Şimdi Ara

SanDisk'ten yeni medya oynatıcısı: SanSa Fuze+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Son dönemde daha çok SSD sürücüleriyle gündeme gelen SanDisk, SanSa Fuze+ isimli yeni medya oynatıcısını duyurdu. Kırmızı, Beyaz, Siyah, Mavi ve Mor olmak üzere beş farklı renk seçeneğine sahip olan medya oynatıcısı 2.4-inç büyüklüğünde ve 320 x 240 piksel çözünürlüğünde OLED ekrana sahip. Üç farklı (4GB, 8GB ve 16GB) kapasite alternatifine sahip olan SanSa Fuze+, daha fazla depolama alanı için microSD(HC) kart desteği de sunuyor. Kapasitif dokunmatik kontrol butonları ile donatılan taşınabilir medya oynatıcısı, yaygın olarak kullanılan pek çok medya formatını da desteklemekte. SanDisk'ten yapılan açıklamaya göre SanSa Fuze+,


    Ses: MP3, WMA, WAV, AAC/M4A, FLAC, Ogg, Audible, Secure WMA, Podcasts

    Video: H.264, MPEG-4, WMV, Flip Video

    Resim: JPEG, BMP, TIFF, GIF, PNG


    formatlarını desteklemekte. Daha fazlasını isteyenler için Dijital FM radyoya sahip olan medya oynatıcısı, bilgisayar bağlantısını ise USB portu üzerinden gerçekleştiriyor. Müzik çalar olarak kullanıldığında 24 saate kadar pil ömrü sunabilen SanDisk SanSa Fuze+, kapasitesine göre 79$, 89$ ve 119$ seviyesinden satışa sunulmuş durumda.








  • Bu markanın mp3 çalarlarıda hep tasarım harikası oluyorlar.. tamam ucuz olabilirsin ama biraz daha şekilli olamayacağın anlamına gelmez bu..
  • clipe göre sesi nasıl acaba?
  • Cnet'in ön değerlendirme yazısına göre; ses, video ve sistem performansı olarak çıtayı yükseltiyor diyemeyiz ama şikayet edecek bir durum da yok demişler. Sandisk sayesinde ucuz fiyata kaliteli cihaz almaya başladı insanlar artık. Zaten zaman içinde sürekli yeni modeller çıkıyor, ne gerek var tonla para dökmeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.