Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • esnekadim kullanıcısına yanıt

    ben iade değil değişim istesem olur mu acaba? 2 kutu aldım memnunum ama bu sorun kaliteye yakışmıyor cidden

  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar daha önceki mesajlarımızda sorunun temel sebebını söylemiştik aslında üründe kusur yok sadece üretim yapılış itibariyle böyle bir açma tüm coraplarımızda var geçen sene ürettigimiz çoraplarda da dahil bu seneki fark topuk kısımlarını çift kat yapıp daha saglam yapalım istedik ancak topuk ve yanlar arasındakı katmandan kaynaklı bu seferde böyle bir hata oldu gönül isterdiki hiç olmasın ancak malesef bizlerde sizlerden gelen geri dönüşleri ile farkkettigimiz bir durum oldu daha önceki arkadaşlarda da söyledigimiz gibi hoş olmayan bir durum amasız fakatsız çoraplarınızı ıade almaya razıyız :)

  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar , yeni üretim kış olarak yaptırmadık acıkcası sezon bıttı malum havalardan kaynaklı yazlık olarak siparişimiz var ancak 3. itibariyle stoklarımıza giriş saglanıcak bu sebeple sizle beraber degısım ısteyen arkadaslar oluyor ancak iade secenegı daha saglıklı oluyor ,yeni üretim ile birlikte tek kat eskiye dönüş yapıcaz ekstra topuk takviyesi artısı oldugu gıbı dezavantajı da beraberınde getırdı geri dönüşler sayesinde bunu farkettik ve her kampanya sonrasında dedıgımız gıbı bızi övmeyin mümkün mertebe eleştirin ki daha güzel ürünlere ulaşabilelim dedik ve binlerce kişi arasında sadece 2 arkadasımız eleştirisel dönüş yaptı ve bu hatayı farkettik bu sebeple eleştiriler övgüden cok daha önemli bizim için hatalarımızdan ders cıkarıp daha güzel ve daha kaliteli yapmak için ugrasıyoruz gönül isterdiki bu tarz hiç olmasın ancak malesef 43 44 numara ayaklarda özellıkle bu acıklık kendını özellıkle bellı etti siyah renk coraplarda başta olmak üzere , şimdilik iade alalım ürünü yazlık bambu coraplarda kampanya ile birlikte bu sorunu hızlıca çözmüş olalım :)





  • Çorap iydiir kötüdür bir şey diyemem. Yalniz 1 çift çoraba 15 lira veren sıcak fırsatçıları görmek beni şaşırttı doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    Aynen. Ben de uygun fiyatlı çorap var diye geldim. Fiyatı görünce acaba ne özelliği var da bu fiyata diye konuyu inceledim ama özel bir şey de bulamadım.

  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Malum 45 tl lik indirimli fiyattan alınca o fırsatı kaçırıp birkaç ay sonra indirimsiz alası da gelmiyor insanın. Acaba şimdi iadesini gerçekleştirsem; 3. Ayda yeni ürünler gelince bana gönderseniz nasıl olur. Beklemeli değişim
  • merhaba, ben 13 aralık kampanyanızdan aldım çorapları. 2 siyah 2 lacivert. Ancak hediye aldığım için açmadım. Yukarıda belirtildiği gibi sorunlar varsa hediye de edemem. Çorapları giymeden anlaşılabilir mi bu durum. Birinde varsa 4 kutuyu birden iade mi etmeliyim. Giymediğim için sıkıntı büyük mü anlayamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliyeci18

    Bu mesaj silindi.

    'kadın hayatmış' değil


    Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma !


    Fikir beyan etmiyoruz yalnızca her gün ÖLDÜRÜLEN KADINLARI anlayabılmek ve unutturmamak adına tüm ana temalarımızda ve sloganlarımızda Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma ! yazısını yaklasık 1.5 yıldır kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edıcez rahatsız oluyorsanız engellersiniz ve sattıgımız hiç bir ürünü almayarak arka planda yürüttügümüz kampanyalara da destek olmamış olursunuz ,teşekkürler.



    SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 5 Ocak 2021; 12:59:37 >




  • Pi kullanıcısına yanıt

    Kampanyada 7.5 TL den satışı yapıldı büyük numara olanlarda bir teknık hata var onlarda da rahatsız olanların gerı ıadelerını alıyoruz :)

  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ,iade sürecini başlatalım dilerseniz yeni ürün gelınce indirimli fiyatlardan yenıden satışa acıcaz merak etmeyın hıc bir şekilde sorun olmucaktır :) Paranız 2 ay boyunca sizde kalsın sonrasında gerı almak ıstersenız yenıden alabılın dıye ıade ıstıyoruz sonrasında yıne almak ısteyen herkes alabılır sadece bu süreçte para bizim hesabımızda degıl müşterinin hesabında kalsın istiyoruz :)

  • efkan kullanıcısına yanıt

    Giyilip giyilmemesi hiç sorun degıl ( yalnızca giyilen çorapların belırtılmesını ıstıyoruz )dilerseniz siyah renkte bır deneme yapın sonrasında rahatsız oluyorsanız DM üzerinden iletişime geçin gereklı ıade surecını detaylı konusup halledelım :)

  • Benim ayak numaram 41, 12 adet siyah renk çorap aldım. Aynı sorun bende de var ama fotoğraftakiler kadar belirgin değil. İade hakkı tanımanız çok güzel olmuş (ben iade düşünmüyorum), ürününüzün arkasında olduğunuzu ve yaptığınız işin arkasında olduğunuzu gösteriyor. Satıcı ve ürün kaliteli olunca da olan bizim cüzdanlara olacak 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weird_is_fun kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,özellikle büyük ayaklarda çok daha belirgin bir durum , yeni üretimlerde tek kat uygulamasına geçtik ve açıklık olan yer makine üretim şekli aslında bir hata yok sadece topuk kısmı 2 kat iplik yapıldığı için oradaki geçiş tonları daha belirgin olmuş yoksa geçen seneki üretimimizde de aynı durum vardı ancak tek bir tane böyle bir şikayet almadık ,yeni yazlık coraplarda çift kat iplik olayından vazgeçtik ve bambu ipliğe modal iplik karıştırarak tiftiklenmeyi de daha aza indirmeyi hedefliyoruz 😊
    Bambu<Modal<Mersedes iplik olarak kaliteli iplikler mevcut kademeli olarak daha üst kaliteli ipliklerden de çorap üretimine devam edicez yavaş yavaş , çorap noktasında açma şikayeti iki elin parmak sayısını gecmicek kadar aldık bu yüzden çorap noktasında başarı elde ettiğimizi düşünüyoruz, ürün satmadan önce nasıl güven veriyorsak sattıktan sonrada aynı şekilde o güveni veriyoruz ,çünkü bir satıcı gibi değil her siparişte bir müşteri gibi daima hareket ediyoruz 😉




  • Bende anlamadım. Satılan çorap bambu. Bim, Şok, Hakmarda desenli kaliteli %80 bambu çoraplar 5 tl. İstediğin renk desen de mevcut. kutu da kullanılmaz atılır. indirimli indirimsiz 90 tl yok 80 tl çok pahalı değil mi?

  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,çorap sektörü çok farklı bir sektör bambu iplik içine naylon karışımı atılsa anlaşılmaz ve maliyet çok aşağı olur ve dediğiniz fiyatlara rahatlıkla satabiliriz haklısınız ancak kullandığımız bambu iplik içerisinde %100 doğal bambu kesinlikle karışım bulunmamakta bunun en basit ispatı da ürün açıklamasında yer alan ürün kullanım ile birlikte tiftiklenme yapmaktadır doğal ürün olmasından dolayı ,kaliteli olduğuna inandığımız bir ürün ve kampanya hariç sattığımız fiyat 3 al 2 öde 90₺ dir , normal yüksek adet almak isteyenler 60₺ ortalama bir fiyat ile almaktadır:)
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sizin nazarınızda herkese yazmak istiyorum bu slogandaki tek amaç Her gün ama her gün öldürülen, vahşice katledilen kadınların bu denli görmezden gelinmesi ve satış ile birlikte binlerce kişiye her ay bu sloganı gerek irsaliyemiz de gerekse ana sloganlarimiz da en üst yerde tutuyoruz ve tutmaya devam edicez, buradan para devşirme gibi bir niyetimiz yok müşterilerimizin %80 erkek bir kitle ve böyle bir kitleye böyle bir slogan ile dönüş yapmaktan gurur duyuyoruz , 1 kişi de bile bir etki bıraksa ve bir nebze vazgeçme hissi verdiyse bize yeter fazla bile..
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.