Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim

    Sizin nazarınızda herkese yazmak istiyorum bu slogandaki tek amaç Her gün ama her gün öldürülen, vahşice katledilen kadınların bu denli görmezden gelinmesi ve satış ile birlikte binlerce kişiye her ay bu sloganı gerek irsaliyemiz de gerekse ana sloganlarimiz da en üst yerde tutuyoruz ve tutmaya devam edicez, buradan para devşirme gibi bir niyetimiz yok müşterilerimizin %80 erkek bir kitle ve böyle bir kitleye böyle bir slogan ile dönüş yapmaktan gurur duyuyoruz , 1 kişi de bile bir etki bıraksa ve bir nebze vazgeçme hissi verdiyse bize yeter fazla bile..
    hayırlı satışlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Düşündüm ve iade etmeye karar verdim ancak aynı fiyata geleceğinin garantisi var değil mi? 45 civarı almıştım. Nasıl başlatacağız iade işlemlerini
  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar Yeni Çoraplar yaptırıyoruz şu an aynı acıklık yenı coraplarda da olucak çünkü üretim bu sekılde ancak topuk kısmı ve üst tarafları tek kata cevırıyoruz belırgınlıgı minumuma indirmek için , kampanya mutlaka yapıp aynı fıyattan yardımcı olucaz sözümüz var malıyetler ne kadar artsa bile, iade yapmanız daha dogru olur paranız en azından sızde kalır degerlendırırsınız sonrasında almak ıstersenız yıne alırsınız ,zorunluluktan degıl tekrardan tercih ettiginiz için almış olursunuz :)

  • M900 tabanlıklarda kampanya olacak mı acaba ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainJack

    M900 tabanlıklarda kampanya olacak mı acaba ?

    M900 tabanlıklar kampanya düşünüyoruz harıcı olarak malıyetlerı daha düşük tutabılmek adına yenı kalıp çalışmaları yaptık ;

    31-35 numara çocuk Tek kalıp,

    36-40 numara Kadın Tek kalıp,

    40-45 numara Erkek Tek kalıp,

    45-48 numara Erkek Tek kalıp,

    bu şekilde yenı kalıp çalısması yaptık , yurtdışı satışlarında bu numaraları kullanıcaz ,Türkiye içerisinde de kullanıma acıcaz daha uygun malıyetten :)

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    o kısımları tek kata indirince maliyette azalır hem :) bize daha uzun süreli yansır. o açıklığı farkedince burdan yazmıştım ve sizinle wp üzerinden de konuşmuştuk. çok ilgilenerek yardımcı olmuştunuz.


    ben kendi adıma sizi herkese tavsiye ederim. müşteriyi velinimet gören anlayış size daima kazandırır. bal satıpta asık suratlı iş yapamayan esnaf ile sirke satıpta güler yüzlü ama sürekli iş yapan esnaf örneğindeki gibi.


    tekrar kampanya olursa hediye vermek üzere almayı düşünüyorum.


    hayırlı işler.

  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    3. Ayda üretilecek çoraplarda mı düzelecek
  • Merhabalar geçenlerde bir arkadaşımız geçen sene olan ilk üretimi ve bu sene olan ikinci üretimi almıştı ve resim olarak paylasmıstı aynı şekilde aşagıya eklıcez , topuk kısımlarında ekstra takvıye yapmıstık ancak onu gerı çekip eski üretim gibi tekrardan yapıcaz , tiftiklenme daha azaltabilmek için bambu iplik üst kalıtesi olan modal iplik ile birlikte kullanıcaz bu sayede tiftiklenme durumu biraz daha geç olucak ancak yinede doğal iplik olmasından dolayı tiftiklenme verecektir,hiç verilmesini istemiyorsanız malesef naylon çoraplar önerıyoruz onlarında kalıtesı ortada, çoraplarda deneme ürünler basıldı testır müşterilerimizde ürünler ,onlardan okeyler geldıkten sonra üretime başlanıcak :)

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında




  • Kampanya sonrasında 3 çift çorabınızı kullandım;


    Aklıma gelenler;

    • Çoraplar kışlık demiştiniz, ben fazlasıyla üşüyen bir insanım, hareketsiz kaldığımda bana göre soğuktu. SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında 
    • Tiftiklenme konusunu zaten yazmıştınız, yıkama sonrasında çorabın dokusu daha iyi hale geldi, çok rahatsız edici bir durum kaldığını düşünmüyorum.
    • Meşhur açıklık konusu; eğer bu açıklıktan kaynaklı çorapta açılma olmazsa sıkıntı yaratan bir durum değil bence.
    • Kutu arkasındaki ürün açıklamalarının tamamen Türkçe olduğunu düşünürsek diğer yazılarda da bence Socks ve Bamboo yerine Çorap ve Bambu kullanmak mantıklı. %100 Doğal Hamadde --> yazım hatası mevcut, ki bunu da yazmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

    Sonuç itibariyle ürününüz %100 doğal hammadde içermiyor.

    • Kutu maliyeti ne kadardır bilmiyorum ama eğer ortada kayda değer bir maliyet varsa satışlarda eğer mümkün ise kutusuz satış olsa iyi olur. ( Kutu yerine daha basit bir naylon ambalaj vs.. gibi. sonuçta çorabın zarar görecek bir durumu yok.


    Kayde değer önemli bir eleştirim yok, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.





  • Turkforce T kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ,

    •Satarken mevsimlik diye belırttık ancak kışa uygun olarak yapıldı ,kışlık durumu göreceli bir durum oldugu için bunu belırtırken hep temkinli davrandık bu tarz bir dönüş almamak adına .

    •Açıklık konusunda geçen senede aynı durum vardı oradan açılma şikayeti hiç almadık bu sene belırgın olmasından dolayı dıkkat çekti sadece üretici firmanın bize bahsettigi durumda açılma yapmıcagı yönünde.

    •Kutu maliyeti ciddi anlamda yüksek 1 çift corap bedeli kadar malıyetı mevcut , pamuk coraplarda kullandıgımız uygun kutu var aslında ancak kalıtelı bir ürünü basit bir ürünle göndermekte hoş olmuyor acıkcası kişi bir çorap 7.5 TL verip gelen kutu 2 tl lık olunca acıkcası hüsrana uğruyor farkettiyseniz yorumlarda kutunun ekstra bir tamamlayıcı özellıgı mevcut :)

    •Çorap üretimlerinde şöyle bir şey var %100 bambu iplikten çorap üretilmez çünkü zorunlu alanlarda lastik ve naylon kullanılır(burun ve topuk kısımları) ,bir çorapta maksimum oran %80 daha fazlası çorap formunu korumaz , bizim orada belırttıgımız durum %100 Doğal Hammadde yanı naylon karısımı vs yok saf bambu iplik kastedilen, burada hata yok tam tersi ürünün saf bambudan oldugunu belirtmek istedik mümkün mertebe kelime oyunları yapmadan net olanı yazmaya calıstık , yazılım hataları oldu malesef bır kac kelımede onlara çözüm yeni üretimlerde :)

    Bu tarz yapıcı eleştirilere sonuna kadar acıgız diğer arkadaşlardan yapıcı eleştiriler her zaman beklıyoruz ,bu tarz eleştiriler bizi küçültmüyor tam tersi hatalarımızdan ders alıp daha iyisini yapmaya odaklanıyoruz :)





  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl iade edeceğim sıkıntılı ürünleri, sıkıntısız ürünler ne zaman gelecek? Sıkıntısız ürünler de 45 tl den kampanya görecek değil mi
  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ,bir önceki mesajımızda belırttıgımız gıbı bu bır kusur degıl üretim şekli bu yöndedir ,topuk kısımları takvıyelı olmasından kaynaklı renk ton farkı olusturdu yenı uretımde topuk takvıyesı geri cekılde tek düze yapıldı , yeni üretimler devam etmekte, iade edebılırsınız sorunsuz dm den yazmanız yeterlı olacaktır , yeni kampanyada yıne aynı fıyatlardan yardımcı mutlaka olucaz :)

  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Yeni seri ne zaman gelecek
  • Arkadaşlar ben M300 aldım fakat Skechers rahatlığı bulamadım,acaba M900 bu konuda daha mı iyi? Nasıl bir farkı var?

  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    yakınlarda bize özel bi kampayanız yok mu beklemedeyim

  • Bu haberde bahsedilen marka MP değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?

    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında
  • Made IN Darende kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,kampanyamız olucak Trendyol ürün yüklemek biraz sorunlu malesef o kısmı çözmeye çalışıyoruz,bambu çorapların stokları bu ay sonuna doğru geliyor geldiği gibi kampanya duyurusu yapicaz hızlıca 😊
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.