arkadaşlar daha dün yeni r9 270x dual-x ekran kartı aldım fakat bilgisayarımın powerı yetmiyor denedim ekran kartı 4 dkda deli gibi ısındı. benim power supply 300w kartın üstünde söyle bisey yazıyordu ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
500W(or greater) power supplı with one 75w 6pin pcı express power connector recommended7 ---600W power supply (or greater) with four 75w 6-pin express power connectors recommended for AMD Crossfire Technology
yazıyor anlayamadım yardımcı olur ve ucuzundan iyi bir power supply önerirseniz cok mutlu olurum ve son bir soru olarakda bu ekran kartı için iyi bi işlemcide zorunlu mu?
500w veya daha iyisi tek kart için, 600w veya daha iyisi çift kart için önerilir diyor.300w güç kaynağında 6 pin pcie güç kablosu da yoktur dönüştürücü kablo mu kullandın?500w demiş şunlar olabilir.
500w veya daha iyisi tek kart için, 600w veya daha iyisi çift kart için önerilir diyor.300w güç kaynağında 6 pin pcie güç kablosu da yoktur dönüştürücü kablo mu kullandın?500w demiş şunlar olabilir.
300 w ye bagladım bi türlü icinden 2 tane garip bisey cıktı ekran kartına baglanılan onlarıda power supplye taktım önerileriniz için çok teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme