Şimdi Ara

Sandero Stepway Benzinli Otomatik Arıza Işığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, dün otoban'da giderken bir an da aşağıda gördüğünüz ışık yandı fakat kırmızı olarak değil sarı olarak yanmakta. Araştırdığım zaman dizel araçlardaki kızdırma bujisi uyarısı olduğunu anladım, fakat dacia yol yardımı ve 2 bayisini aradıktan sonra bakımının vs. geldiği öğrendim. Arabam şuan 45.000 km'de ve ben arabamı zaten 9900 km önce bakıma soktum fakat servis dışarısında sokmuştum. Bakım kısmını sıfırladığım zaman hala geçmedi. Bu aradığım servis sahipleri arabamı bakıma soktuğum vakit düzeleceğini söylediler.. Sizce bakıma sokmalı mıyım? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Sandero Stepway Benzinli Otomatik Arıza Işığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synyster Gates SGC -- 15 Şubat 2020; 18:59:9 >







  • Bakımla alakalı değil paranızı cebe indirmek için uğraşıyorlar partikül filtresi vb. bir şey olabilir. Sanayide bilgisayara bağlattır hata nerede direkt belli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightmareII

    Bakımla alakalı değil paranızı cebe indirmek için uğraşıyorlar partikül filtresi vb. bir şey olabilir. Sanayide bilgisayara bağlattır hata nerede direkt belli olur.
    Hocam ışık dün tekrar bindiğimde ilk seferde de yanmaya devam etti, fakat bir süre sonra söndü. Şuan tek sıkıntı da start-stop düğmesinin sürekli kapalı olması, yani tuşa bastığım zaman ne açılıyor ne de kapanıyor sürekli kırmızı yanıyor.. Bu neden oluyor acaba o da kafamı kurcaladı.
  • Yazılım yada donanımsal sorun var servis ücretsiz yapar granti devam ediyorsa. Ben sadece yeni yazılım çıktığı için gidip ücretsiz güncelletmiştim tuşun sürekl kapalı olması tesisat ile alakalı da olabilir hata kodunu hafızaya alıyor araç bir cihaza bağlanırsa belli olur nedeni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightmareII

    Yazılım yada donanımsal sorun var servis ücretsiz yapar granti devam ediyorsa. Ben sadece yeni yazılım çıktığı için gidip ücretsiz güncelletmiştim tuşun sürekl kapalı olması tesisat ile alakalı da olabilir hata kodunu hafızaya alıyor araç bir cihaza bağlanırsa belli olur nedeni
    Hocam yein yazılım dediğiniz tam olarak ne oluyor? Bir de arabanız kaç modeldi, yeni yazılım ile ne değişti?
  • Aynı ışık bende de yanmıştı ama bende marşa bastıktan hemen sonra yandı, kapatıp tekrar marş bastım lamba söndü. Seyir halindeyken yaması enjektörlerde ya da otomatik viteste bir problem olabileceğini gösteriyormuş. O günden beridir tekrar yanmadığı için problem etmiyorum arabada bir sıkıntı hissetmiyorum. En kötü ihtimal bakıma girdiğinde ortaya çıkar yapılması gereken bir şey olursa zaten servis söyler diye umuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.