma o zaman. Onun için dedim sana kendine istemediğini başkasına yapma diye.

    Kemalizm tarikatı müritleri burada sabah akşam milli, manevi değerlerimize sövüyor senin tek bir eleştirini görmedim ben bugüne kadar hiçbir konuda, ama biz bişey yazınca hemen damlayıp "kinci, nefretçi, tarikatçı" cart curt diye saldırmasını biliyorsun.


    Şimdi o dediklerini demedim geri aldım say, sen en büyük vatanseversin, mükemmel dört dörtlük bir müslümansın. Söz verdin hadi şimdi söyle malum konudaki fikrini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2020; 3:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Sen kendi kendine bir şeyler uydurabilirsin ama bunları gerçek sanmaktan vazgeç. Senin laflarının İslam düşmanına, masonlara falan olmadığını, benim senin karşında olmamın sebebinin de bu olmadığını ikimiz de biliyoruz. O yüzden öncelikle yalandan vazgeç diyorum ama hala ısrarla devam ediyorsun. Mesela forumu Kemalistler ve diğerleri diye ayırıp, foruma sadece Atatürk ve onu seven herkese laf atmak için giren sensin. senin de hep karşında olduğum için de bana bu kadar kızıyorsun.

    Ben senin ne olduğunu bildiğim için sana uygun davranıyorum. Peki sen neden bundan rahatsız oluyorsun? Sen foruma önyargı ve düşmaklıkla gelirsen bu hemen anlaşılacağı için hep aynı tarzda cevap alırsın. "Ben istediğimi yapayım ama başkaları bana düzgün davransın" diye bir dünya yok, tekrar ediyorum. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine saldırırsan ben ya da başkası elbet karşında olur. Senin kendi değerlerin bununla çelişirse ülkenin seçilmesi doğal. Herkese saygımız var ama onun da bir sınırı var, bu konudaki öğrenci gibi.

    Kendince bir şeyler uydurup sonra onlara niye laf etmiyorsun diye sormak mantıklı değil, gerçek dünyada olmayan şeye nasıl laf edeyim?

    O kadar laf edip sonra geri aldım say deyince olmuyor. Sen önce dürüst ve samimi ol sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Kasım 2020; 4:6:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Tamam bu kadarı yeterli, ne olduğun iyice belli oldu. Masonluk aleyhine konuşamayacağın için köşeye sıkışınca kırk takla atmaya başladın yine Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  Devlet için şehit olan, gazi olan biz, gerçek yüzünü gizlemek için ortamlarda milli-manevi değer edebiyatı yapan senin gibiler, olaya gel. Bizim Milli Mücadele'nin de ruhunu oluşturan milli-manevi değerlerimiz belli de, seninkileri merak ettim bak şimdi. Adım kadar eminim askerliğini de yapmamışsındır sen. Yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti için diyorum, başka bi devlet için yaptıysan bilmem :)


    Forumda sabah akşam İslam'a karşı kusulan nefreti de ben uydurdum aynen, aslında yok öyle bişey. Mükemmel bi ortam var burada kimse İslam'a müslümanlara saldırmıyor, hakaret etmiyor. Saldıranların ortak paydası da Kemalizm değil zaten. Geçenlerde youtube kanalında Kuran yırtan, tüküren de Kemalist değildi.

    Maskeni düşürdüm diye kendinden geçiyorsun değil mi? Resmen intikam duygusuyla mesajlarımı takip edip karşılık almaya çalıştığını ispat ediyorsun ama sonu senin için hep hüsran oluyor :) Benden sana son bi tavsiye, bunun olmasını istemiyorsan insanların şahıslarına sataşmayı bırak, medenice çık fikirlere fikirlerinle karşılık ver. Ucuz itibar suikastlerini, tarikatçı şucu bucu ithamlarını bırak. Aksi halde böyle ava giderken avlanırsın Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2020; 5:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”

    Şöyle neler yazıyorsun diye eski bir iki mesajına bakayım dedim neler çıktı karşıma. Sen baya vukuatlıymışsın meğer. Hele o ilk mesaj ne öyle resmen o arkadaşın dediğini yaşadım Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  Arkadaşım git biraz temiz hava al üzüldüm valla haline. Sanal mobbingi terketmezsen durumun daha da vahimleşir haberin olsun. Mutluluğu insanları tahrik etmekte arama. 12 yılda bloklayacağım ilk kişi olacağın için üzgünüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2020; 5:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    https://www.haber7.com/guncel/haber/406883-ali-kalkanci-ergenekon-beni-kullandi


    Kafandaki protezin yapıştırıcısını az kullan, zira fotosentez yapmaya kadar yetecek nöron kalmış...

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Kendini de bir araştır istersen. Olayı masonluğa ve islama bağlamaya çalışacağın kadar başka şeyler için uğraşsaydın keşke. Burada başkalarından destek bulmaya mı çalışıyorsun da onları mı kandırmaya çalışıyorsun merak ediyorum.


    "Devlet için şehit olan, gazi olan biz, gerçek yüzünü gizlemek için ortamlarda milli-manevi değer edebiyatı yapan senin gibiler,"


    Burada kesimleri karıştırdın herhalde. Ben demeliydim bunu. Ben askerliğimi yaptım da sen yapmış olsan kendi fikirlerini gizleyerek yapmışsındır. Şurada dediklerinin yarısını askerde desen o askerlik bitmez çünkü. Türkiyenin milli mücadele ruhu ve sonrasında kuralan devlet belli. Senin bahsettiğin şeylerle alakası yok.


    Bak sen kafanda işine gelmeyen, düşman ve nefret duyduğun herkese "kemalist" diyorsun. Devamlı insanlara laf atayım, üstüne kemalist etiketi vurayım diye düşünüyorsun herhalde. Ama sen bu lafları ederken, bu genellemeleri yaparken aynısı sana yapıldığında tepki veriyorsundur değil mi? Olayı illa dine bağlamaya çalışıyorsan oradan örnek vereyim. Mesela kafa kesenleri, çocuklara tecavüz edenleri gösterip "işte bunlar müslüman, o zaman tüm müslümanlar böyle, islam böyle" denirse tepki verirsin. Çünkü senin derdin samimi ve dürüst olmak değil.


    Senin ne olduğunu başka konuya girmeye gerek kalmadan burada üstte insanlar yazmış zaten.


    Ben de sana tavsiye vereyim o zaman, senin daha çok ihtiyacın var anlaşılan. Saf nefret ve kinle insanlara saldırmayı bırak yoksa hep tepki alırsın. Bu aldığın tepkiler de hoşuna gitmiyor, kaldıramıyorsun. Bu bölüme bu duygularını kusmak için girdiğin belli ama yapma bunu işte. Fikirlerin olursa karşılık alırsın yoksa sen ne verirsen onu almaya devam edersin.


    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”

    Senin mesajın silindiği için koymadım ama gördüğün gibi olayda söylediğin gibi masonluk, islam düşmanlığı savunması falan yok. Muhtemelen Atatürkçüleri gene devlet düşmanı ilan etmişsindir ki böyle bir mesaj yazmışım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Kasım 2020; 10:39:6 >




  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    Bana ne bu açıklamasından, şimdi de sorsan fetö kumpas kurdu der. Sonuç olarak dinle ilgisi olmayan esrarkeş adamlar, kadınlar tiyatro için kullanılmış. Bunu müslümanların kendi kendilerine zarar vermek için yapacak hali yok. Danıştaya "Allahuekber" diyerek saldırı düzenleyen Alparslan'a da Kamalistler sahip çıkıyor artık. Bu ucuz tiyatroları ABD'deki, İsrail'deki efendilerinizden mi öğrendiniz ne yaptınız Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Alıntıladığın iki mesajda da "siz" diyerek hedef alınmışım, benim şahsi bi huyumdan bahseden yok. Ama sen önüne geleni mesajlarınla taciz ettiğin için şahıs olarak bu huyundan bahseden çok. İnsanlar senin şahsi tarzından rahatsız oluyor gördüğün gibi. Arada uçurum var üzgünüm Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    He he Kemalistler yapmış...Ayakkabı numarandan küçük iq seviyen zaten anca ile Kamalist demeye yarar.


    Tam senlik bir kaynak vereyim


    Bir zamanlar kucağından kalkmadığınız sümüklü fetö efendinizin hakimlerinin uydurduğu ergenekon kumpası.


    Mahkemenin görüntü kayıtlarında hakimlere "siz de buraya geleceksiniz" dedikten sonra dediği gerçekleşiyor ve o hakimlerin hepsi yargılanıyor.


    Hani protez saçının altındaki kel kafana girer belki diye söylüyorum, devran dönmesin bir gün.








  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Ve bir dincinin daha çapı biter....



    Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Yahu bu konuda bile şahsi huyundan, senden bahsediliyor. Seni insanlar yazınca olmuyor ama beni deyince arada uçurum var. Yahu senin gibilere forumda izin vermememden senin gibiler tabi rahatsız duyar. Sen de bunları çok iyi anlıyorsun ama işine gelmiyor her zamanki gibi. Yapacak bir şey yok, senin huyun böyle.


    Bak tekrar diyorum, ülkeyi, milleti, milli değerleri senin gibilerden hep koruyacağım. Zaten millette bir karşılığınız yok, sanalda sesiniz çıkıyor sadece.

  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    Bu sen misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Bize izin mi vermiyoçun çen, oyy kıyamam Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim”  Ülkenin %99'u olduğunuz için hep tek başına iktidarsınız zaten. Yalnız başka konularda "halkın %60'ı cahil" demeyeydin iyiydi Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yarısının babası şifa diye gidilen hacı hocalar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sarıklı peçeli örtülü kadınlar kurtardı bu ülkeyi. Atatürk'ün eşi Latife hnm da örtülüydü bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    İktidarlar sağcı olur solcu olur ama hep bizden. Sizin daha partiniz yok, ona cesaretiniz bile yok tabi. Milletin sizi anında ülkeden kovacağını sizde biliyorsunuz.Sarığımı çıkarmam. Dedelerin, dedelerimi astı. Saçın başın açık. Kadın başına konuşma, döverim” 

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.