Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.146
Cevap
36
Favori
380.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar sansa clip jam var yalnız ses cıkısı yani max sesi i phone kadar degil beats solo 2 ile mi alakalı acaba ciddi fark var max ses de?
  • Merhabalar bu sansa clip hakkinda birkac sorum olacak kullananlar cevap verirse sevinirim.

    1- sadece pc nin usb girişinden mi şarj oluyor, yoksa usb adaptor veya tv nin usb cikisi gibi yerlerden de sarj oluyor mu?

    2- android telefona otg kablosu ile baglaniyormu ? Telefondaki muzikleri sansaya atmak icin gorurmu acaba?

    3- sansa clip plus mi daha yuksek kalitede ses verir yoksa standart seviyede bir bilgisayarin onboard cikisindan aldigimiz ses mi iyi dir. Yani pc ye gore ses kalitesi nasil.

    4- son olarak sheenniser hd202 ile nasil olur kafa ustu kulakligi yeterince besleyebilir mi... Olmadi cretive ep630 alabilirim.

    Saygilarimla cevaplar icin simdiden tesekkurler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim edebilecek kimse yok mu sansacilar nerdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz, uygun fiyata ve sanalpazardan alabileceğim sandisk clip+ arıyorum. satan varsa pm atsın lütfen
  • Sansa clip plus arıyorum sanalpazar üzerinden alınacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa clip plus arıyorum sanalpazar üzerinden alınacak.
  • Merhaba arkadaşlar sansa ile ilgili bir sorunum var yardım edebilecek birileri var mı ? Sansa clip + yı pc bağlıyorum cihaz ekranında bağlı diyor ancak şarj olmuyor ayrıca cihazıda pc görmüyor zaten bazen kendiliğinden geliyor ekrana sonra aniden kopuyor anlayamadım sıkıntısı ne acaba ? çok güzel cihaz ziyan olsun istemiyorum biligisi olan benzer sorunu yaşayanınız var mı acaba ?
  • f_davey kullanıcısına yanıt
    Yazılımıyla ilgili sıkıntı var belli ki.. Rockbox kurulu mu cihaza? Eğer farklı formatta parçalar varsa içerisinde onlar da hataya sebep oluyor olabilir. Bende öyle olmuştu o parçaları ayıkladım Rockboxı baştan kurdum uzunca süredir hiç bir sorun yaşamıyorum. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zamanında amazondan sansa clip almıştım. Ara sıra kullanıyorum fakat bir olayını hiç sevemedim. Radyo frekansı ararken neden tek tek geziyor? Otomatik olarak her basışta aktif bir frekans bulup neden gitmiyor? Bunun çözümü varmıdır yazılım güncellemesi falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Arkadaşlar zamanında amazondan sansa clip almıştım. Ara sıra kullanıyorum fakat bir olayını hiç sevemedim. Radyo frekansı ararken neden tek tek geziyor? Otomatik olarak her basışta aktif bir frekans bulup neden gitmiyor? Bunun çözümü varmıdır yazılım güncellemesi falan.

    Frekans değiştirdiğiniz tuşa/düğmeye uzun basın hocam.
  • Teşekkürler hocam denedim fakat verim alamadım. Çok basınca ucup gidiyor, az basınca oluyor sanki ama kullanışlı gelmedi bana. Tek tek frekans aramak sıkıntı oluyor. Tuşlardan çıt, çıt ses geliyor keşke daha yumuşak yapsalarmış tuşları. Sırf bu sepeple satabilirim clip imi. Yazılımla falan halledilmezmi acaba güncelleme vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Teşekkürler hocam denedim fakat verim alamadım. Çok basınca ucup gidiyor, az basınca oluyor sanki ama kullanışlı gelmedi bana. Tek tek frekans aramak sıkıntı oluyor. Tuşlardan çıt, çıt ses geliyor keşke daha yumuşak yapsalarmış tuşları. Sırf bu sepeple satabilirim clip imi. Yazılımla falan halledilmezmi acaba güncelleme vs.

    Verim alamamanızın nedeni bulunduğunu konum olabilir. Bende gayet kullanışlı çalışıyor. Eğer "stereo" yayın bulamazsa aramaya devam eder. Tarama sırasında geçtikleri/atladıkları "mono" yayınlar. Eğer içinize sinmediyse tabii ki satabilirsiniz. Biz gayet memnunuz.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Bu tarz daplarda radyoya bağlı kalmamak hatta medet ummamak daha doğrudur. Güçlü ve kaliteli ses veren şu amfi kartlarını sadece radyo ile kıyaslayarak öldürmemek gerekir. Radyodan çıkacak ses zaten bellidir.. Clip+ 2 katı fiyatına kadar eşi olmayan bir sese sahiptir. Bu Rockbox ile şahlanır. Tek ihtiyacınız radyo ise Tr de olan herhangi bir ürünü satın alın onlar sorun yaratmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eq ayari nasil kaydediliyor ayarları yaptım kaydetme kısmından isim giriliyor sonra kaydetmeyi beceremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Uzunca bi' süredir kenarda yatan sansa clip+(4gb) a ihtiyacım oldu bugün. Önce firmware attım, sonra rb kurdum. Bunlar daha önce de yaptığım şeylerdi zaten sıkıntı çıkmadı. Ancak ne yaptıysam ettiysem 16lık kartı gördüremedim. Fat32, ntfs msc mtsp, klasör görmüyordur diye bütün dosyaları ana dizine taşıdım yok genede. Kesin sabahın bi' vakti uğraştığım için bi' şeyi atlıyorum ama neyi? Kartta sorun yok, eminim. Başka bi' cihazdan çıkardım taktım. Bu sorun çıkınca üşenmedim testte yaptım bi' sıkıntı yok. Nasıl hallederim bu sorunu?
  • Arkadaşlar sansa clip+ imi kaybettim,izmir bostanlı iskele civarlarında düşürdüğümü tahmin ediyorum :( baya da üzgünüm açıkcası...çünkü çok memnun alarak kullandığım bir cihazdı,tekrar almaya kalksam hangi siteden uygun fiyata getirtebilirim?
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    artik uyguna bulmak imkansızlaştı ebay amazona bile minimum 80$ dan gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ichyn

    artik uyguna bulmak imkansızlaştı ebay amazona bile minimum 80$ dan gidiyor

    evet dün bir araştırma yaptığımda ebayda 50 dolar civarına bulabildim...sanırım xduo x2 ye yönelmek durumunda kalıcam...
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    X2 de clip deki sesini bulamazsınız bence. Clip sıcak tatlı sese sahip X2 daha nötr bi sese sahip ve ayarlanabilir ekolayzer Rb desteği yok tek artı yanı çok güçlü çıkışı olması..
  • Bu cihazlarin ses kalitesi nasil arkadaslar.
    Sony ler kadar iyi mi
    Avrupa ses limiti var mi
    Kac desibel yeni cihazlar degismis olmasin desibel bakimindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.