Şimdi Ara

::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::


    ÖZELLİKLER


    • Dijital Ses Çalar – MP3,WAV,WMA ve güvenli WMA dosyaları playback’ini destekler.
    • Renkli LCD
    • Fotoğaf Tarayıcısı – resimleri sunar ve slayt gösterisi fonksiyonu sağlar.
    • Ses Kayıt Cihazı – dahili mikrofonla ses kayıt fonksiyonunu destekler.
    • Dijital Ekolayzer – 5 ekolayzer tipini destekler: Normal, Rock, Jazz, Klasik, Pop ve bir
    kişisel ekolayzer.
    • Dahili Bellek – kullanıcıların dahili bellek üzerinde bir USB sürücüsü gibi veri saklamalarına
    olanak sağlar.
    • mikro SD yuva- kullanıcıların bellek kapasitesini arttırmalarını ve mikro SD kartlarını
    okumalarını sağlar.





    Ürünü gittigidiyor.com'dan aldım.
    Yeni bir mp3 player almaya karar vermeden ve araştırma yapmadan önce sandisk in mp3 cihazı ürettiğinde bile haberim yoktu. Uygun fiyatı dikkatimi çekti ve aslında fiyatından dolayı başta biraz mesafeli yaklaştım. Ancak bazı review'ları ve user izlenimlerini okuyunca almaya karar verdim. Pişman da olmadım, bence f/p düşünüldüğü zaman çok çok başarılı bir cihaz.
    Aldığım ürün 2 gb (yaklaşık 500 mp3 demek) ama kapasitesi micro sd kart ile arttırılabiliyor.
    Şarjı usb bağlantı kablosu aracılığı ile yapılıyor.
    Benim aldığım ürün y.dışından şahıs olarak getirildiğinden kutusu yoktu ve yazılım cd'si ile gelmedi. Başta bilgisayara bağlantı kurmakta zorladım çünkü görmedi cihazı ama sandisk in sitesinde ufak bir araştırma ile ilk kademe uyarsını dikkate alarak daha önce kaldırdığım win media player (ver.11 veya 12) tekrar yükleyince bağlantıda sorun kalmadı.

    Cihazın renkli bir ekranı var artı olarak navigasyon ve menü butonları mavi ışıkla aydınlatılmış. Oldukça hoş duruyor.
    Cihazın butonları oldukça sade ve kullanımı çok basit. Menü kullanımı da çok basit (tr yok)
    Ses kalitesi ve yüksekliği ile beni şaşırttı, fm radyonun performansı çok çok iyi.
    Daha önce tanımlanmış eq ayarları var ancak ben kişisel ayarlarımı yaptım tabi ki.
    Üst kısımdaki navigasyon karesi ve menü tuşundan başka yanda kayıt ve kilit tuşları, diper yanda da volume tuşu ve micro hafıza kartı slotu var.

    Navigasyon karesinde aşağı ve yukarı yönlere bastığınız zaman ana menüye ulaşıyor ve Müzik, Ses, Fotoğraf ve Opsiyon seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Sağ butona bastığınızda seçilen menü başlığı altında diğer seçenekler ekrana gelerek ilgili diğer opsiyonları gösteriyor. Müzik menüsünde tüm müzik dosyalarını çalabiliyor veya şarkıcı adına ve albüme göre seçim yapabiliyorsunuz. Ayrıca parçaları tek tek dinleyebildiğiniz gibi kendi listenizi de oluşturabiliyorsunuz. Müzik menüsünde ses kayıt fonksiyonunu da çalıştırmanız mümkün.
    Cihazın Fotoğraf menüsü aracılığı ile slayt şovlar izlenebiliyor. Slayt şovda gösterilen fotoğraflar arasındaki bekleme süresinin ayarlanabiliyor olması kullanışlı bir özellik.

    Kulaklığı kaliteli duruyor ve iyi performans gösteriyor ama elbette daha üst seviyede bir kulaklık kullanacağım. Cihazın Ses menüsü aracılığıyla mikrofon üzerinden ses kayıt işlemleri yapabiliyorsunuz. Ses kayıt işlemleri gayet kolay. Sadece kayıt tuşuna basıyorsunuz, dilerseniz aralarda durdurma tuşu ile ses kayıt işlemini duraklatabilmeniz de mümkün. Ses kayıt işlemi sona erdiğinde dosyayı kayıt edip etmeyeceğiniz soruluyor. Kaydedilen seslerin kalitesi şaşırtıcı derecede iyi; arka plandaki gürültüler filtre edildiğinden iyi bir ses kalitesi ortaya çıkıyor.

    Cihazın USB 2.0 Hi-Speed bağlantısı sayesinde bu işlem gayet kolay. Kısa süre içinde bu tür dosyalarınızı Sansa C250’ye yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca bu dosyaları bilgisayarınız üzerinde çeşitli klasörler içerisinde sınıflandırarak da yükleme yapabiliyorsunuz. Ancak bu dosya klasör yapısında Sansa C250 MP3 çalara yüklendikten sonra klasör isimleri üzerinde değişiklik yapılamıyor.

    Sansa C250 MP3 çalar 3.7V 530mAh kapasitesinde ince, şarj edilebilir bir bataryaya sahip. Batarya 15 saate ulaşan kullanım süresine sahip ancak yoğun kullanım koşullarında bu rakam aşağı düşecektir.

    Not : bu inceleme kendi izlenimlerim ve letsgomobile sitesindeki incelemeden faydalanılarak oluşturuldu. Fotoğraflar kendi çekimim ve ürün kataloğundandır.


     ::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::


     ::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::


     ::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::


     ::: Sandisk Sansa c250 İncelemem :::





  • İnceleme için tşk ederim.
    Bu cihazdan kuzenimde vardı, deneme imkanım olmuştu. Açıkçası Sandisk markası için ortalama kaliteye sahip bir cihaz izlenimi vermişti bana.
    Dediğin gibi fiyat/performans ürünü olabilir ancak şahsen fazla beklentisi olmayan arkadaşlara tavsiye edeceğim. Bu seriden sonra çıkan Clip ve Fuze serisiyle Sandisk'in artık kaliteli ürünler çıkarmaya da başladığını öğrenince tekrardan merak etmeye başladım özellikle Clip modelini. Clip ve Fuze modelleri olmasa açıkçası Sandiski büyük ihtimalle kimseye devam etmezdim.
  • Hayırlı olsun, SanDisk iyidir. Güle güle kullanın.
  • hayırlı olsunnn. sandisk kalitedir...
  • inceleme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.