Şimdi Ara

Sanzio Muadil Tonerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Woldemorld

Bu markayı kullanan varmı.
    Almayı düşünüyorum

okuldaki makine için 85a hp aldım. birkaç kez de dolum yaptım sorun yok. tavsiye ederim
  • sd123 S kullanıcısına yanıt
    hocam dolumu nasıl yaptını kolay mı herkes yapabilir mi
    bir muadil toner 25 lira kendim doldursam kaça gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Woldemorld

hocam dolumu nasıl yaptını kolay mı herkes yapabilir mi
    bir muadil toner 25 lira kendim doldursam kaça gelir?

çok az toner kullanıyor. 1 kg toner 40 lira yaklasık. en az 10 dolum yaparsınız. o da dolum basına 4 liraya gelir. dolumu cok basit.
  • Merhaba,

Ben Sanzio marka tn-1040 model bir toner aldım. Brother hl-1111 yazıcım toneri tanımadı ve toner değiştir uyarısı vermeye devam etti. Firma toneri değiştirdi ama yeni toner de aynı sorunu yaşatıyor. Nedeni ne olabilir?

Teşekkürler.
  • genesis23 G kullanıcısına yanıt
    Kullanmakta olduğunuz Brother HL-1111 Toner kartuşunun üzerinde çip yok, ancak zemberek benzeri bir parçaya sahip, kurulan bu parça kartuş yazıcıya takıldığında ilgili mekanizmayı harekete geçirerek resetlemeyi sağlıyor. Ancak orjinal tonerde dahi sorun yaratabiliyor, mekanizmayı tekrar kurarak çalıştırabilirsiniz, dikkat edilmesi gereken konu yazıcının şarteli kapalıyken toner değişimi yapılarak sonradan şalterin açılmasıdır.

• güzel bilgi tesekkur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother hl-1111 toner dolumu en kolay yazıcılar arasında olmakla beraber tek handikapı drum ünitesi ayrı olmasıdır, drum ünitesi ayrı olması nedeniyle belli periyotlarda görüntü tamburu için ayrı ödeme yapılması gerekmektedir, ancak xerox phaser 3040 yazıcılarla kıyaslandığında drum ünitesi çok daha kolay ve ucuz fiyatlara değiştirelibilmektedir.

• Toner dolum tozları, Yedek Parçalar ve diğer bir çok sarf malzeme için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

En uygun fiyat ve hızlı kargo seçenekleri...

Şehir içi teslimat...

Kyocera Mita » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Ricoh » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Canon » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Konica Minolta » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Sharp » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Toshiba » Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Panasonic »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Xerox »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Baskı Makinaları »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Nrg »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Hp »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Samsung »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Lexmark »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Brother »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Oki »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Epson »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Olivetti »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Utax »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade
    Sagem »Yedek Parça, Toner, Toner Tozları, Fuser Film, Drum, Drum Ünitesi, Blade

Brother Toner ve yedek parçaları, HP Toner ve Yedek Parçaları, Samsung Toner ve Yedek Parçaları, Ricoh Toner ve Yedek Parçaları

Sanzio Muadil Tonerler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.