Şimdi Ara

#*SANSA FUZE İNCELEMESİ VE KULLANICILARI BURAYA & Rockbox kurulumu #* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
3
Favori
28.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baxı

    Dostum bende win 7 ye gectım ama denıyıp sana cevap vermeye calısacaktım ama sansa updater win 7 de çalışmıyor denedım ama uyumluluk falan yemedı

    Updater win7de çalışıyor uyumlu, ben uyumlulukla kurmadım. Sitesinden son versiyonu indirip denedin mi?
    http://mp3support.sandisk.com/sansa/Application/SansaUpdaterInstall.exe
  • selamlar arkadaşlar boyut olarak sansa clip ten ne kadar büyük acaba fuze
  • Bu cihazı nerede bulacağız arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman1979

    Bu cihazı nerede bulacağız arkadaşlar?

    Her yer satmıyor malesef. Ben teknoloji marketlerinden sadece mediamarktta gördüm. Ama internetten satın aldım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremetonic


    quote:

    Orijinalden alıntı: baxı

    Dostum bende win 7 ye gectım ama denıyıp sana cevap vermeye calısacaktım ama sansa updater win 7 de çalışmıyor denedım ama uyumluluk falan yemedı

    Updater win7de çalışıyor uyumlu, ben uyumlulukla kurmadım. Sitesinden son versiyonu indirip denedin mi?
    http://mp3support.sandisk.com/sansa/Application/SansaUpdaterInstall.exe



    EVET BEN BENDE DAHA ONCEKI YUKLEDIGIM SETUPDAN DENEMISTIM NEYSE ZATEN BANA SADECE ILK ALDIGIM GUN UPDATE YAPARKEN LAZIM OLMUSTU BIR DAHADA ACMAMISTIM ZATEN BU ARALAR BENIM KULAKLIK YADA BENIM KULAKLAR BURN İN OLDU ARTIK BILEMEYECEM HANGISI AMA GERCEKTEN BU ARA CX300II VE SANSA SUPER IKILILER MUHTESEM PERFORMANLAR ORTAYA KOYUYORLAR
  • Ben bakmayalı başlık baya ilerlemiş. Bu süreçte bir şeyler oldu; müsait olduğunda yazarım. Başlık yukarıda kalsın bu arada.
  • Bu cihaza yeni Firmware yüklemiştim. Ancak açılırken kilitleniyordu. TURANLI Elektronik ile yazıştım. Gayet ilgililer. "Gönderin bakalım" dediler fakat öncelikle üzerinde gelen yazılımı yüklemeyi deneyin dediler ve o yazılımı gönderdiler. Yazılımı yükledim yine aynı şeyi yaptı. Sonradan farkettim ki cihazı açarken açma anahtarını fazla çekili tutmamak gerekiyormuş. Gerçi bundan emin değilim. Buna dikkat edince bir problem yok. Fakat bu sefer Folders klasörü gitti ve eşleştirmeler sıkıntı yapmaya başladı.

    Şimdi yeniden yeni Firmware yükledim. Şarkıları Media Player olmadan direkt atıyorum. Şu an yükleme devam ediyor. Bakalım ne olacak?
  • İlk yüklemede yine karışıklık vardı. Başlığın ilk sayfasının sonlarında ki USB Modu ayarını denedim. MSC idi MTP yaptım. Format atıp tekrar yükledim.

    Folders altına MTP onun da altına MUSIC diye klasör açmış. Fakat problem yok.

    MSC ayarında şarkı adları görünmüyordu. Şimdi görünüyor.

    Böyle problem çıkarmazsa mesele yok. Media Player eşleştirmesiyle uğraşmak çok kasıcı.
  • Bu arada mymemory.co.uk adresinden şu kılıfı aldım. Silikon olduğundan çok toz tutsada iş görüyor.

    http://www.mymemory.co.uk/MP3-Player-Cases/Hama/Hama-Sports-Case-for-Sansa-Fuze---Black

    20 Aralık 2009'da siparşi verdim, 7 Ocak 2010'da postayla teslim aldım.

    Ben £6.99'a almıştım £7.99 olmuş. Zaten ben alır almaz stok yok göründü. Tekrar stoğa bu fiyattan girdi.
  • Hosgeldın dıyelım o zaman oncelıkle benım 3 ay oldu galıba alalı cıhazı hergun ıkı saat mutlaka dınlıorum sabah aksam 1 er ssaat servıste cok sukur bı sıkıntı yok bu surede haftanın yedı gunu mutlaka dınlenıyor cıhaz ben kullanmasam bızım ufaklık dınlıo acık yanıı ama daha donma bozulma takılma cok sukur tık yok cıhazda neyse senın sorununun cozulmus olmasıda guzel sayende dıstırıbutorun ılgılı oldugunuda ogrendık ısımız olursa kı umarım hıc muhatab olmaz zorunda kalmayız kılıf konusunda ıse ıcınden cıkan kadıfe cok orjınal ve cuk oturan bır sey oldugu ıcın aslında yenısıne ıhtıyac duymadım belkı 3-5 lıra bıse olsa neysede okılıfa 17 lıra vermek fazla gıbı neyse bakma sen bana hayırlı olsun bu arada bu eslestırme ısı ıle nıye ugrasıosun dırekt atma ıle yapmıomusun eslestırmenın ne avantajı oluyorkı ben al koy yapıorum bılmedıgım bır guzellıkmı var ?

    bu arada 5800 alıcam aklım cok gıdıyor aslında hıc ıhtıyacım yok telefonda var sansada var muzık ıcın ama dayanamıcam artık alıcam nasıl bır hastalık a. satayım pıano black elektırıklı ekranlı bıse gorunce elım ayagım tıtrıyor sansa ıle muzık kalıtesını kıyaslarsan ne dersın ? Telefonda hayırlı olsun

    ve cok uzadı bılıorum haftasonu galatasaray taraftarı eskı baskanlarının vasıyetını yerıne getırırde guzel bır mac ızlenır insallah ama skor olarak rahmetlıyı yıne uzecez allah rahmet eylesın
  • Tekrar hoşgördüm hocam.

    Eşleştirmek gerekiyormuş diye öyle yüklüyordum. Yoksa sıkıcı iş. Yukarıda yazdığım yöntem güzel ve çok rahat. Yanında gelen kılıf pek koruyucu gelmedi bans. Zaten ekranı çabuk çiziliyor. Silikon kılıf rahat. Fiyatı da aslında çok uygun. Bir de şeffaf silikon parça bulup ekrana göre kestim. Telefonların şeffaf ekran koruyucularından elime geçirebilirsem ondan yapıştıracağım.

    Telefon işi her elektronik işinde olduğu gibi şans işi. Telefonu iyi çıkanlarda var kötü çıkanlarda var. Benim görüşüm en çok problem yaşayanlar telefonu hackleyen, yazılımıyla oynayanlar, her uygulamayı yükleyenler. Ben bu işlere girmedim. Sadece lazım olan uygulamaları yükledim. Şimdilik rahatım. İnşallah rahatım bozulmaz. Müzik konusunda yine Sansa Fuze gibi iş kulaklıkta bitiyor. İyi kulaklıkta iyi sonuç alanlar var. Yalnız sanırım MP3 çaları ID3 Tag istiyor gibi. Yoksa tüm şarkıları "Bilinmeyen" adlı bir klasöre yüklüyor. Ben Sansa Fuze'e eşleştirmeyle yüklediğim MP3'leri yükledim telefona. Media Player nasıl yapmışsa klasör adlarını ID3 Tag olarak atamış. Ben de onları yükleyince problem olmadı. Yerli, Yabancı diye albüm adları oluştu. Sansa Fuze varken şarkı dinlemek için telefona pek ihtiyaç duyacağını sanmam. Sonuçta SansaFuze'ün şarjı daha iyi gidiyor. Benim sorunlarım vardı diye Sansa Fuze'den soğumuş telefondan şarkıları dinliyordum. Artık öyle bir sorunum kalmadı.

    Hafta sonu maç için çekimserim hocam. kalbim "Fenerbahçe kazanır" diyor, mantığım "berabere biter" diyor. bakalım ne olacak?
  • Hayırlı olsun Pulstar :) MTP modunu hiç kullanma çok problem oluyor aktarım yaparken, özellikle dosya isimlerinde. Sadece windows 7 kullanıyorsan cihazın şarj durumunu falan izlemede güzel oluyor o kadar. MSC modunu kullandığında rahat edersin, bellek gibi görüyor ve daha kullanışlı oluyor. İçindeki MUSIC kloasörünün içine atmana gerek yok müzikleri. Eğer direk olarak mp3ün içine atarsan öyle de görüyor klasörleri. Mesela ben Türkçe ve Yabancı olarak iki klasöre ayırıp yaptım, MUSIC klasörü değil direk Sansanın içine attım. MUSIC klasörünün içine attığında cihazın içinden bide oraya giriş yapman gerekiyor ki bu da sürekli dolaşıyorsan uzatıyor işi :)

    Benim de yapabilenlere bir sorum olacak. Ne yaptıysam cihaza video atamadım :) Son sürüm Sansa Video Converter yükledim ama bir türlü görmüyor cihazı. Ne windows 7 ne vista ne de XP de görüyor. Yapabilen var mı acaba veya başka program ile yapabilen? Delirtti bu video işi beni :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremetonic -- 29 Mart 2010; 15:47:07 >
  • bu cihazın desteklediği video formatları neler? sadece içindeki demo video yu izleyebildim. videoları convert etmem mi gerekiyor ?

    cihazın firmware yükseltmesini yapmadım. önemli derecede fark ediyor mu yeni sürüm yazılım kullanmak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    bu cihazın desteklediği video formatları neler? sadece içindeki demo video yu izleyebildim. videoları convert etmem mi gerekiyor ?

    cihazın firmware yükseltmesini yapmadım. önemli derecede fark ediyor mu yeni sürüm yazılım kullanmak?

    20fps mp4 destekliyor. ama hepsini çalıştırmıyor. sansa media converter ile çevirip atman en garantisi. firmware güncellemesi yaparsan sağlıklı olur. bazı küçük hataları onarıyor.
  • sansa updater ı indirip firmware güncellemesi yaptım.
    videolarla uğraşmak lazım anlaşılan.

    bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    sansa updater ı indirip firmware güncellemesi yaptım.
    videolarla uğraşmak lazım anlaşılan.

    bilgilendirme için teşekkürler

    evet videolar uğraştırıyor biraz. ben daha hiç izleyemedim, media converter cihazı görmüyor çünkü :D
  • firmware update yaptıktan sonra, cihazın ses çıkışı çok düştü

    ne yapmam lazım, çözüm yolu nedir ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    firmware update yaptıktan sonra, cihazın ses çıkışı çok düştü

    ne yapmam lazım, çözüm yolu nedir ???


    cıhaz yanımda yok sımdı ama yanlıs hatırlamıyorsam ayarlar -muzık ayarları ve ses vardı sımdı sende normal secılıdır onu yuksek yap ses tekrar gumbur gumbur yada ayarlar- sistem ayarlarındadaa olabılır ses ayarları secenegı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    firmware update yaptıktan sonra, cihazın ses çıkışı çok düştü

    ne yapmam lazım, çözüm yolu nedir ???

    Ayarlar -> Sistem Ayarları -> Ses Ayarı -> Yüksek :)
  • hatırlıyorum eski versiyonda bu ayar vardı evet.

    şimdi tekrar bakıcam, eğer yoksa eski firmware versiyona geri dönmenin yollarını araştıracağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.