Şimdi Ara

Sanırım Forumun Ağası virüse yakalandı hastane olayı için bilgi lazım ( Pozitifim) ) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayramda şehir dışındaydım bayram bitişinden bberi şüphelerim vardı emin olamıyordum 2 gün önce yatağa düştüm ateşim çok yükseldi ağır yorgunluktan bir yorgunluk vardı kendimden geçmiş bir vaziyette uyumuşum. Ertesi sabah muayene oldum sağlık ocağında boğaz ağrısı, ateş, ishal, bitkinlik vs durumları anlattım. Ben üşütmüşüm falan desem de doktor ailecek bir an önce test yaptırmamızı söyledi ( anneminde boğaz ağrısı vardı) virüs olduğumdan emin gibi bakışları vardı. ( üşüttüm diye gelen virüslü çıkmış).

    Neyse işte dün muayene oldum ama hala teste gitmedim acile git bir an önce test yaptır seni 3 gün sonra arayacağım dedi. Lakin acilde almıyorlar mı şu an bir şeyler vs dedi tam anlayamadım. Şu an ciğerlerimde tuhaf bir his gibi bir şey var pek tarif edemiyorum hafif b
    bir öksürük var bugüne kadar da yoktu.

    Şimdi hastaneye gidenlere sorum direk acile gitsem sağlık ocağı doktorunun test yatırmam gerektiğini söylesem direk test yaparlar mı? İşler nasıl dönüyor bilgi verecek olan var mı? Akşam veya gece gitsem olur mu sabah falan mı gitmek gerekiyor? Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

    Virüsün babama geçmesinden de korkuyorum yine başımıza belayı aldık.


    14.08.20 14:40 Editi: Dün akşam ailedeki 2 kişi test yaptırdı bugünde ben test yaptırdım, hastaneye yürüyerek gittim annem ile toplu taşıma yada taksi kullanmadım uzakta olsa hastane. Beni öncelikli olarak teste aldılar ( benim gibi bir grup ) annemi ise yeşil odaya aldılar ona covid testi yapmadılar. Bugün önceki belirtilere ek olarak öksürük başladı ve ciğerlerimde yine o tuhaf his iyice arttı dünkü kadar rahat nefes alamıyor gibiyim.

    Eve döndüğümde ise aile bireylerinden biri sağlık ocağına gitmiş doktor onunla benim sistemde covidli göründüğümüzü, dışarı çıkmamız halinde 3000 lira para cezasına çarptırılacağımızı ve Maske 41 midir nedir onu kullanacağımızı sıradan maske olmayacağını söylemiş. Şu an itibariyle dışarı çıkmam yasak. Dünkü test sonuçları henüz e nabızda gözükmüyor benim test sonucuda muhtemelen yarın falan belli olur. Yarın falan tekrar editlerim.

    Sanırım Forumun  Ağası virüse yakalandı hastane olayı için bilgi lazım ( Pozitifim) ) )


    14.08.20 16:40 Editi:/b] Az önce aynı evdeki bir üyenin testi pozitif çıkmış durumda. Onlara benden bulaştı virüsü kapan benim. Yarın benim sonuçta belli olur.


    b]14.08.20 21:57 Editi:/b] Benimde test sonucum belli oldu pozitif çıktım. Anne babama bulaşmaması tek temennim. Onların sonuçlarını bekliyoruz artık. Babam test oldu,annem tekrar gidecek test için. Başım çatlıyor bunları bile yazarken.

    Dünya hancı bende yolcu
    Ne ilkim ne de sonuncu
    Bedendeki can taburcu

    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Da2skvsoW2zA%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGLLm2_kFIhkA8aeDS8G2puIXvAEvZrrprv6q2pl5XLV0MgFy


    Sanırım Forumun  Ağası virüse yakalandı hastane olayı için bilgi lazım ( Pozitifim) ) )


    b]15.08.20 15:43 Editi:/b] Korkulan oldu babamda pozitif.. Yaşı ileri olduğu için endişeleniyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 15 Ağustos 2020; 15:44:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hastalık gelince ağa paşa dinlemiyor işte :) geçmiş olsun.
  • Çevrenizde testi pozitif çıkan birisi oldu mu?Eğer olduysa onu da söyleyin şu kişiyle yakın temasım vardı, şu kadar zaman birlikteydik şeklinde.

    Semptomlarınız uyuyor, hastaneye gidince de; yok ya bir şeyim yok, bana olur böyle tarzında konuşmayın.Direk durumunuz ciddiyetini söyleyin.

    Yakın çevrenizde pozitif çıktıysa büyük ihtimalle test yaparlar ama pozitif çıkan yoksa işiniz biraz ortada artık oradaki doktora kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağın şey bölgenizdeki hastanenizin pandemi acil polikliniğine gidip şikayetlerinizi söyleyip hekimin şüphelenip sizi buraya yönlendirdiğini söylemeniz. Sizi değerlendirip gerekli görürlerse testinizi alırlar. Çok önemli bir uyarı maskenize ve başkalarına karşı mesafenize dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlem almadiniz mi hic oncesinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel durumu öğrnmek için soruyorum. Özel hastaneler bakmıyor mu artık? Sağlık sigortası işe yaramaz mı? 184 ümü aramamız lazım böyle bir surumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Büyük özel hastaneler bakıyor sanrım
    2. basamak özel hastaneler bakmıyor sadece test,bt ile tanı koyup bir üst sağlık kuruluşuna sevk ediliyor
  • bu devirde bir ağa varsa o da koronadır. biat edeceksiniz. çinliler yapana kadar en ağası bu

    şaka bir yana geçmiş olsun "geleceğin kamyoncusu"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Hastalık gelince ağa paşa dinlemiyor işte :) geçmiş olsun.
    Sağol ihtiyar.Her fani gibi bir gün bizde gideceğiz ama şimdi ama sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilmirem

    Çevrenizde testi pozitif çıkan birisi oldu mu?Eğer olduysa onu da söyleyin şu kişiyle yakın temasım vardı, şu kadar zaman birlikteydik şeklinde.

    Semptomlarınız uyuyor, hastaneye gidince de; yok ya bir şeyim yok, bana olur böyle tarzında konuşmayın.Direk durumunuz ciddiyetini söyleyin.

    Yakın çevrenizde pozitif çıktıysa büyük ihtimalle test yaparlar ama pozitif çıkan yoksa işiniz biraz ortada artık oradaki doktora kalmış
    Virüse bayramda şehir dışına çıktığımda yakalandığımı düşünüyorum % 100 virüsüm de demek istemiyorum ama doktorun şüphesi bu yönde ve semptomlar.Yaklaşık 1 ay önce mahalleden çokta yakın olmadığım bir arkadaşın babası yakalanmıştı onlarla daha yakın ve benimle de yakın olan arkadaşım vardı bir kaç tane, dolayısıyla temas vardı (gelip gitmiştik birbirimize) lakin negatif çıkmışlardı arkadaşlarım, ki beraber kapının önünde semaver yapıp kol kola girdikleri halde.Tabi buna 1 ay oluyor o yüzden burdan şüphelenmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rayto

    Önlem almadiniz mi hic oncesinde
    Bu bayrama kadar dışarıda vs toplu taşımada hep maske taktım ama dediğim gibi bayramdan sonra şehir dışına çıkmıştım kamyonculuk yaptık biraz memlekete falan geçmiştim orada hiç maske takmadım, ki zaten kimsede takmıyordu.



    @mura2163 doktor 3 gün rapor verdi yarın doluyor bugün yada yarın gideceğim artık acile test için.Tıp öğrencisisin sanırım beni muayene eden doktorun gözündeki korku acaba tüm sağlıkçılarda var mı merak ettim.Ağzıma bakarken bir metre geriden durup lütfen yüzüme öksürmeye deyişi hala kulaklarımda.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Üniversitede aile hekimliği asistanıyım hocam. İlk başta yani mart nisan gibi çok daha fazla korkuluyordu. Şuan azalsa da hala var.

    Ben muayeneye gelen hastaları saatli bombadaki kablolara benzetiyorum. Birgün bomba patlayacak, gelen hastalardan birisi hakikaten covidli olacak ve bize bulaştıracak. Kendim için değil bu endişem, ailem ve yakınlarıma bulaştırma korkusu.

    Çalıştığım hastanede asistan arkadaşlar ve hocalardan yakalananlar oldu. Ailelerine de bulaştırdılar. Ailesinden birilerini kaybedenler de oldu. Bu sebeple çok yadırgamayın lütfen doktor arkadaşı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.