Şimdi Ara

Sanat ve Yedek Subaylik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir sanat tasarim mezunu olarak yedek subay olarak çıkma ihtamali çok düşük olduğunu düşünüyorum. Ama yinede bilgisi, görüşü, fikri olan var mı?

    Bu Askeri müzeler filan ya da askeri binalar artık bilmiyorum, sanat tasarim ihtiyaç duyuyor mu ? Benim hayat tarzım oldu okuduğum bölüm o yuzden müze filan gibi yerde herhangi bir sıfatım olsa kendimi orada evimde hissedebilirim. Hatta ömürlük bile yapabilirim nerede olduğum farketmiyor van bile olur gidip topcu catismaya giden takim komutani gibi seyler i hayatta yapamam :D diğer meslek dalları gibi değil gerçektten yanlış anlasilmasin, isterse askeriye olsun bizim işimiz her yerde aynı : )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • GSF mezunu (yanılmıyorsam grafik tasarım bölümü diye geçiyor) bir arkadaşım Tuzla'da kısa dönem yapıyor şu an. Uzun dönem çıkacağını hiç sanmam.
  • Sakın söyleme orada mesleğini,cahil bir komutan sana duvarları-bankları boyama görevi verir yada çocuğunun resim ödevini falan yaptırmaya kalkabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bekle de gör diyip ayrılıyorum buradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaasink kullanıcısına yanıt
    interaktif medya tasarim okudum, ancak ülkenin cahilligi bizi grafik tasarim ajanslarina iteliyor. Grafik tasarim ile bir sikintim yok ama asil okudugum meslegi icra edememek üzüyor. Yurt disina hop diye gidilip calisamiyoruz. Bu yüzden gercek anlamda bir sifat kazanacak meslek alanima biraz yakin dedigim mesleklere yöneliyorum. Allah kahretsin bu sistemi, sadece cok emek verdim bu yuzden ego degilde cok buyuk uzuntum var o konuda, adobe programlarindan 2 tanesini ögrenip grafik ajansi acan ya da egolanan tipleri, gercekten cok cekmistik. Ben yapamiyorum dedigim noktadayim o yerlerde boyle icimi dokesim geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.