Şimdi Ara

SANSAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek başına beslediğim ördeğimi dün sabah boğazı kanlar içinde ve kafası neredeyse kopmak üzereyken bırakılmış şekilde ölü buldum. sansarı soba borusuyla yakalamayı düşünüyorum. yakaladıktan sonra nasıl işkence edebilirim. hayvandır yapma gibi şeyler söylemeyin gözüm döndü bundan sonra sürekli tuzak kurup sansarların kökünü kazıyacağım.

*soba borusuna düştükten sonra yemini suyunu verip, belli aralıklarla elektrik vermeyi düşünüyorum. nasıl fikir ??

• quote:

Orijinalden alıntı: erdeko

Tek başına beslediğim ördeğimi dün sabah boğazı kanlar içinde ve kafası neredeyse kopmak üzereyken bırakılmış şekilde ölü buldum. sansarı soba borusuyla yakalamayı düşünüyorum. yakaladıktan sonra nasıl işkence edebilirim. hayvandır yapma gibi şeyler söylemeyin gözüm döndü bundan sonra sürekli tuzak kurup sansarların kökünü kazıyacağım.

*soba borusuna düştükten sonra yemini suyunu verip, belli aralıklarla elektrik vermeyi düşünüyorum. nasıl fikir ??

Ruh hastası kardeşim hayvanın doğasında var seni tuzağa düşürüp elektirik sana verilmeli

• buradaki asıl hırsız sensin,biziz.o hayvan senin ördeklerine,tavuklarına saldırıyor çünkü sen onun yaşam alanına ev inşa edip onun beslendiği canlıları ve kendisini zora soktun...
    asıl elektriği hakeden kişiler biziz.
    eğer hayvanı yakalarsan ona zarar verip öldürmek yerine bulundugun yerden uzağa ama ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yere bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansar olduğunu nasıl anladınız?
    Soba boruuyla nasıl yakalanıyor belki ileride sizin tavsyeşeriniz işe yarar.

Ayrıca zevke hayvan öldürme çok günah. Böyle bir davranışta bulunmayın allah berdi canını allah alır sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Sansar olduğunu nasıl anladınız?

Ayrıca zevke hayvan öldürme çok günah. Böyle bir davranışta bulunmayın allah berdi canını allah alır sadece

Orijinalden alıntı: mosconur

nalburdan 1 m lik soba borusu al kumesin yakinin bir cukur kaz soba borusunun girebilecegi gibi. boruyu dikey yerlestirdikten sonra icine 2-3 tane yumurta koy. sansar kokusuna girecek oraya ve birdaha yukari tirmanamayacak. bu cok sik kullanilan bir yontemdir. elimde kostebek yarasa yilan gelincik gibi hayvanlarin tuzak sistemleri ile ilgili bilgiler var isteyen olursa paylasiriz

http://forum.donanimhaber.com/m_35797842/tm.htm

ayrıca ördek aynen bu şekildeydi babamlarda sansar onayı verdi. :http://www.kulucka.net/index.php?topic=4641.0;nowap

psikopatın tekiymiş bu hayvan zevk için boğar öldürür iliklerini emer beynini yermiş. tüm hayvanlarında azılı düşmanıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeko -- 15 Ağustos 2013; 11:12:30 >

• :):) Hocam Doğanın Kuralı Bu Doğal bi Sey, Birde Hatayı Kendinde Arasana demekki Ördegini Koruyamamıssın. boşver olan olmus baska bi ördek al gec takılma bu kadar ayrıca o kadar kolay hayvanlar deildir sansarlar yakalasan bile kacarsa kapalı bi ortamda seni beller onu sölim :)
  • quote:

Tek başına beslediğim ördeğimi dün sabah boğazı kanlar içinde ve kafası neredeyse kopmak üzereyken bırakılmış şekilde ölü buldum. sansarı soba borusuyla yakalamayı düşünüyorum. yakaladıktan sonra nasıl işkence edebilirim. hayvandır yapma gibi şeyler söylemeyin gözüm döndü bundan sonra sürekli tuzak kurup sansarların kökünü kazıyacağım.

belli araliklarla elektirik vermek. iyi guldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAGOPA KAJMER KAF-KEF?
    16 yıl önce açıldı
    Sagopa Kajmer Nakarat
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Sansar olduğunu nasıl anladınız?

Orijinalden alıntı: mosconur

nalburdan 1 m lik soba borusu al kumesin yakinin bir cukur kaz soba borusunun girebilecegi gibi. boruyu dikey yerlestirdikten sonra icine 2-3 tane yumurta koy. sansar kokusuna girecek oraya ve birdaha yukari tirmanamayacak. bu cok sik kullanilan bir yontemdir. elimde kostebek yarasa yilan gelincik gibi hayvanlarin tuzak sistemleri ile ilgili bilgiler var isteyen olursa paylasiriz

http://forum.donanimhaber.com/m_35797842/tm.htm

ayrıca ördek aynen bu şekildeydi babamlarda sansar onayı verdi. :http://www.kulucka.net/index.php?topic=4641.0;nowap

psikopatın tekiymiş bu hayvan zevk için boğar öldürür iliklerini emer beynini yermiş. tüm hayvanlarında azılı düşmanıymış.

Valla böyle bir hyvan olduğunu bilmiyordum. Anlıyorum şimdi kozgınlığını! Haklısında
    Ama beton filan yada kangal filan al etkili oluyormuş baya. Allah kolaylık versin

• quote:

Durum ne yakakayabildinmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

hocam yakalamıştım ama işkence yapmamıştım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

hocam yakalamıştım ama işkence yapmamıştım :)

öldürdün ama dimi
  • Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.