Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.146
Cevap
36
Favori
380.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende bir adet sansa clip 2gb aldım teknosadan, fakat şarj için bilgisayarımda taktığımda " connected " ekranı geldiği andan itibaren 2-3 sn içerisinde sandisk yazısı (animasyon olan ) çıkıyor ve sonra connected ekranına geri dönüyor...Cihaz bir süre sonra şarj olmayı bırakıyor...pil göstergesi ilerlemiyor...Bu konuda sizlere danışmak istedim, sizin ürünlerinizde şarja takıldığında 3-4 sn içerisinde sandisk animasyonu çıkıyor ve sürekli böyle devam ediyormu ?

    PS : bu arada verison olarak V01.01.18E gözüküyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 4 Şubat 2009; 23:58:46 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darksky

    Arkadaşlar bende bir adet sansa clip 2gb aldım teknosadan, fakat şarj için bilgisayarımda taktığımda " connected " ekranı geldiği andan itibaren 2-3 sn içerisinde sandisk yazısı (animasyon olan ) çıkıyor ve sonra connected ekranına geri dönüyor...Cihaz bir süre sonra şarj olmayı bırakıyor...pil göstergesi ilerlemiyor...Bu konuda sizlere danışmak istedim, sizin ürünlerinizde şarja takıldığında 3-4 sn içerisinde sandisk animasyonu çıkıyor ve sürekli böyle devam ediyormu ?

    PS : bu arada verison olarak V01.01.18E gözüküyor...


    Cihazın bağlantısını yaptığında animasyon ile connected ekranı dönüşümlü olarak ekrana gelir zaten eğer pil dolu değilse bu arada pil simgesinin ilerlemesini görmen lazım. Bu şekilde değilse şunları deneyebilirsin:

    Arkadaşım önce bilgisayarın aygıt yöneticisinden usb donanımını kontrol et, eğer usb bağlantısında bir sorun yoksa büyük ihtimalle senin cihaz sorunludur. Ürünü geri götürmeden önce son olarak başka bir bilgisayarda da deneyebilirsin. Aynı sorun devam ederse iade edersin yada değiştirirsin.




  •  ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

     ::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::

    kenai buyur arkadaşım resimleri elimdeki fotoğraf makinesiyle mümkün olduğunca düzgün çekmeye çalştım,..daha net çekmek isterdim ama foto makinesi o kadar iyi bişey değil,
    kusura bakmayın...

    ilk resimde alttaki plastik pressli kutu üzerinde şeritli hologram olan yeride belirttim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Şubat 2009; 0:39:49 >




  • @ kenail : senin uyarından sonra usb yi kontrel ettim, aygıtı tanımadığını gördüm...Eve gelmeden önce cihazı başka bir bilgisayarda denemiştim ve tanımıştı, şimdi ise 2 ayrı masaüstü ve 2 ayrı laptopta denedim, hiçbirinde tanımıyor, Usb Yığın Aygıtı kısmından sonra " aygıt yüklenirken hata oluştu vs.vs." ekrana geliyor ve cihaz "connected" ibaresine rağmen şarj olmuyor...


    bahsettiğim animasyonun dönmesi normal mi yani ? şarj olurken sürekli sandisk animasyonu geliyor 3-5sn de bir..
  • son çare olarak teknik servise gitmeden önce ilk seferinde tanıttığım bilgisayara tekrar takıp son firmware e güncellemeyi düşünüyorum...acaba bi faydası olurmu ? update li haliyle garantiye versem sorun çıkartırmı ?
  • darksky, bide sandiskin cd sini yükleyip tanıtmayı dene,pc ye...
  • Sayın righteous@, bizi kırmayıp fotoğrafları gönderdiğin için çok teşekkürler. Senin önceki mesajını okuduktan sonra internette epey bir araştırma yaptım ( clip fotoları için) . Senin cihazın vakumlu kutusuna hiç rastlamadım. Sanırım versiyon 2 için özel hazırlanmış olabilir. Sendeki gibi versiyon 2 cihazlarda yanılmıyorsam Rockbox desteği de gelmiş. Versiyon2 nin en önemli özelliği sdram kullanımını arttırmasıymış.
    Ben daha önce Clip01.01.30a yüklediğimde senin paket içeriğinde kocaman görünen dört yapraklı çiçek simgesi gelmişti. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: righteous@

    darksky, bide sandiskin cd sini yükleyip tanıtmayı dene,pc ye...


    Gelen cd de sadece kullanım kulavuzunun .pdf formatındaki hali var, herhangi bir sofrware yok...

    Güncel : Settings den Usb MODE u auto detect yerine MCS yaptım ve aleti tanıttım...Fakat içerisindeki klasör haricinde 4-5 tane dosya gözüküyor, aletin içerisinde ilk yüklemede gelen demo parçaları da bulamadım !
    daha sonra 4-5 mp3 attım deneme amaçlı ve play e bastım, cihaz kilitlendi.Sonra 15 sn power a basılu tutarak restart attım ve şimdi normal çalışıyor ! ayrıca demo şarkıları da dinleyebiliyorum..01.01.30e versiyonunu kullanan varmı ? upgrade etmelimiyim acaba cihazı ? yarın öbürgün servise gitmesi gerekirse sorun olurmu ?




  • Sayın Darksky, sorununuzu çözdüğünüze çok sevindim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 5 Şubat 2009; 1:17:01 >
  • üstteki mesajıma bakarsanız bağlantı sorununu çözdüm, fakat yine soru işaretleri var aklımda...
    teşekkürler yardımlarınız için..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksky -- 5 Şubat 2009; 1:08:35 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenai

    Sayın righteous@, bizi kırmayıp fotoğrafları gönderdiğin için çok teşekkürler. Senin önceki mesajını okuduktan sonra internette epey bir araştırma yaptım ( clip fotoları için) . Senin cihazın vakumlu kutusuna hiç rastlamadım. Sanırım versiyon 2 için özel hazırlanmış olabilir. Sendeki gibi versiyon 2 cihazlarda yanılmıyorsam Rockbox desteği de gelmiş. Versiyon2 nin en önemli özelliği sdram kullanımını arttırmasıymış.
    Ben daha önce Clip01.01.30a yüklediğimde senin paket içeriğinde kocaman görünen dört yapraklı çiçek simgesi gelmişti. Tekrar teşekkürler.



    rica ederim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenai

    Sayın Darksky, cihazı alalı ne kadar oldu? Eğer 15 günü geçmemişse garantiye göndermene gerek yok direk değiştirebilirsin. Bu arada son update'i yapmanın garanti açısından herhangi bir sorunu olmaz, çünkü o firmanın sağladığı teknik destektir.
    Sana önerim usb sürücülerini güncelleştirmen yönünde olacaktır. Cihazı tanımaması çok ilginç.




    cihazı alalı 3-4 saat oldu...
  • Evet şu an cihazı tanıttım ve sorunsuz olarak kullanıyorum, birkaç gün denedikten sonra hergangi bir sorun çıkarsa servise vereceğim..Benimle aynı tanıtma sorununu yaşayan arkadaşlar cihazın Settings kısmından Usb Mode' u 1 MSC ye getirerek bu sorunu çözebilirler...
  • @Darksky demo parçaların gözünün yaşına bakmadan cihaza format atmıştım ben. Temiz bir kullanım için ilk seferinde cihaz menusunden formatlamanı tavsiye ederim

    Arkadaşlar benim kullandığım sansa da yurtdışından gelme. Tr deki lerde eğer söylendiği gibi bir fark varsa gerçekten kötü. Tanıdık herkese bu cihazı tavsiye ediyordum, demekki uyarmakta fayda var
  • bu versiyonlardaki A amerika E avrupa oluyo sanırsam.
    E lerin sesinin az çıkması normal heralde???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    bu versiyonlardaki A amerika E avrupa oluyo sanırsam.
    E lerin sesinin az çıkması normal heralde???


    Aynen senin de söylediğin gibi arkadaşım ama a versiyona geçmekte çok kolay. Bu konuda daha önceki mesajlarımdan birinde de kısaca anlatmıştım. Sesi az diyenler deneyebilirler.
  • koraytugay@

    hocam noktayı koymuşsun tşkler
  • bu 4gb radyolu grı modelı ıle 2gb radyosuz modelının kasaları arasında renk harıcı bı fark var mı ? grı daha farklı duruyor rengındenmı acaba yoksa kasaları farklı mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 8 Şubat 2009; 14:52:40 >
  • Arkadaşlar Sansa clip de playist oluşturabiliniyormu
  • Sayın korayturgay'ın açıklamasına ek olarak belirtmek gerekirse, herhangi bir cihazın refurbished olduğu alıcıya belirtilmeden satılması kanuni açıdan suçtur, bilginize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.