Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    nasıl bir işsizlikse diyorsunuz şimdi:)))) Onaylamaları biz yapmıyoruz Sistem var Gelen tüm siparıslerı entegrasyon firması onaylıyor 24 saat boyunca :)

    Edit: Tabanlıklardan bu sezon yaptıgımız tüm kar paralarını tekrar içeriye aktardık gerek arge (M900-M600),gerek entegrasyon(Entegra Bilişim),gerek E-ticaret sitesi(T-Soft),gerek E-fatura(Uyum Soft ) firmasına bunların hepsı masraf bıldıgınız üzere ama gelen tüm paralara cok az kısmı harıc kalan tüm paralar tekrar içeride harcandı sistemi ve kendimizi daha ileri nasıl geliştirebiliriz diye kısa zamanda ıyı para kazandık yeter bıze deme taraftarı degılız en ıyısı olma taraftarıyız, Dün itibariyle Türkiye de En öncü gelen çorap firması ile baglantıları sagladık bir kac ay içinde %100 iplik çoraptan üretilen ve %100 Nefes alan bir Spor ayakkabı sözleşmesini imzaladık ,firma yurtdışına çalışıyor daha çok, bizim memory foamlarla birleştirip ortaya cok güzel bir ayakkabı cıkardık inşallah haziran ortası gibi cıkmıs olucak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 28 Mart 2019; 8:19:32 >




  • Hocam öncelikle belirteyim hiç ayakkabıya ihtiyacım yokken sırf bu güzel tavrınız ve iyi niyetiniz için alışveriş yapmaya karar verdim. Umarım bu şekilde devam edersiniz.
    Artık kendinizi bir şekilde burda kabul ettirdiniz. N11'den aldığımızda sizden komisyon alınıyor. Bunun yerine sitenizden aynı fiyata alıp boşuna komisyon ödememeniz sağlanabilir. Sitenizden almak isterim. Yanlız site de ayakkabıların satışını göremedim. Bir de bu satışta olan ayakkabılar içerisinde hangi memory foam taban kullanıyor, bilgilendirme şansınız varmıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    olabildigince samimi resmi dil kullanmama taraftarıyız çünkü bizde sizinle aynı yerlerde yaşıyoruz plazalarda degil:)
    N11 komisyon olayı var farkındayız ama olaya şöyle bakıyoruz %20 komısyon verelım evet kısa vadede para kaybı olarak düşünülebilir ama N11 kendini ispatlamış piyasaya destek vermese biz buradan ne kadar satabılırız ? burası ve N11 destegi ile tam güç alıyoruz ve bir kaç tl yeter bıze kar olarak cok kar elde etmenın mantıgı yok cunku N11 ayakkabı sattıgımızı görünce yeni model ayakkabılar içinde destek verıyor işte orada işin içine sürüm mantıgı gırıyor :) ayakkabıların içinde M300 model kullanıldı ayakkabıdan dolayı .www.sanusfoot.com sitemiz bakıma alındı güncelleme yapılcak ve sadece tanıtım sitesi olarak kalıcakwww.esnekadim.com T-Soft ile anlastık arka planda çalışmalara devam edıyorlar E-Ticaret sitesi yapılcak cok az süre kaldı toparlanır,çeşit fazla yapmıcaz az ve öz tüm ürünler olucak ve kaliteyi ön planda tutma taraftarıyız yoksa ucuz ayakkabı cok var piyasada ki cogu ayakkabıcı su an çakmalara yönelmiş durumda .. herşey nasip burada ,ilk konu acıldıgında eski e-ticaret çalışanımız haber vermişti ve kesinlikle üyelik açıp oraya girme yorumlarda senin satıcı oldugunu anlarsa yerler rezil ederler vs. deyip korkutmuştu ve o günde ona söyledim malına ve kendine güveniyosan neden girmeyesin ve neden cevap vermeyesin keza öyle oldu il başlarda ciddi anlamda linç geldı ama sabırla , herkes bilmedigine düşmandır ama tanıdıkça herkes bildikçe algılar degişti ve degişicekte inanıyoruz bu konuda kendimize, tabanlık sezonu vardır ve nisan ayında biter tekrar 9.ayda tekrardan başlar o sürece saglam bir sekılde hazırlanıyoruz şu an.

    Not:Burada yaklasık 2-3 aydır varız, takıp edıyorum bir yandan ve oldukca gec tanıstıgım bır platform keşke daha öncesınde tanısmıs olsaydım şahsi olarak düşüncem ..




  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Sitenizde iletişim bilgilerinde Esenyurt görünüyor. Orası sadece depo mu. Satış o adreste de oluyor mu diye merak ettim. Youtube kanalın da birkaç farklı model daha görmüştüm, onların satışı kalktı mı?
    Bir de geçtiğimiz ay 1+1 tabanlık satışınız olmuştu. O zaman yetişememiştim. Umarım tekrar benzer bir kampanya olur, toplu bir alışveriş yapmış oluruz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    Esenyurtta 500 m2 bir magaza actık gecen sene ancak malesef gerek dogru konum olmaması gerekse geçen sene yaşanan döviz krizi bizi oldukça zor duruma soktu ve küçülmeye gitmek zorunda kaldık yoksa geçen sene 10 bin çiftten fazla ayakkabımız vardı bir cogu insagram sayfamızda var(https://www.instagram.com/esnekadim/?hl=tr) bakabılırsınız , orayı kapattık ve imalatımıza geri döndük avcılarda yerimiz buralara yakınsanız çaya bekleriz :) 1+1 yeni modeller için düşünüyoruz ama illa toplu alcam diyorsanız özelden iletişime geçin yardımcı oluruz keza özellikle özelden iletişime gecen arkadasları geri cevirmiyoruz bilen bilir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 28 Mart 2019; 12:58:50 >
  • Bir çift de ben sipariş geçtim, düz spor model indirimde olsa ondan da alacaktım. Desenli model kanı hızlı akanlara hitap ediyor gibi. Bizden geçti o günler

    Çocuk ayakkabısı üretiyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Tarz meselesi herkes kendine hitap edeni almak ister sonuçta vitrine koymak için değil giymek için alıyorsunuz ,vitrin için olsa şüphesiz herkes renkli olan modeli alır , malesef tamamını erittik elimizdekilerin şimdilik çocuk modelleri yok olsa bile çok sınırlı olur talep oldukça az doğal olarak 😊
    Not: Biz visco tabanlik ureticisiyiz ayakkabı değil bizde olan ayakkabıların tamamı özel firmalara yaptırdığımız ayakkabilardir direk kendi üretimimiz yok bu konuda yanlış anlaşılmak istemeyiz , bizim kendi üretimimiz olmamasına rağmen sorunsuz arkasında duruyoruz ve durucaz da 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 28 Mart 2019; 23:26:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çarşamba gecesi verdiğim sipariş cuma günü ulaştı. Bir kendime 1 babama ve 1 adette babam için tabanlik aldım, ayakkabilar cok rahatlar ve gayette kaliteli gözüküyor. Şekil olarakta çok beğendim. Kalıpları normal. Suanlik sorun yok memnun kaldim.
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de Sanus 2015 modelinden ve A100, M300 tabanlıklardan aldım. Açıkcası beklediğimden daha iyi çıktı ürünler, kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda ben alırken sistemden kaynaklı bir fiyat hatası (fiyat düşmüştü) olmuştu, firmaya bu hatadan dolayı aradaki farkı vermek istememe rağmen kabul etmediler.
    Ürünler de, esnaflık da 10 numara. Teşekkür ediyor hayırlı bol kazançlar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum siteniz ne zaman bakımdan çıkacak ayakkabı modellerine bakayım diyorum kaç zamandır bakamıyorum.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    www.esnekadim.com satış sitemizwww.sanusfoot.com tanıtım sitemiz olucak artık , esnekadim satışlara başladık 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Siyah olanı daha güzel duruyor , iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi siz mi foto atıcaksınız :)
    Edit : Ayakkabı Yeni tabıkı bugün N11 ile görüşmemiz var havalı bır ayakkabı ıle gıtmek lazım
    Kargo parası ve komisyon parası haricinde ki ürün bedelini bende sizin gibi ödedim, bedava değil 😊
    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 3 Nisan 2019; 11:29:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Aldığım ayakkabı elime ulastı ayakkabı göründüğünden de sık ve rahat parasını sonuna kadar hakkediyor yeni modelinizi bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bundan sonra uygun ama kaliteli ayakkabılar yapicaz az ama öz abartma dan ve yoldan çıkmadan , herkesin cebine hitap edicek ayakkabılar olucak ve en az alan kişi 2 sezon giyebilecek şekilde sağlam yapicaz ve minimum 1 yıl garanti olucak tüm ayakkabılarda aşama aşama ilerliyoruz biraz geç olucak ama sağlam olucak ,sabrınız için şimdiden teşekkürler 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaz için yeni tabanlıklar gelecek mi? Yada bu tabanlıklar yazın çok terleme yapar mı ? birde normal ayakkabılara hangi model uygun olur.teşekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.