Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bağcıksız model ayakkabı güzel fakat arka kısımdaki sanus yazısı ayakkabının cidden şeklini bozuyor çok basit kalmış keşke hiç olmasaydı orda siyah modelde özellikle :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu özellikle bugün sordum patrona :) açık konuşmak gerekirse bana söylediği aynen şu : Sanus yazısı değil logosu diye satıcı ile anlaştık ancak sonradan satıcı kafasına göre değişim yapmış ve ayakkabılar 2000 çiftten fazla olunca geri cevirtemedik ,siyah renkte beyaz renkle yazılmasıda satıcının kafasına göre iş yapması malesef bizimle alakalı değil işin özü bu aslında 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanus yazısın görünce bende vazgeçtim. yazının dikişleri baskısı her neyse ucuz yollu yaptırılan isim basılan promosyon ürünlerine benzemiş. vala açık söyliim bedava olsa böyle bi ayakkabı giymem. tamam rahat falan da o nasıl bi yazı ya göz var nizam var estetik var. olmaz ki
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kesinlikle rahatlık evet rahat ayakkabı ama yazı olayı bozmuş malesef , 300 çift kadar kaldı ve bu tarz logo bir daha olmucak emin olabilirsiniz ,ayrıca siyahta beyaz hakikaten nahoş duruyor ;) pantolon altına denk geldiği için belki gozardi edilebilir 😏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında

    resimdeki ürünü geçen hafta aldım. satıcı çok yardımcı oldu. kampanyayı kaçırdığımız halde bizzat dh üyesi olarak kendi sitesinden fiyatta yardımcı oldu. teşekkürler.
    ayakkabı rahat parasını hakediyor. f/p ürünü . satıcıya söz verdiğim gibi ürün hakkında iyi yönlerinden ziyade sadece bana göre sorunlu kısımları soyleyecegim. giydiğim rahat ayakkabılar puma,reebok skechers vs ile kıyas yapacagım. şu an SUPRA dış kısmı kumaş ayakkabı giyiyorum .


    sanusu ilk giydiğimde sağ taraf parmak yapımdan dolayı biraz sıktı sonra uyum sağladı. kumaşı dayanıklı mı göreceğiz . daha ince dokumalı sağlamlık hissi veren kumaş tercih edilebilir.
    sanırım dış kumaş plastik bir membran üzerinde yapıştırılmış. vs hava almıyor. kapalı yani. ışığa tuttuğumda ışık geçmiyor. halbuki hava alan cinsten diye almıştım. kavisli şeklini koruması için iç kısımda plastik membran kullanılmış, olabilir. ama keşke o membran delikli olsa idi.

    tabandaki memory foam orta kısmı şişkin kenarlar ince ilk giydiğimde ayagımda burkulma tehlikesi vs atlattım alışması zaman aldı. yanlara doğru incelen tabanlık yerine kalınlaşan tabanlık kullanılabilir. ince olunca yana devrilme riski oluyor kısacası.

    bagcıkların altındaki parça kenara kayabiliyor. sağdan soldan ayakakabını içine tutturulmalı. giyerken bu parça içeri girebiliyor.
    aynı zamanda şu kısımda olmalı. SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 16 Nisan 2019; 0:3:24 >




  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar DH de nick olayı olduğu için açıkçası çıkartamadım sizi ama tahmin edebiliyorum öncelikle geri dönüş sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim ki hakikaten bu tarz eleştirilere ihtiyacımız var aksi durumda biz iyi olduğunu düşünüp o şekilde devam ediyoruz doğal olarak :)
    1. Ürün formunu koruyabilmesi için mebranla sarili halde aksi durumda içine çöküp kalır saya (üst kumaş ) dediğimiz kısım , ancak hava almama olayı dediğiniz gibi ayrı nokta ki zannediyorum bu model yapıldığında hava alınıyor diye bize söylenmişti ki bizde öyle biliyorduk yarın bizzat ışığa tutma testini kendimde yapicam :)
    2. Markalarla yarisamayiz ancak markalaşma yolunda ilerlerken ne kadar sorunlu şey varsa geride bırakmaya çalışıyoruz ve ucuz dan kaçıyoruz yeni model ayakkabıların tamamında 100 model tabanlik kullanılacak saya ona göre ayarlanacak M300 model mantigini ayakkabı zorlamadigi sürece rafa kaldiricaz.
    3. Ayakkabı ilk başta boydan tam yanlardan azıcık sıkıyor ancak 3 gün gibi sürede açılıyor kumaş olmasından kaynaklı esneyebiliyor bahsettiğiniz olayın aynısını bende yaşadım ilk başta ayak bosluga geliyo gibi oluyo ancak sonrasında alisiyosunuz.
    4. Ekteki resimde olduğu gibi bağlantı olması gerek kesinlikle aksi durumda sağa sola atıyor ve hiç hoş olmayan görüntü çıkıyor bundan sonraki ayakkabılarda o kısma da dikkat edicez kesinlikle
    5. Nefes alan ayakkabı olarak çorap ayakkabi üzerine yoğunlaşmış durumdayız sünger olmadan formu ayakkabılar var ancak fiyat oldukça yukarıda 12£ civarında aslında hiç bişey ama malum döviz kurlarından dolayı çok birşey bizim için ..
    6. Bu ayakkabıdan geçen sene 3 bin çift civarında yaptırdık ve sona doğru yaklaştık son 200 çift zannediyorum kaldı yeniden yaptıralım dedik geçenlerde firma ile bağlantıya girdik 55₺ iç tabanlik hariç yaptirdigimiz ayakkabı bu sene bize verilen fiyat 70₺ biz tabanlik aricaz kutusunu yaptircaz derken maliyet 80₺ olucak bunun kargosu komisyonu derken imkanı yok bu sene saatigimiz fiyata satalım sanırım bu modelden fiyattan ötürü mecburen vazgeçicez gibi duruyor ama değerlendirme yapılıyor hala şayet yapılırsa bile bu yukarıda bahsettiğiniz durumları mutlaka eklicez:)
    7. Olumlu eleştiriler bizi bir noktaya taşımaz bundan dolayı olabildiğince sorunlu noktalardan bahsedilirse en azından bundan sonrası için çok daha iyi olucak bizim içinde sizler içinde , bizim asıl işimiz tabanlik üretmek ayakkabı değil bilenler bilir ,bu yüzden her fikir bizim için kıymetli her türlü eleştiriye de açığız 😊
    8. Ürünlerin firmalar tarafından garantisi yok ancak biz kendi bunyemizde en az 1 sezon(6 ay) net garanti veriyoruz üretici kaynaklı hata olduğunu düşündüğünüz tüm ürünlerde bizimle iletiseme gecmeniz yeterlidir..
    9.Urunler hepsinde sistemdeki mail adresinize fatura kesilmiştir faturasız ürün gönderimiz olmaz bilginize ..
    10.Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 16 Nisan 2019; 0:33:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Normalde bu tarz bir eleştiriyi aman aman bana kimse yapmasın der klasik esnaflar adam özellikle kötü yanlarından bahset diye müşteriye telkinde bulunmuş neyin kafası hakikaten helal olsun...!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • winwin49 W kullanıcısına yanıt
    Biz kendi içimizde mükemmel diye bu zamana kadar hep biliyorduk ancak bu platform sayesinde insanlarla birebir muhatap olup fikir alma şansımız oldu bunu satış olarak sadece düşünmek çok bencil olurdu bu yüzden özellikle böyle bir fırsat yakalamışken olumsuz yönlerinin bize çok daha faydası olucagini düşünüyoruz ,bir defa satış yapmak gibi bir niyetimiz yok alan kişi uzun ömürlü kullansın diye özellikle arkasında durmaya çalışıyoruz 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 16 Nisan 2019; 0:54:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 45 ve üstü numara düşmanları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kofonur

    45 ve üstü numara düşmanları
    merhabalar öncelikle o konuya acıklık getirelim ,
    bunlar öncesinde yaptırdıgımız ürünler bundan dolayı standar asorti gider her ayakkabıcıda oldugu gibi ,
    DH ile tanıştıktan sonra yaptırmaya basladıgımız tüm ayakkabılarda 45 zorunlulugu tutmaya calıstık olabıldıgınce ancak ayakkabıcılarda 45 numara bıraz sorunlu malıyetten ötürü büyük numara olayına yanaşmıyorlar malesef durum bu aslında yoksa düşman degiliz tam tersi yeni yapılan M900 kalıplarımızda 45-48 arası tabanlık yaptırdık DH ile tanışmadan önce yaparmıydınız diye sorucak olsanız kesinlikle yapmazdık ancak burayla tanısınca azımsanmıcak kadar bir kitle var bundan dolayı geri cevırmek olmazdı ,durum bu yanı :)
  • Merhaba Arkadaşlar An itibariyle Erkek modelınde 44 numara siyah renk stogu tükenmiştir diger iki renk Lacivert ve Beyaz renk kalmıştır bilginize ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim

    Merhaba Arkadaşlar An itibariyle Erkek modelınde 44 numara siyah renk stogu tükenmiştir diger iki renk Lacivert ve Beyaz renk kalmıştır bilginize ..
    Hiç mi yok diye sorasım var siyahını beğendim :) Kalıbınız nasıl normalde 43,5 gibi giyiyorum. Bu arada sitenizde fiyat 65 TL ama havalede %10 indirim varsa zaten 59 TL ye geliyor fiyat doğru mu anladım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frag_man

    Hiç mi yok diye sorasım var siyahını beğendim :) Kalıbınız nasıl normalde 43,5 gibi giyiyorum. Bu arada sitenizde fiyat 65 TL ama havalede %10 indirim varsa zaten 59 TL ye geliyor fiyat doğru mu anladım?

    Alıntıları Göster
    malesef hiç yok 1 tane sipariş geldi hatta laciverte cevirmek zorunda kaldık :) 44 numara almanızda fayda var,Dogrudur Havalede %10 indirim var iyzigo %5 kesinti yapıyor bıze bızde o kesıntı olmaması adına havale yöntemını kullanarak parayı X firma havuzunda degil bizde olması için bu sekılde yontem uyguladık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 16 Nisan 2019; 14:40:39 >




  • Ankara da elden alabilecegimiz bir ayakkabıcı var mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webumut kullanıcısına yanıt
    Malesef İstanbul firmasıyiz ve fiziki mağazamızı 6 ay önce kapattık :(
    Daha doğrusu mağaza iflas verdi malum krizden dolayı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 16 Nisan 2019; 21:2:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben almıştım 43 numara n11 üzerinden eğer olmaz uymaz ise nasıl bir yol izlemem lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limoncuabi L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle , uymaz ise farklı bir renk dilerseniz onunla degisiriz veya başka model ile fiyat farkı ödenerek degisebiliriz , değişim kısmı isteğinize bağlı bir üst numara oneremiyoruz çünkü stoklar bitti şayet 44 alanlardan iade gelmez ise şu an için stokta yok bu yüzden siz nasıl derseniz o şekilde yol alırız o konuda sorun olmaz 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler ederim. Yarın elimde olmuş olur muhtemelen İnşallah sorun yaşamam. Olursada iletişime geçerim iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limoncuabi L kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz olabilir sonuçta internetten ayakkabı almanın da riski bu mağaza deniyoruz o kadar olmuyor hoşumuza gitmiyor birde hiç bilmediğiniz markadan ayakkabı alıyorsunuz birde üzerine değişim konusunda sorun çıkartan firma olursak sanırım burada 2 dk dahi durma şansımız yok , olabildiğince müşteri gibi düşünüp sorulara cevap veriyoruz aksi durum sorun ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.