Şimdi Ara

sansa clip & iRiver e30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iki cihazı karşılaştırdığımızda, artılarını ve eksilerini ses kalitelerini yazabilecek arkadaşlar varmı pil konusunu hiç katmaya gerek yok sanırım iriver bariz üstün diğer konulara baksak mesela sansaya rockbox kurabiliyoruz iriverde ise srs wow hd var bu srs olayı 5+1 deneyimi fln.mı sağlıyor tam olarak ben bilmiyorum. birde clip v1 alsam bu cihazı uptade ile kesin flac destekler hale getirebilirmiyim bilgisi olan varmı



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali-b

    arkadaşlar iki cihazı karşılaştırdığımızda, artılarını ve eksilerini ses kalitelerini yazabilecek arkadaşlar varmı pil konusunu hiç katmaya gerek yok sanırım iriver bariz üstün diğer konulara baksak mesela sansaya rockbox kurabiliyoruz iriverde ise srs wow hd var bu srs olayı 5+1 deneyimi fln.mı sağlıyor tam olarak ben bilmiyorum. birde clip v1 alsam bu cihazı uptade ile kesin flac destekler hale getirebilirmiyim bilgisi olan varmı

    Daha evvel; iriver H-10 _ T60 modellerini ve kısa zaman da clix rhapsody kullandım.. rock box kurulu bir clip, iriver H-10 ve T60 modellerinden ses kalitesi olarak daha iyi.. Clix modeli ile hemen hemen aynı ses kalitesine sahip diyebilirim.. Sansa clip'in pil süresi dezavantaj gibi görünse de; pratik kullanılabilirlik olarak daha tercih edilebilir..




  • peki hocam siz clipte hiç flac çalmayı denedinizmi çalıyormu birde ses kayıt kalitesi nasıl ve süre sınırlama fln. varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali-b

    peki hocam siz clipte hiç flac çalmayı denedinizmi çalıyormu birde ses kayıt kalitesi nasıl ve süre sınırlama fln. varmı.

    Firmware upgrade ile çalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.