Bildirim
SAPPHIRE 7870 & ASUS 7870
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ikiside yakin kartlar ancak suan asus modeli indirimde kacirma bence -
Bence ASUS un sogutması daha iyi -
-
Asus kullanıyorum cok serin ve sessiz çalışıyor bu fiyata kaçırılmamalı bence :) -
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Son olarak 500 watt bir güç kaynağı yeterli gelir değil mi?
O kadar kararsızım ki sabahtan beri 12 ürün satıldı ben hala netten video izliyorum, yorum okuyorum.
Vga monitor ile de sorunsuz kullanabilirim değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^Evo^^ -- 12 Kasım 2013; 17:17:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ^^Evo^^
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Son olarak 500 watt bir güç kaynağı yeterli gelir değil mi?
O kadar kararsızım ki sabahtan beri 12 ürün satıldı ben hala netten video izliyorum, yorum okuyorum.
Vga monitor ile de sorunsuz kullanabilirim değil mi?
kullanabilirsin hocam eğer 500 wat 80+ güç kaynağıysa evet yeter tabi çok oc yapmıyacaksan -
Arkadaşım samimi olmak gerekirse sapphire sadece ucuz olduğu için alınır. Yoksa bana göre alınmaz. Sapphire kullanmama rağmen aynı fiyata bir asus bulursan kaçırma.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ASUS'u sakın karıçırma. OC nide kendin yaparsın artık. -
Arkadaşlar gönül rahatlığı ile aldım kartı.
Hepinize çok teşekkür ederim. -
Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 12 Kasım 2013; 19:20:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X