Bildirim
SANAYİ'DE BAZILARI BÖYLE KAZIKLIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boşver gavurları kazıklamışlar..bizimkiler yapmaz öyle şeyler
_____________________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES -
quote:
Orijinalden alıntı: tartekin
Boşver gavurları kazıklamışlar..bizimkiler yapmaz öyle şeyler
Dikkatli olmak lazım. Her ülkede bu tarz yerler var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
%99 müslüman bir ülkede bu tarz olayların olması imkansız _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
%99 müslüman bir ülkede bu tarz olayların olması imkansız
İnsanın olduğu her yerde dolandırıcılık adilik şerefsizlik vardır.
Bunu din ile ilişkilendirmen yanlış.
Bunu bilerek yaptığının farkındayım.
Bir adamın Müslüman'ın demesi her şeyi doğru düzgün , namuslu bir şekilde yapacağı anlamına gelmez.Çünkü kimin salih Müslüman olduğunu , kimin sadece sözde Müslüman olduğunu , kimisininde Müslüman gözüktüğünü sadece Allah bilir.
Senin laf çakmanla Müslümanlığa halel gelmez , bunu böyle bil
Nasil anlatsam bilmiyorum, üzülüyorum sizlere gercekten üzülüyorum, inanmazsin ama üzülüyorum evet. Yilanin zehirini akıtmasindan keyif alircasina saldiriyorsunuz ve keyif aliyorsunuz.
Ben sizin hal ve hareketinizden sunu anliyorum: Bugün Hindistana gitseniz, orda da inek tekmelersiniz siz.
Davanizda samimi oldugunuzu düsünmüyorum, sadece popilistce saldirmaktan zevk aliyorsunuz. Zaten samimi olan kimse saygili davranir düsüncesini alenen belli etmez.
Neyse Allah selamet versin diyorum sadece. Cünkü burasy teblig yeri degil, Ankara'da isen gel yüz yüze görüselim. Ben memnun olurum insanlara Allah'y, islami ve iman hakikatlerini anlatmaktan. Dilersen birden fazla kez de görüsebiliriz benim icin hic bir sakincasi yok, calisma saatlerime göre ayarlama yapilabilir. Tehdit de?il lütfen yanlis anlama, ama eger benim yanimda uyarmama ragmen yukaridaki gibi zehirini akitmaya kalkarsan böylesine sakince cevap vermem. Islamiyet hakkynda, Allah hakkynda diledi?ini sorabilirsin.
Fakat sunu merak etmeden edemiyorum, günlük hayatta ne isle mesgulsunuz, kendinize ve cevrenizdeki insanlara ne gibi faydaniz var. Yoksa sadece forumda takylan 15-17 yaslarynda liseli biri misiniz.
Dedigim gibi normalde böyle yazilan seylere cevap vermiyorum, donanimhaber'de donanimhaber dişında bir şey yazmadigimi gecmis entrylerime bakarak görebilirsin. Ancak L&M adli üyenin cok yerinde bir cevap verip sizin ona böyle bir cevap yazmanyza icerledim ne yalan söyleyeyim.
Yapmayyn, bunu yapmayyn bu forumda. Yahu sener üstad ne paylasmis siz ne yazmissiniz. Gercekten böyle yorumlar yüzünden foruma girmek istemiyorum. Zaten otomobil bölümüne girmiyorum artyk eskisi kadar sadece sener üstadyn mesajlarina bakiyorum. Yani girmemin en büyük sebebi yanlis anlamayin ama siz ve sizin gibi entry girenler. Neden bu kadar zor yazmamak ? Forum yetkilileri neden müdahale etmiyorlar böyle mesajlara onu da anlayamiyorum. off topic olan hersey silinmeli, şahsi kanaatim
Cevap yazmayabilirsin yazdiklarima sorun yok. Hatta L&M'ye yazdigin gibi cevap yazacaksan yazma daha iyi.
Not: Bazi tr karakterler forum kaynakli görünmüyor ondan baya dikkat ederek yazdym,ama yinede gözden kaçan olmuş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 6 Nisan 2016; 20:19:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas246
Simdi anlatsam anlamazsiniz gibi bir hissiyata kapiliyorum, ister istemez uzgunum. Onun icin cok uzatmayacagim.
L&M hocam cok guzel sukunetle cevap vermys sagolsun. Ama siz yine gayet alenen ne yazmyssiniz, yani yazdiginizi kopyala yapistir yapmaya utandim. Belliki L&M'nin yazdigini da anlamamissinz.
Nasil anlatsam bilmiyorum, üzülüyorum sizlere gercekten üzülüyorum, inanmazsin ama üzülüyorum evet. Yilanin zehirini akıtmasindan keyif alircasina saldiriyorsunuz ve keyif aliyorsunuz.
Ben sizin hal ve hareketinizden sunu anliyorum: Bugün Hindistana gitseniz, orda da inek tekmelersiniz siz.
Davanizda samimi oldugunuzu düsünmüyorum, sadece popilistce saldirmaktan zevk aliyorsunuz. Zaten samimi olan kimse saygili davranir düsüncesini alenen belli etmez.
Neyse Allah selamet versin diyorum sadece. Cünkü burasy teblig yeri degil, Ankara'da isen gel yüz yüze görüselim. Ben memnun olurum insanlara Allah'y, islami ve iman hakikatlerini anlatmaktan. Dilersen birden fazla kez de görüsebiliriz benim icin hic bir sakincasi yok, calisma saatlerime göre ayarlama yapilabilir. Tehdit de?il lütfen yanlis anlama, ama eger benim yanimda uyarmama ragmen yukaridaki gibi zehirini akitmaya kalkarsan böylesine sakince cevap vermem. Islamiyet hakkynda, Allah hakkynda diledi?ini sorabilirsin.
Fakat sunu merak etmeden edemiyorum, günlük hayatta ne isle mesgulsunuz, kendinize ve cevrenizdeki insanlara ne gibi faydaniz var. Yoksa sadece forumda takylan 15-17 yaslarynda liseli biri misiniz.
Dedigim gibi normalde böyle yazilan seylere cevap vermiyorum, donanimhaber'de donanimhaber dişında bir şey yazmadigimi gecmis entrylerime bakarak görebilirsin. Ancak L&M adli üyenin cok yerinde bir cevap verip sizin ona böyle bir cevap yazmanyza icerledim ne yalan söyleyeyim.
Yapmayyn, bunu yapmayyn bu forumda. Yahu sener üstad ne paylasmis siz ne yazmissiniz. Gercekten böyle yorumlar yüzünden foruma girmek istemiyorum. Zaten otomobil bölümüne girmiyorum artyk eskisi kadar sadece sener üstadyn mesajlarina bakiyorum. Yani girmemin en büyük sebebi yanlis anlamayin ama siz ve sizin gibi entry girenler. Neden bu kadar zor yazmamak ? Forum yetkilileri neden müdahale etmiyorlar böyle mesajlara onu da anlayamiyorum. off topic olan hersey silinmeli, şahsi kanaatim
Cevap yazmayabilirsin yazdiklarima sorun yok. Hatta L&M'ye yazdigin gibi cevap yazacaksan yazma daha iyi.
Not: Bazi tr karakterler forum kaynakli görünmüyor ondan baya dikkat ederek yazdym,ama yinede gözden kaçan olmuş olabilir.
LM yi de sizi de can-ı gonulden tebrik ederim. Bur cok baslikta yazilanlara karsi bende ayni sizin gibi hisler icerisindeyim ve bende sizin gibi dusunuyorum bu tip insanlara birsey anlatamazsin.
herkes kalitesini ortaya koymus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sonra servis niye pahalı derler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Omoda -
Mobildeyim kota yok biri ne olduğunu anlatabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zubbaba
Mobildeyim kota yok biri ne olduğunu anlatabilir mi ?
Olay Amerikada gerçekleşiyor
3 araba , 3 gizli müşteri tutuyorlar.Araca kamera yerleştiriyorlar
Adamlar gizli müşterileri dükkana yollamadan önce bir uzmanına arabanın tüm motor,hidrolik,vites,fren vsvs yağını yeniletiyor.
Ardından dükkana yollanıyor
Dükkanın tabelasında 20 dolara 10 dkda yağ değişimi yazıyor.
İçeriye yağ değişimi için giren müşterilere aracı liftte inceledikten sonra ''Motor yağı değişecek ayrıca Fren,direksiyon yağının rengi değişmiş, yanık kokuyor, Pembe olması lazım kahverengi olmuş'' vsvs cümlelerle değişmesi lazım diyorlar.
Oysa ki aracın daha dün tüm yağları yenilendi. Neyse bizim müşteriler de tamam değiştirin diyor.
Motor + 2 ekstra yağ değiştirdik diye 250 doları kitliyolar adamlara.
Birinin radyatörüne soğutucu sıvıyı değiştirdiler mesela, ama o modelin özel bir soğutucu sıvısı varmış , bunlar ellerinde olan uyumsuz sıvıyı koymuşlar.Hem de eskisini tam boşaltmamışlar ortaya karışık.Kontrol için radyatörü alttan açıyor turuncu sıvı, üstten bakıyor yeşil sıvı var. Bir de bu adama 350 dolar kitlediler.
Sonra diğer müsterinin aracını mafsallardaki (olmayan) aşınmayı farkedip ve kameradan izleyip meğer hidrolik yağını hiç değiştirmediklerini farkediyorlar ama parasını aldılar tabi.
3 arabaya da faturaları kitliyolar.
2 hafta sonra orda çalışanı telden arıyorlar adam herşeyi itiraf ediyor.Diyor ki 'Bunu yapıyoruz mecburuz çünkü sizin paranızı alamazsam şirket için ben bir hiçim,kovarlar'.
Şirketin amerikada 12 şubesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 7 Nisan 2016; 3:15:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Teşekkürler ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Her sanayide onlarca bu tarz üçkağıtçılar varken yurdışından üçkağıtçı örneği nedir. Çok merak eden gider sanayiye tanmadığı ustaya eti seninkemiği benimdemesi yeterli. _____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler