Şimdi Ara

Sapphire rx vega 56

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sapphire rx vega 56 satılıktır crossfiredi aslinda xfx olanını forumda bir arkadaşa sattım yeni ekran kartı aldıgım icin bu son kalanida satacagim fiyat 1800 tldir. fiyat fazla yada ucuz yada benzeri bir durum var ise kendinize saklayin ben 100 lira veriyorum diyende cıkabilir benim icin sorun yok yorum yapmayin yeter benim düşündüğüm deger budur kartıma.

    mersin adana alanyadan elden teslim edebilirim geri kalan illere önce havale sonra kart mlsf.

    Not: bazi arkadaslar sordu belirteyim kart hic acilmamistir emniyet seridi duruyor ama 2.5 yil oldu alali isterseniz ben acip temizlik ve termal yaptirabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuFFeT -- 2 Ağustos 2020; 0:56:59 >



  • Merhaba hocam, iyi satışlar. Güzel bir fiyat belirlemişsiniz. Ürünü almayı düşünen arkadaşlar için birkaç şey de ben yazayım. Bildiğim kadarıyla 1070TI değerinde performans veriyor. Güncel oyunları yanında güzel bir işlemci ile çok rahat oynatan bir ekran kartı. 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim. Isı değerleri de oldukça iyi. Bu fiyata sıfır RX580 alıp bir süre sonra oyunlarda yetersiz geldiğini hissedeceğinize RX Vega 56 alın, daha iyi.

    Voltaj ayarlarını driver menüsünden biraz daha kısıp stabil kullanabilirsiniz. Zero RPM özelliğini devre dışı bırakırsanız fanlarınız hep çalışır. Yüke göre hızlanacağı için rahatsız edici bir sesi yok. Bu ayarları da sizinle paylaşmak istedim.

    Sapphire rx vega 56

    Ayrıca Reddit'te bulduğum termal macun değişimi hakkındaki yararlı birkaç dosyayı da paylaşmak isterim. Ürünün içinde macunun yanında termal pad de kullanılıyor.
    https://drive.google.com/drive/folders/1iT9OW78Ua4GsNrw-PSmddrD9L3nwNiKO?usp=sharing

    Hayırlı satışlar tekrardan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.