Selam 2. El otomobil bugün itibariyle 470.000. Maşallah piyasa akıyor, haftaya 500 bulacak gibi. 7.12 .2023 GRAFİK olarak son durum: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 7 Aralık 2023; 9:54:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarı sitede 470 bin ilana ulaştık.
-
-
eh faiz tatlı geldi herkes satılıga cıkartıyor araçları
-
Faiz yıl bitmeden 40 45 aralığına çıkacak, 2024 arabacilarin yılı olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 e 5 e bakmadan aracını satnlar kazanacak. direti psatmayanlar piyasa doyunca kalakalacak
-
Umarım daha uzun bir süre piyasa böyle ölü gibi olur. Fırsatçı çakal al satçılarının, araba stokçularının iyice sürünmeleri dileğiyle.
Araba fiyatlarının düşmesini bekleyen çok bekler 2 ay sonra tekrar fiyatların artacağını düşünüyorum.
Neye istinaden?
Şehrinde koyulan ilanların hepsi yeni plaka al satcılar vazgeçmiyor araçlar 10 15 yıllık hep yeni plaka sıfır araç al satcıları araçları uygun fiyattan okutup piyasadan çekildiler ya eve yatırdılar yada borsaya geçtiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolara istinaden… Şuan bütün bayiler her ay zam yapıyor lakin ikinci ele yansımadı yansımamasının nedeni kredi muslukların kapanması ocağa doğru kredilerin açılacağını düşünüyorum açıldığı zamanda ikinci el fiyatlar artar. Çok daha ayrıntılı bir şekilde yazardım fakat üşendiğim için yazamıyorum.
Arabacıların yılı olmayacak, 100 bin fazla verip almadığın aracı bu sefer kredi yüzünden 200 300 400 500 bin fazla verip almak zorunda kalacaksın. Faiz dediğiniz oranlara çıkarsa piyasa bıçak gibi kesilir, bayiler sinek avlar.
-
hala güven ortamı yok bir kere. bu faiz yükseltme politikası ne zamana kadar devam edecek? hem nas var deniliyor hem de faiz yükseltiliyor. tezatlıklarla yaşıyoruz.
önümüzde yine seçimler var yerel de olsa. hükümet istanbulu geri almayı çok istiyor. seçime kadar seçmeninin gönlünü kazanmak için hem faizi yükseltiyorlar hem de bayağı bir kimliksiz göçmenleri deport ettiler. polisler şuanda cadı avına çıkmış gibi kimliksiz göçmenleri yakalayıp deport ediyorlar. geriye kalan kimliksiz göçmenler de saklanıyorlar. dışarıya bile çıkamadan böcek gibi yaşıyorlar evlerinde. zaten 2019,2020 yılları ve öncesindeki gibi istanbulda artık sokaklarda terörist tipli kendi anadilini konuşan suri-afgan-paki erkek kalabalığı da gözükmüyor. ama bu yapılanlar olumlu şeyler seçimlerden sonra devam edecek mi kimse bilemez.
sadece yaşayarak göreceğiz araç piyasasının ne olacağını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Ağustos 2023; 8:24:6 >
-
Sadece ilk aracımi alırken 2012 de 10.000 TL kredi kullanmıştım, araçta 17.000 TL ydi o zaman.
Onun dışında ,bu zamana kadar 7 - 8 defa araç değiştirdim ,her seferinde aracimi satıp üzerine bir miktar birikmiş ekleyerek model yükselttim.
Krediyi sadece konut alırken çekerim. O yüzden beni bağlayan bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 30 Ağustos 2023; 11:17:25 >
Birikmişiniz varsa sizi bağlamazda geneli bağlar. İnsanlar model yükseltirken bile krediyle yükseltiyorlar.
-
-
Arabalara her ay %10 zam geliyor, arabasını satan nasıl kazanacak? Arabasını satan arabasız kalır, bir şey değişmeyecek.
Herkes faize parasını yatırırsa 1 sene sonunda ülkede ki esnafın %25'i iflas eder. Resesyon başlangıcı var zaten piyasada.
-
Benim günahım ne? Arabayı satıp sıfır araba alıcaktım, yaprak kımıldamıyor!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
araba piyasası gayet canlı doğru fiyatı yazın 1 hafta durmuyo
-
An itibariyle 480 bin ilan ,1 haftada 10 bin yeni ilan daha girmis.
500 bin ilan olduu demek
2021 model 1.100.000 tl ye stoklayarak aldığım otomobili 800 bine veriyorum, mutlu olun :)
elinde stoklu araç olan villa ve daire karşılığı 40 kere takas etti. siz burada takılın.
-
Ne veriyon hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Umarım daha uzun bir süre piyasa böyle ölü gibi olur. Fırsatçı çakal al satçılarının, araba stokçularının iyice sürünmeleri dileğiyle.
|
Dolara istinaden… Şuan bütün bayiler her ay zam yapıyor lakin ikinci ele yansımadı yansımamasının nedeni kredi muslukların kapanması ocağa doğru kredilerin açılacağını düşünüyorum açıldığı zamanda ikinci el fiyatlar artar. Çok daha ayrıntılı bir şekilde yazardım fakat üşendiğim için yazamıyorum. |
Arabalara her ay %10 zam geliyor, arabasını satan nasıl kazanacak? Arabasını satan arabasız kalır, bir şey değişmeyecek. Herkes faize parasını yatırırsa 1 sene sonunda ülkede ki esnafın %25'i iflas eder. Resesyon başlangıcı var zaten piyasada. |
eh faiz tatlı geldi herkes satılıga cıkartıyor araçları |
Hocam zaten şuan doları 26-27 değil en az 30dan fiyatlandırıyor firmalar 30 a yükselse hiçbirşey değişmez hatta kasım- aralıkta indirimler olacak seçime kadar nakti veya nakte anında dönüşebilen varlıklar talep görecek kış döneminin durgunluğunuda ekleyin. |
sitedekiler birbirlerine göre fiyat belirliyor :D körler sağırlar hesabı. araç fiyatı sıfıra göre belirlenir. mehmet dayının arabasını kaça koyduğuna göre değil. hepimizi toplanıp en ucuz 2m e ilan koyacağız desek bize salak derler. |
Benzer içerikler
- silecek suyu deposu su kaçırıyor
- klima neden baş ağrısı yapar
- 1 aylık kktc trafik sigortası ne kadar forum
- oto yıkama aylık kazanç
- hyundai i20 torpido yapış yapış
- l200 mitsubishi 2024
- yeni audi a3
- chery omoda 5 içi
- dacia duster 2022 fiyat listesi
- mg zs bagaj hacmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X