Şimdi Ara

Sanırım aradığım kasayı buldum(mu ? Gamepower full mesh)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım aradığım kasayı buldum(mu ? Gamepower full mesh)

    Selam arkadaşlar sonunda sanırım bu olur dediğim bir kasa buldum. Aradığım şey sadelik, ışıkların kapatılabiliyor olması

    ve bol miktarda HDD, SSD yuvası. Bu kasada bunlardan 3'er adet olduğu iddia ediliyor. İddia ediliyor diyorum çünkü net bir resim veya inceleme bulamadım.

    Kasada şu an emin olmadığım şey fanlar idare edecek şekilde güçlü mü? Mesh paneli sağlam mı? Öneriyor musunuz?

    Genel olarak düşüncem kasanın profesyonel ve sade, şık durduğu. Işıkları iptal ettim mi süper olur diyorum ama bilemedim yine de.


    https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-4-120mm-rgb-fan-mesh-kasa-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-46449/?fbclid=IwAR1LodS2QjTOEI1UxKYB0fiCkgvzhZNkCvYHywrdsAgaQmwrt9FgFIGM-p4




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 28 Şubat 2021; 21:59:17 >







  • Kasayı aldım. Evet kibar ve şık duruyor. Göründüğünden daha küçük. Lakin metal malzemenin daha kalın ve güçlü olmasını beklerdim ama iş görüyor. Ellerim büyük o yüzden montaj yaparken eşimden yardım almak zorunda kaldım. Mümkün değildi tek başıma monte etmem tabi bu benim sorunum. En büyük sorun ise kasada gerçekten 3 hdd alanı yok. SSD takılan ara panele takılacağı bildirilmiş firma tarafında burada çok eğreti durduğunu sadece iki vidayla sallamasyon bir şekilde 3. hdd'yi takabildiğimi belirtmeliyim ha belki ben yanlış yapmışımdır bilmiyorum. Işık mışık olayları ciddiye aldığım bir şey değil. Ama fanları hiç fena değil test etmek için ön yüzeye kağıt götürdüğümde negatif basınçtan dolayı kağıt direk yapışıyor çekiş güçlü yani.

  • Güle güle kullanın. Mesh yapıda olması sisteminizin hava sirkülasyonunu önemli ölçüde iyileştirecektir. 4 adet rgb fanların ses durumları nasıl ? Yük altında sisteminizin sıcaklık değerlerini paylaşırsanız almayı düşünenler için faydalı olabilir.

  • Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan. Aynı kasanın 650 watt PSU'lu versiyonu bende var. Fiyatına göre çok iyi kasadır.


    https://www.incehesap.com/gamepower-horizon-gaming-mesh-panel-650w-80-bronze-dahili-psu-4-120mm-rgb-fan-rgb-kontrolcu-ve-uzaktan-kumanda-fiyati-46450//

  • Çin malı kasa ne zaman alsam daha küçük geliyor. Bir daha bu hataya düşmeyeceğim :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.