Şimdi Ara

sansa>>> xfi2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar sandisk sansa clip ten creative x-fi 2 terfi etmek istiyorum görüşlerinizi alabilirmiyim? yanlız bana yurtdışından getirelecek mp3 ler tavsiye edip creative yi kötülemeyin öyle bir şansım yok ama varsa tr den garantili alabileceğim daha iyi bi mp3 söyleyin aylardır zaman zaman grip araştırma yapıyorum çok uzadı kısmetse yakında alıcam.



  • up
  • yok mu ilgilenen :)
  • Xfi2 alma dokunmatigi cok kötü. Saç baş yoldurtur. Ne için almayı düşünüyorsun? Amaç ses kalitesiyse o kadar para vermeye gerek yok. İkisi de ses kalitesi olarak iyi model. Birbirini aratmaz. Kulaklığın ne bu arada? Ses kalitesine etkide atıyorum mp3 playerın %30 payı varsa kulaklığın %70 payı vardır mobil kullanımda tabi. Amaç ses kalitesiyse bence yeni kulaklık al cliple kullanmak için. Dinlediğin müzik türlerini de söylersen ona göre tavsiye ederiz.
  • kulaklıklık ep630. kulaklık almayı düşündüm ama tr deki kulaklıkları kimse önermiyo bende yurtdışına cesaret edemiyorum. aslında canımı sıkan sbilance sorunu var. ep-630 alırken iyi olduğunu okudum çoğu kez. hiç kimse sbilance yazmamıştı ama alınca fark ettim. rock tarzı dinliyorum redd direct sakin örnek verirsek. redd dışındakilerde sbilance çok yok ama redd kral bu konuda özellikle prensesin uykusuyum şarkısı dinlemek işkence olabiliyor bazen :) ama grup güzel şarkılar güzel olunca...

    aslında x-fi 2 şu yönden istiyorum zamanla flac şarkılara geçicem ilerdede armatürlü güzel bir kulaklık almayı düşünüyorum kendi paramla yani bir nevi alt yapı bide hep istediğim bir mp3 player eskiden xfi istiyodum xfi2 çıkınca ona yöneldim durum bu:)

    cvp verdiğin için saol hitmachine16
  • ayrıyetten öğrendim sbilance nin kaynağı kulaklık :)
  • Denemeden alma. en iyi tavsiyem bu

    Arkadaşımda Xfi-2 vardı. Bir cafede çay içerken 2 dakikalığına denedim, pek beğenmedim. Fazla tiz gelmişti bana sesler. Flat ayarlar mıydı, müziğin bitrate i neydi bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeyim. En güzeli deneme şansı bulursan bir mağazada test et. Gerçi ne kadar sağlıklı bir ortam olur bilmem. Mp3 playeri, flac veya 320kbps mp3 müzikle akşam sessiz ortamda dinleyeceksinki gerçekten yorum yapabilesin.

    Sansa sonrası ses kalitesi olarak çok çok fark bekleme derim. Teknik olarak iyi olan bir cihazın bile sesi dinleyicisine göre kötü gelebilir. Beğenip beğenmemek kişiye göre değişir.
  • deneme şansım pek yok açıkçası :) açıkçası anlamadığım bir şey var sansa nasıl bu kadar başarılı? bir çok araştırdığım mp3 playerlar ın işlemcisinden falan bahsediliyor işte crativenin xfi2 dediği, bazılarında wolfson mu ne. sansa yı kaliteli yapan ne 50 liraya aldığım mp3 ün bu kadar iyi olması şaşırtıcı geliyor :):)
  • bir de merak ettiğim xfi nin kulaklıklığa verdiği güç sansada fazla mı ? yani kafa üstü ile kullanırsam ses yüksekliği sıkıntısı yaşarmıyım ?
  • x-fi2 ye sahip arkadaşlar cvp bekliyorum hah :)
  • hitmachine 16 ya katılıyorum kulaklık al bence forum da satılan cks 90 a ya da eğer ayrıntı istıyorsan brainvavz m3 e bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.