Şimdi Ara

Sandisk Sansa Express'i şarz etme ile ilgili bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce pirhana mp3 player kullanmıştım ve yanında prizden şarz etmek için adaptör vermişlerdi.Sansa aldığımda böyle bir adaptör vermediler ve şehir şebekesi ile şarz etme gibi bir bilgi de kullanım kitapçığında yok.Pirhana'nın adaptörünü kullanmak aklıma geldi fakat böyle bir bilgi olmadığı için size danışmak istedim.Şehir şebekesi ile şarz ederken voltaj sorunu gibi ve daha kötüsü cihazımın yanması gibi bir sorun çıkabilir mi ?(pirhana'da çıkmıyordu ama marka model farklılığı var tedirginim)



  • Benim de Creative zen neeon 2 var.. usb ile pc'den şarj ediyordum.. piyasadan 5 liraya şarj adaptörü aldım;şimdi onunla şarj ediyorum.. Korkma bir şey olmaz.. zaten bu şarj adaptörleri aynı pc usb'si gibi şarj ediyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frux

    Benim de Creative zen neeon 2 var.. usb ile pc'den şarj ediyordum.. piyasadan 5 liraya şarj adaptörü aldım;şimdi onunla şarj ediyorum.. Korkma bir şey olmaz.. zaten bu şarj adaptörleri aynı pc usb'si gibi şarj ediyor..



    hocam bunu söylediğin iyi oldu.geçen bi elektronikçide gördüm bahsettiğin adaptörü.adam 5ytl dedi ama ben güvenemedim alete."mp3 player'ı bozar falan Allah muhafaza" diyerekten.şimdi sen yazınca en azından denemek için alıcam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.