Şimdi Ara

Sandisk SSD Rma Değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba üstatlar. Sandisk 240 gb ssd aldım defalarca test yapmama rağmen yazma hızı 90mb/sn yi geçmedi. Bunun üzerine sandisk ile iletişime geçtim. Bana en sonunda ürünü sandisk ultra 3d ssd 250gb ile değiştireceklerini ve ups kargo ile göndermemi istediler (Çekya'da ki merkezlerine) Böyle bir sorun yaşayan var ise ve nasıl yaptığını anlatabilir ise sevinirim.



  • Mail adresinize veya destek talebinize gönderdikleri doküman dosyalarını çıktısını alıp imzalayın (3'er tane çıktı olacak her bir sayfadan). Daha sonra aynı doküman dosyaları ile beraber gelen ups kargo barkod kodunun çıktısını alın. Ürünü kargoda hasar almayacak şekilde muhafaza edin, paket içerisine imzaladığınız kağıtlar ile beraber ürünü koyun. Çıktı aldığınız barkodu kargo paketinin üzerine yapıştırın. Daha sonra ups kargoyu arayıp kurye çağırıp paketi teslim edin. Sizden herhangi bir ücret alınmayacaktır.
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o dediklerinizi yaptım. Tahmini teslimat 4 nisan olarak gösteriyor. Sağolsun firma da bir üst modelini ve 10 gb daha fazla olan ürünü kargolayacak.
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    SanDisk garanti konusunda çok iyidir :) Kırık olan usb belleğimi alıp sıfırını göndermişlerdi banada. O olaydan sonra artık sandisk almaya dikkat ediyorum bende.
  • Bende sandisk ten iş ve ev bilgisayarına ultra 2 240 gb ssd aldım. Birisi 2.5 sene sonra birden bozuldu. Mail ile kendilerine durumu izah ettim hiçbir ücret ödemeden bana bir üst modelini yolladılar bugün elime geçti, birçok marka' nın ürününü kullanıyorum hatta aldığımın ertesi günü bozulan ürünü dahi değişim yapmamak için tüketici mahkemelerinde beni süründüren büyük markalar gördüm lakin ilk kez sandisk gibi bir firma görüyorum. Ürünü sattıktan sonra arkasında duran böyle üreticilerde var demekki. Kendilerini tebrik ediyorum, vallahi şaştım kaldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.