Şimdi Ara

sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.

aerocool un yeni kasası fena bişeye benzememekle birlikte, xigmatek in benim gözümde eksi hanesine yazılan, hdd kafeslerinin arka taraf bakması ve yan kapağın mod için bana göre biraz kötü olması durumlarını barındırmıyor. tek dezavantajı bana göre, plastik aksamın çok fazla kullanılması ve ayrıntıya sahip olması. onun dışında benim çok hoşuma gitti. aslında aerocool xpredator almaya karar vermiştim ama bu kasayı beklerim sanırım. kasanın her tarafında 120 lik fanların kullanılabilmesi de bir artı daha. hdd slotlerı çok fazla olmuş gerçi.

kasaya takılabilecek fan kombinasyonalrı bu şekilde.

1. Front - 2 x 12 or 2 x 14 or 1 x 20cm RED LED fans (1 x 20cm included)
    2. Top - 3 x 12 or 3 x 14 or 2 x 20cm RED LED fans (1 x 20cm included)
    3. Bottom - 3 x 12 or 3 x 14 or 2 x 20cm RED LED fans (optional)
    4. Right Side - 1 x 9 or 1 x 12cm fan (optional)
    5. Left Side - 9 x 12cm fans (optional)
    6. Rear - 1 x 12 or 1 x 14cm fan (1 x 14cm included)
    7. Behind HDD rack - 2 x 14cm fan (optional)

Case Dimensions 635mm (H) x 230mm (W) x 700mm (D) bu da boyutları 70 cm..

sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.  sanırım aradığım kasayı buldum arkadaşlar.

tip olarak elysium ile bir çok ortak noktası var.

http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/48-strike-x-case/153-strikexstblack bu da kendi sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 22 Ekim 2011; 21:06:45 >

• Bende beğendim büyük ve güzel kasaymış. Epey ayrıntı var. Kablo saklama için yapılan delikler çok iyi. Su soğutma için de fena kasa değil. HDD slotu da istemediğin kadar var

Kasa gelir mi ki Türkiye'ye..? Sorun orda...
  • gelir.. elysium bile geldi bu da gelir. pcsperformance da 209.99 dolardan satışta.
  • rc 692 de olduğu gibi hdd kafeslerinin bir kısmı çıkarılabiliyorsa süper kasa;
    üstede 2 tane 20cm fan takılabilmesi maşallah dedirtti bana
    saygılar
  • çok harika kasa yahu,hakkaten ömürlük denilebicel birşey.
    bu,seasonic x-750 ya da corshair'in 7 sene garantili güç kaynalarında almak lazım.en azından 5 sene kasa ve güç kaynagı olayı kapatılmış olur.
    üste 2 tane 20 cme,alta 2 tane 20 cm,yana 9 tane 12 cm.where the hey maşşallah happens harbiden.
  • guzel kasaymıs cm nın kasalarına guzel bır rakıp geldı
    zorlasak ıcıne 2 sıstem kurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 23 Ekim 2011; 0:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

2-3 aya kadar gelir tahminime göre. nette herhangi bir incelemesini görsek bari yakın zamanda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasa herhalde su ana kadar gördügüm en büyük kasayani yeni xpredator almamis olsam düsünebilirdim bu kasayi ama xpredator ile karsilastirinca görünüs biraz cocuksu sankiama süper kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

rc 692 de olduğu gibi hdd kafeslerinin bir kısmı çıkarılabiliyorsa süper kasa;
    üstede 2 tane 20cm fan takılabilmesi maşallah dedirtti bana
    saygılar

çıkmıyor ama 43cm vga yatagı
  • vga için değilde, öndeki fanın yaratacağı hava akımı için düşünmüştüm ben o çıkma işini,
    ama alta üste fan takıp takıp hava aldırılır heralde
    saygılar
  • bu kadar büyük kasa alan adam zaten su soğutmaya gecer hocam artık
  • 21 tane EVET 21 TANE fan takılabılıyormus daha ne olsun kasırga bıle estırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

gelir.. elysium bile geldi bu da gelir. pcsperformance da 209.99 dolardan satışta.

Fiyat olarak çok pahalı gelir Türkiye'ye. 210$+kdv en az 450tl yapar. Burada 500tl'den aşağı bulabileceğinizi sanmıyorum gelse de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

gelir.. elysium bile geldi bu da gelir. pcsperformance da 209.99 dolardan satışta.

Fiyat olarak çok pahalı gelir Türkiye'ye. 210$+kdv en az 450tl yapar. Burada 500tl'den aşağı bulabileceğinizi sanmıyorum gelse de.

evet fiyatı elisum gibi olur. teknobiyotik in arasıra yaptığı indirimle ya da vatanın %25 indrimi ile alınabilir. zaten çok büyük bir kasa.
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-gt-550w-mid-tower-atx-kasa.html
    ben de şu kasayı çok tuttum.550w ile 240 lira civarı,alınabilir duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.