Bildirim
Sandalyenin Yatar Mekanizması Kırıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kalkari kirilmasinda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ARKASINA TABURE KOY _____________________________ -
hahaha helal size be, konu dışının seviyesi hala yerlerde hahaha

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Banane, bizene
Yardım istedim ben forumdakilerden, seni ilgilendiren bişey yok. Bilmiyorsan boş yapma
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Sanane
Blokluyorum, istediğin kadar saçmalayabilirsin._____________________________ -
Benim koltuğunda hidroliği bozuk. Kendi kendine aşşağı iniyor. Oyuna başlıyorum en yüksek ayarda bir kalkıyorum inmiş aşşağı masa yukarıda kalmış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Akepe döneminde olmuştur.
Ediz: İçinde onu tutan 2 demir mekanizması var güvenli bi şekilde çıkar onları kaynakçıya götür. Demir kırılmıştır onları kaynaklasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seventy -- 8 Nisan 2016; 21:20:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Politicians hide themselves away, they only started the war. Why should they go out and fight, they leave that role to the poor."
“The snake which cannot cast its skin has to die. As well the minds which are prevented from changing their opinions; they cease to be mind.”
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” -
quote:
Orijinalden alıntı: Ridooo
Benim koltuğunda hidroliği bozuk. Kendi kendine aşşağı iniyor. Oyuna başlıyorum en yüksek ayarda bir kalkıyorum inmiş aşşağı masa yukarıda kalmış
Hocam onu degistirmek kolay. Youtubede cok video var anlatan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler