Şimdi Ara

Sanırım bu sefer işim bitti, uçurumun kıyısındayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta her adımım yanlıştı, seçtiğim okul bölüm, yaptığım her şey…

28 yaşımdayım

en son 23 yaşımdayken duygusal bi şey yaşadım o da kısa sürmüştü 1.5 ay falan sürdü, başka biri mi var diyince soğudum sen bana onu diyince tüm kötü özelliklerin gözümün önüne geldi dedi ayrıldı, iyi ki bitmiş diyorum yıllardır

ama 4 ay önce bi kızla tanıştım kendisi benle tanışmak istedi bende bi şeyler gördü

güzel de kızdı, zekiydi, üstüne ailesinin maddi durumu iyiydi işler daha ciddileşsin bizim evlerden birinde otururuz eski kiracı ne veriyosa onu veririz diyodu

beni sevdiğini ve benle olduğu için çok şanslı olduğunu her fırsatta söylüyordu

ama son zamanlarda ben her girdiğim mülakattan eleniyordum sinirlerim bozulmaya başladı ve beni kovan eski şirkete ve beni kovanlar chpli olduğu için chp’ye sövdüm kız da fanatik chp’liydi. evde sinir krizleri geçiriyordum, bi iki kez kendimi tutamayıp eski şirkete laf atan storyler bile attım. bunları 1 ayda 3 4 gün yaptım.

en son 3 hafta önce yine yapınca takıntılı olduğumu ve eski ilişkisinde de takıntılı birine denk geldiği için tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini söyleyip ayrılmak istedi

buradaki en asosyal tip bile ulan böyle kız buldum kaçırmayım diye onu mutlu etmek için her şeyi yapardı, son zamanlar ben gün içinde o şirkete sövmekle meşgulken o özledim bugün kahve içelim diyordu hep.

kendimi affedemiyorum. kim olsa affetmezdi. hayatımı düzeltmek için o kız son şansımdı.

psikologum bana 2 sene önce intiharı düşündüğümü söylediğimde hayatın ne getireceğini bilemezdin demişti. haklıydı karşıma bu kız çıktı bu kızı kaçırmasaydım güzel bi hayatım olacaktı. 3 aydır birlikteydik ama her buluşmada evlilik planını anlatıyordu.

kafam dağılsın diye işe girdim ama daha kötü oldum en azından işsizken kafeye gidip vakit öldürüyordum bi şeye bağlı değildim.

ben yaşamayı hak etmiyorum. maksimum bir kaç hafta daha dayanabilicem sanırım. hakkınızı helal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex6265 kullanıcısına yanıt
    Çözüm kalmadığı için bunu düşünüyorum zaten. Trafikte önüne kırdı diye cinayet işleyen adamın yaptığıyla aynı şeyi yaptım teorik olarak. O tüm hayatını hapiste geçirecek, ben ise güzel bi hayatım olacakken her şeyi mahvettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Umarım bundan 5 sene sonra geçmişe dönüp baktığında şu an yaşadıklarına gülüp geçersin.

Fırsatlar bir kere değil pek çok kez karşına çıkacaktır.

• Adam ise giriyor mutsuz
    İsten kovuluyor mutsuz
    Sevgilisi oluyor mutsuz
    Sevgilisi tekmeyi basiyor mutsuz
    Bu adami mutlu etmenin bi yolu yok omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum. Aramızda 2 yaş vardı. Artık güzel zeki zengin bi kız bulamam hepsi evlenmiştir. Evde kaldım. Bitti her şey. Yaşamamın bi anlamı yok.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Oraya başvurmasaydı ya da ilan açmasalardı bunlar olmayacaktı. O başvurunca söyledim oradan kovulduğumu. Yoksa gizlerdim bunlar olmazdı.

• Bende çok hata yaptım çok sıkılıyorum üzülüyorum yalnızım ama ne yapalım bir şekilde devam ediyorum gerçi benim inancım ayakta tutuyorda neyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alakasiz
    Kız sende gelecek görmedi knk
    Wake up to reality
    Depresyondaki bir erkegi hicbir kadin tercih etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Alakasiz
    Kız sende gelecek görmedi knk
    Wake up to reality
    Depresyondaki bir erkegi hicbir kadin tercih etmez
    Akrabalarım arkadaşlarım sırf birkaç kez eski şirkete sövdün diye güzel giden bir ilişki bitirilmez diyor ama beni teselli ediyorlar dimi. Çok bile dayandı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 25 Haziran 2024; 15:17:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dediklerimi oku
    İdrak et
    İman et
    Sana yeterli ilim verildi bu konuda ok
    İsine odaklan mesai saatinde degil misin

• vay be uzun süredir maraz alinin sağ kolunun konularını görmüyodum  

• 3 aydır konuşulan kişi nasıl evlilik muhabbeti açabilir ya

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Buluşmaya başlayalı 2 hafta olmuştu, sevgili olmak istiyorum yanında çok mutluyum demişti. Yarım saat sonra da seni ilk gördüğümde evleneceğim kişi olduğunu hissettm demişti.

• hamzanın tavsiyelerine kulak ver evlat.
    şüphesiz ki o alimdir

• Yahu hayat bu kadar ucuz mu. Öncelikle Allaha dua et kardeşim namaz kıl yardım iste .. Bir an gelir ne bileyim iş olur belki evlilik konuşacağın biriyle tanışırsın ve bu konuyu açtığın için kendinle dalga geçersin.. Umut taciri değilim ama bu kadar germe kendini.

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Dedim ya 1 aylıkken evlilik muhabbeti yapmaya başladı 2026’da evlenecektik hatta ben 2025 olsun demiştim o da mutlu olmuştu. 3 aylık ilişkiydi ama nişanlı gibiydik.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Yalvarırım maraza yardım edin

• Sevgilin mi oluyor senin?

• Bakarsın daha iyileri nasip olur. Yaşlarımız aynı nerdeyse anlıyorum az çok seni ama intihar sakın hocam. Onlara inat yaşa hayatı güzelleştir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.