Şimdi Ara

Sapphire HD7950 VS R7 265 DUAL-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bi karşılaştırma yapmak nekadar mantıklı bilmiyorum ama yinede bi görüşlerinizi almak istiyorum. gittigidiyorda 2. el halâ garaintisi devam eden hd7950 buldum fiyatı 380 lira. Vatan Bilgisayarda R7 265 DUAL-X in fiyatı 420 lira biraz araştırma yaptım r7 nin bazı yönlerden daha iyi gibi görünüyo ama teoriden öte tecrübeler daha önemli diye düşünüyorum aranızda bu kartları kullananlar varmı varsa nekadar memnunsunuz. iyi günler herkeze

• Bu iki karti yanyana koyman hd7950 ye ayip ama kart ozel bir sogutmaya sahip degilse alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sapphire 7950 yi google da görsellerde aratırsanız görebilirsiniz. fanı saçma denicek kadar küçük geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalizm

sapphire 7950 yi google da görsellerde aratırsanız görebilirsiniz. fanı saçma denicek kadar küçük geldi bana

O dedigin fan turu salyangoz fandir ve boyle guclu gpu lar icin yetersiz geliyor ve oyunlarda isinma oluyor

• beyler zaten ekran kartlarının fanları 80mm ve 85mm dir. mesela gtx 970 fanları 80mm ama sapphire 7950 85mm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

quote:

sapphire 7950 yi google da görsellerde aratırsanız görebilirsiniz. fanı saçma denicek kadar küçük geldi bana

O dedigin fan turu salyangoz fandir ve boyle guclu gpu lar icin yetersiz geliyor ve oyunlarda isinma oluyor

şimdi bu adam kaç saattir nerdeyse her açılan tavsiye konusuna zıplayıp yorum yapıyor sanki bu işten anlıyormuş gibi.bu yorumuda zaten anlamadığının başka bir kanıtı.inşallah kimse bu genç kardeşimizin tavsiyelerini dikkate almamıştır.
  • Kisacasi teknik olarak basit bir cumle ile soyle ifade edelim.HD7950 performans olarak 265'ten iyidir.Ama arkadaslarin dedigi gibi ozellestirilmis sogutucusu yoksa sicaklik konusunda biraz sikinti olabilir.Kullanmadim ama sahsi dusuncem bu yonde.Saygilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

quote:

şimdi bu adam kaç saattir nerdeyse her açılan tavsiye konusuna zıplayıp yorum yapıyor sanki bu işten anlıyormuş gibi.bu yorumuda zaten anlamadığının başka bir kanıtı.inşallah kimse bu genç kardeşimizin tavsiyelerini dikkate almamıştır.

Bana laf soyleyen kisi adam olsa bari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senju hashirama

quote:

quote:

Bana laf soyleyen kisi adam olsa bari

yahu sen ne utanmaz bir adam çıktın. elinde msi z97 gaming 9 olmadan incelme yaptım dedin rezil oldun.her konuya saçma sapan tavsiyelerde bulunuyorsun.bide birileri senin yanlışını ortaya çıkarınca başlıyorsun hakarete.sana kaç kere söyledik. önce bu işleri kendin öğren sonra başkalarına yardımcı olursun. daha senin bir sürü yardıma ihtiyacın var.

• hayalizm H kullanıcısına yanıt
    7950'nin marka ve modelini belortirsen daha iyi yardimci olunur. 7950 performans olarak r9 280'le ayni performansi verir. Yani diger karttan daha iyi performansi. Ama referans tasarimsa 7950'den uzak dur derim. Özel sogutmali ve temiz bir kartsa 7950'yi al. Performans olarak memnun eder. Bu arada islemci ve guc kaynagin ne? Almadan once yaz buraya sonradan sorun cikmasin.

HD 7950 daha güçlüdür Fakat eski bir karttır referans tasarıma (soğutmaya) sahipse tercih edilmemelidir ve amd'nin driver desteği politikasını da düşünürsek R7 265 alınması daha mantıklıdır.
    Ben 2 senedir.Sapphire 7950 flex kullanıyorum.Şimdiye kadar ultradan aşağı oynamadığım oyun olmadı.Bence 7950 al.
  • işlemci amd 6100 power 400 lük zalman. ama ekran kartını alırsam 600 lük psu da alıcam. 7950 biraz daha kafama yatıyo gibi ama soğutması 512 mb ekran kartı gibi şuanki 6670 in fanı 2-3 kat daha büyük. uygun 7950 soğutucusu bulurum diye düşünüyorum ama uğraşmaya değermi karar veremedim. belirttğim 2 modelde sapphire.

Sapphire HD7950 VS R7 265 DUAL-X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalizm -- 15 Aralık 2014; 17:56:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.