Sonuçlar neden bu kadar düşük çıktı arkadaşlar.Anakartım sata2 destekliyor ama bu kadar düşük çıkması normal mi ? Anakart modelim Asus P5G41C lm-x.Biosta AHCI modu ile ilgili herhangi bir şey yok. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakacar -- 14 Nisan 2013; 10:14:23 >
sata 2 de tabiki öyle olacak daha düşük değer alanları da gördüm kimse şikayet etmemişti benchmarkları ne yapacaksın sen memnun musun hızlı mı ona bak içine sinmediyse iade et bu kadar basit
IDE mode da kurmuşsunuz sistemi o yüzden hızlar yavaş
Windows kurmadan önce, bios dan Sata modunu AHCI seçip kurulum yapın.
Hocam ide modda kurmadım.Biosta AHCI modu gözükmüyor.Konfigürasyonda sadece pata veya sata seçtiriyor ve buna benzer bir iki farklı seçenek var.Sata'yı seçip kurdum.Yazma hızı normal hdd gibi geldi.Farklı hdd'den ssd'ye veri yazıyorum 80-100mb'dan başlıyor 50 mb'a kadar düşüyor.Pc'nin kapanma hızı da öyle ahım şahım gelmedi açıkçası.Yalnız açılış oldukça iyi.Windows hdd'ye 5.9 puan veriyordu ssd'ye 6.9 veriyor.Sizce değerler normal mi ?
sata 2 de tabiki öyle olacak daha düşük değer alanları da gördüm kimse şikayet etmemişti benchmarkları ne yapacaksın sen memnun musun hızlı mı ona bak içine sinmediyse iade et bu kadar basit
Sata 2 limiti 250 MB/s diye biliyorum o yüzden.Daha limite bile yaklaşmamışım diye düşünüyorum.Ssd'yi 200TL ye aldım.Sonuçlarda anormallik varsa iade edeceğim.