Şimdi Ara

Sansa Clip+ 8gb Volume?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,

    Girdiğim her sayfada kayıtsız şartsız tavsiye edilen Sansa Clip+ 'ı bugün satın ve teslim aldım. Alet gerçekten çok kullanışlı ve muhtemelen de ihtiyacımı karşılayacak.
    Ancak, şöyle bir sorun var ki ses düzeyi (volume) biraz düşük gibi geldi bana. Forumlarda ve incelemelerde hep ses kalitesinin iyiliğinden bahsediliyordu ve hiçbir yerde de ses düzeyinin yetersizliği ile ilgili bir şey görmedim.
    Ancak gerek kutudan çıkan kulaklıklarla gerekse senheisser cx-400 ii kulaklıklarla çok randıman aldığımı söyleyemeyeceğim.

    Soru şu : Benim gibi Sansa Clip+ ın maksimum ses seviyesinde yeterli ses vermediğini düşünen arkadaşlar var mı ? bunu farklı bir kulaklık kullanarak aşmak mümkün olabilir mi? ya da ben kulakları bi yıkatsam mı artık ? :P ne dersiniz?

    selamlar,



  • Kendi sorunumu kendim çözdüm :)
    Aleti ilk kullanırken Region olarak Avrupa yı seçerseniz ses çıkmıyor aletten! Sonra kulaklarım hasar gördü falan diye tazminat davası açıyormuş lanet avrupalılar :)
    o yüzden bangladeşi (yani other countries) seçiyoruz ve kulaklarımız hasar göre göre rahatlıkla dinliyoruz aygıtı. ohhh rahatladım.
  • bu iyi oldu bende 1-2 güne alıyorumda :)
  • Nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?
  • Aleti gittigidiyor'dan "newyorktaniste" adlı kullanıcıdan aldım. 1 adet kalmış görünüyordu. Bulmak biraz problem oldu. Sonuncuyu yakaladım sanırım. 160tl bayıldım.
    slm,
  • ben clip+ a bir türlü ısınamadım hatta kullanmıyorum. ilk clip'in yerini tutamıyor hiçbiri. arkadaşımda clip zip aldı onuda kullandım yok olmuyor yine alışkanlık olsa gerek.

    bir de sesin dinamiğinde midir sıcaklığında mıdır ufak bir fark var ilk clip'e göre diğerlerinde. kimine iyi kimine kötü gelebilir. ama bana göre clip'in sesi daha net. özellikle arka planda ki sesleri daha belirgin duyabiliyorsunuz. (kendi fikrim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.